Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 1338 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אני שוקל לקנות הונדה FRV, שנתונים האחרונים זה 2008-2009.

באתר יד 2, יש בסה"כ 22 הודעות (לדוגמא הונדה סיביק יש 200+).

מה שקצת מתריד אותי, האם יש מספיק חלפים בשביל רכב זה בשוק ?

אני לא מתכוון לגבי חלק ספציפי, אלה רוצה להמנע ממצב שצריך להחליף XYZ, ואז אין במלאי כי כבר לא מייצרים מצד אחד,

ומצד שני במגשי פירוק גם קשה מאד למצוא, כי נמכרו מעט רכבי כאלה.

פורסם
לפני 3 שעות, אביגדור2 כתב:

בחלקים המכניים זה מקביל כמעט לגמרי לסיוויק

תודה!

איך זה בשער החלקים ?

לדוגמה: סטרטר, אלטרנטור, ו-God knows what else ?

פורסם

יש אחת לחבר שלי, שנת 2011, השנה האחרונה בה יובאו לישראל. כל עוד הרכב נוסע הוא לא ימכור אותו, זה פתרון מעולה למשפחה עם 4 ילדים, רכב קומפקטי ואמין בשווי מצחיק.
כל פתרון אחר לרכב ל 6 נוסעים יגרום לו להכניס את היד עמוק מאוד לכיס, ויצריך רכב הרבה יותר גדול חיצונית, מה שבעייתי באיזור הצפוף שלנו.
זו אחת הסיבות שאתה לא רואה אותם הרבה בלוחות.
יש בשכונה שלי עוד 3 כאלה.

לא שמעתי ממנו על בעיות בזמינות חלקים.

פורסם
לפני שעתיים, rolling_stony כתב:

יש אחת לחבר שלי, שנת 2011, השנה האחרונה בה יובאו לישראל. כל עוד הרכב נוסע הוא לא ימכור אותו, זה פתרון מעולה למשפחה עם 4 ילדים, רכב קומפקטי ואמין בשווי מצחיק.
כל פתרון אחר לרכב ל 6 נוסעים יגרום לו להכניס את היד עמוק מאוד לכיס, ויצריך רכב הרבה יותר גדול חיצונית, מה שבעייתי באיזור הצפוף שלנו.

תודה רבה זה מאד מעודד.
לצערי רוב הדגמים שנמכרים זה גרסת trend, שזה ללא בקרת שיוט :-).

פורסם
לפני 14 שעות, rolling_stony כתב:

היום לא בשווי כ"כ מצחיק הם נמכרות באלפים רבים מעל המחירון - גם רכבים עם קלומטרג' אסטרונומי....

• רעיון טוב! 1
פורסם
לפני 3 שעות, rowytab כתב:

בתור משהו שכבר כמה שנים יש לו בקרת שיוט ברכבים, אני יכול להגיד לך שאם היא לא אדפטיבית בקושי משתמשים בה

יש לנו היום בקרת שיוט ב סיטרואן פיקאסו 2012.

אני מאד אוהב להשתמש בזה בכביש בין עירוני, מוריד ממני את התעסקות עד כמה ללחוץ על הגז.

• רעיון טוב! 1
פורסם
בתאריך 7.9.2022 בשעה 09:51, llaavvii כתב:

היום לא בשווי כ"כ מצחיק הם נמכרות באלפים רבים מעל המחירון - גם רכבים עם קלומטרג' אסטרונומי....

זה עדיין מחיר מצחיק. אנחנו מדברים פה על רכב שמגלה אמינות יפה באיזור ה 25 אלף שח, לרכב שנותן פתרון למשפחה עם 4 ילדים.
כל אופציה אמינה אחרת עם 6 \ 7 מקומות  זה מחיר כפול ומעלה.

פורסם

אני בעלים של FRV.

כמו שכתבו הרבה מהחלקים זה אותו הדבר כמו סיוויק ועד עכשיו לא נתקלתי בחוסרים עבורו או עלויות גבוהות מהרגיל בגלל שהוא נדיר.

• אהבתי 1
פורסם
בתאריך 11.9.2022 בשעה 12:11, michael_1234 כתב:

אם יש רכב שמור מטופל היטב.

אך קילומטראז' מעל 300K, זה בסדר אי יש סיבה לדאגה וכדי להימנע מזה ?

אישית הייתי נמנע מיזה.

לפני ה FRV היה לי סיוויק והיגעתי איתו עד 300+- ולמרות שהוא היה עדיין תקין לגמרי וזריזה היה אפשר להרגיש את העייפות שלה. והיא הייתה מטופלת טיפ טופ.

ב FRV ב 260 המנוע עשה צרות והחלטתי להחליף אותו. עכשיו הוא עם מנוע שככל הנראה עשה פחות מ100 וההבדל ממש מוחשי.

• רעיון טוב! 1
פורסם
בתאריך 12.9.2022 בשעה 15:08, MeniAdam כתב:

אישית הייתי נמנע מיזה.

לפני ה FRV היה לי סיוויק והיגעתי איתו עד 300+- ולמרות שהוא היה עדיין תקין לגמרי וזריזה היה אפשר להרגיש את העייפות שלה. והיא הייתה מטופלת טיפ טופ.

ב FRV ב 260 המנוע עשה צרות והחלטתי להחליף אותו. עכשיו הוא עם מנוע שככל הנראה עשה פחות מ100 וההבדל ממש מוחשי.

מני תודה רבה!

זה חומר למחשבה.

• חודש מאוחר יותר...
פורסם

דבר ראשון עד כמה שידוע לי השנה האחרונה של האוטו הזה (בארץ בל אופן) היא 2009

דבר שני הרבה מהחלקים המכניים לא דומים לסיויק כמו תושבות מנוע, בולמי זעזועים, מדחס מזגן, רדיאטור וזה רק חלק מהדוגמאות.. זה שיקול כי כשהולך לך בולמים קדמיים לדוגמא ןאין לאף אחד חליפי במלאי.. אזי תיאלץ לשלם 2200 שח ואפילו יותר בשביל מקורי... עוד דוגמא? בבקשה!

תושבת מנוע עליונה עד שנמצאה חליפית בעלות לא מבוטלת, החזיקה לא הרבה זמן... מקורית גם נעה סביב ה2000 3000 שח!!

זה בערך כעשר אחוז מערך הרכב! מבחינת אמינות הרכב די אמין ואין יותר מידי הפתעות חוץ מבלאי טבעי (ויקר)

נותן תמורה טובה למחיר לשישה נוסעים עם תא מטען ענק!

צריכת דלק לא סבירה (במקרה שלי בכל אופן 1/6)!

מקווה שעזרתי..

honda civic 05 1.6 auto

• תוכן חדש...