Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 1376 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

היי,היה לי עד לאחרונה מכשיר של joying עם יציאה אופטית,אך המכשיר החליט להתאבד ואני מחפש מחליף,אופציה אחת היא עוד מכשיר של joying , אופציה שניה היא teyes cc3,שמוכרים באלי אקספרס,וראיתי שהתחילו לייבא גם לארץ אבל במחיר גבוה משמעותית בהשוואה לאלי אקספרס.

או מכשיר אחר,מה מומלץ היום עם יציאה אופטית?

תודה 

Bayerische Motoren Werke

Abarth 595

פורסם

בגדול השניים האלה הם המומלצים במותגים הסיניים - והם אכן מותגים. 

תנסה לשקול כוון קצת שונה וזה לבטל בכלל את הHU ברכב - להשאיר דיבורית רגילה בגרוש וחצי ולהתקין ברכב מוצר כמו 

Mosconi AMAS96K

או 

Audison b-con

בגדול מדובר במקלט BT שממיר לאופטי - הטלפון מתחבר אליו ולדיבורית אוטומטית - זהו אתה חופשי ולא כבול יותר לאף HU! 

וכל טלפון שתחליף יעבוד ואם יש בת זוג שנוהגת ברכב - הטלפון שלה ישמש אותה כשהיא נוהגת ברכב. 

מעבר לזה הייתי פשוט פונה למוכרן של JOYING - לחנות הרישמית שלהם בעליאקספרס ושואל אותם איזה בודי יתאים למסך הקיים במקום ומחליף 1:1

• אהבתי 1

B4 2010 - ANY-PHONE + MOSCONI AMAS96 + Pico DSP 8-12 + Stetsom HI.8004 + ScanSpeak D2004 + AlphaSonic 275 + Morel Hybrid602 + Morel CCWR254 + Audison TH10 +

Pioneer TS-X150

C5Aircross - Audsion BitHD + Bcon + Match 2.1amp *2 + Torotech MR2 + Sony XS-162-ES + JL 12TW3

• תוכן חדש...