Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 1533 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם
לפני 4 שעות, roy007 כתב:

ומצד שני אתה יכול לקחת את זה למקרה אחר, שיש לקוחות שמכניסים את הרכב  למוסכים להכנה לטסט, ושם מוחלפים לרוב חלקים שלא קשורים לטסט עצמו, שגם אם לא בוצעה ההחלפה, הרכב היה עובר את הטסט.

זו גם תופעה שאני אישית לא אוהב.

עצם הקישור פגום. מה זה "הכנה לטסט"? זה ההגדרה המילונית של תחזוקת שבר. תחליף את מה שאתה חושב שיסתכל עליו הבוחן ועזוב אותי באמא שלך. אין לזה ולתקינות הרכב דבר וחצי דבר.

יכול להיות שהמוסך שהיית בו ניסה לזמבר אותך, ויכול להיות שהמוסך השני הבין שאתה בא ל"הכנה לטסט" ורצה למשוך אותך כלקוח, אין לי מושג - לא הייתי שם. אבל הגישה הזאת פגומה מיסודה.

• אהבתי 1

I feel like I'm missing pieces of sleep
A memory fades to a pale landscape
You were an extinction, a desert heat
A blind illness of my anxiety

ZC6 | JB43 | 932

• תגובות 36
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם
לפני 8 שעות, danielisot כתב:

אין מה לעשות ככה זה כשאתה חובב צרפתיות מזדקנות😅 הנה התובנות שלי לשמירה על הכיס

רוצה לשמור על הכיס?

תפתח לך תחביב חדש, תתחיל להתעניין קצת יותר במכניקה של הרכבים שאתה חובב, זה עושה גם הרבה הגיון, כמו להעריץ להקה ולא להכיר את המילים של השירים שלהם.

יש אין סוף חומר באינטרנט, גם כתוב וגם מצולם, גם על הדגם הספציפי שלך ופתרון בעיות.

גילוי נאות, גם אני הייתי חובב צרפתיות לשעבר, גם אני ביליתי במוסך לא מעט זמן.

אבל אחרי יותר מ20 שנה על הכביש, החלטתי לקפוץ למים העמוקים, למדתי המון ממומחים מיוטיוב, כיום לא רק שמבצע טיפולים לבד, אלא גם פותר לא מעט תקלות משביתות, ואני סתם חמר מהרחוב, כך שגם אתה יכול

• אהבתי 2

כבר חתמתי...

פורסם
לפני 6 שעות, Nakamichi כתב:

מוסכניק הוא לא נביא. כמה זמן נשאר לחלק? מי יודע? 500 קמ? יומיים? שנה וחצי? נגיד רצועת מנוע סדוקה. זה יכול להחזיק עוד 5 שנים או להקרע ביציאה מהמוסך. 

אם הוא ייתן לך הערכה לכמה זמן החלק יחזיק הוא פשוט שולף לך מהמותן.

מצטט ומחזק.

אני נכנס למוסך *כדי* שיבדקו כל מיני דברים שאני לא מודע אליהם או סתם לא יכול לראות כי אין לי ליפט בבית.

בנוסף, יש בלא מעט חוברות טיפולים הגדרה מדויקת של מה להחליף ומה לבדוק בכל טיפול - אם המוסך לא בודק ולא מוציא רשימת תיקונים למה שנכשל בבדיקה, אזי הוא לא מקצועי.

הדוגמה של רצועת מנוע פשוט בול. אפשר למשוך? אפשר. אבל זה סיכון כמו כל דבר אחר.

אפשר למשוך כיסוי גומי קרוע של פעמון? אפשר. אבל הוא קרוע, זאת אבחנה אובייקטיבית.

• אהבתי 1

אוכל את הכובע שהגיש לי avergel ומודה קבל עם ועדה שלפעמים מחשבים של אסוס מחזיקים מעמד אפילו מעל לשנה שלמה - אם נזכרים לעדכן את ה-bios.

פורסם
לפני 7 שעות, tinoki כתב:

זה מתכון בטוח להתפוצצות הצמיג בנסיעה מהירה.

צודק.

שאלתי אותו כמה לדעתו יעלה לו עכשיו להחליף זוג צמיגים קדמיים לעומת כמה זה יעלה לו בעתיד בתוספת (לפחות) ג'אנט עקום.

הוא ענה לי 'עזוב, כבר חצי שנה שזה שם והכל סבבה'.

דוגמה נפלאה לתחזוקת שבר.

ישראליות במיטבה.

והכי מצחיק, שהוא בכלל חו"צניק.

Today is a great day!

Just like every day...

פורסם
לפני 12 שעות, hans כתב:

נוסף, יש בלא מעט חוברות טיפולים הגדרה מדויקת של מה להחליף ומה לבדוק בכל טיפול

לגבי זה אוסיף ואומר שבחוברת טיפולים יש הנחיה להחליף פלאגים כשהרכב מגיע ל120k ובזה לא שמעתי שום ציוץ מהמוסך..

הרכב נכנס עם 126k לטיפול.

אז כנראה שההצעות מחיר נבנות בהתאם לאחוזי הרווח של המוסך ולווא דווקא לשגרת הטיפולים הנדרשת לרכב

פורסם

התחלת באנקדוטה מקרית והמשכת בהשלכה על כל המוסכים בארץ.

אין לי מה להוסיף 

תמשיכו לחיות בפרנויה תמידית של "לא לצאת פראייר" בלי לבדוק כלום באופן מעשי.

• אהבתי 1

אוכל את הכובע שהגיש לי avergel ומודה קבל עם ועדה שלפעמים מחשבים של אסוס מחזיקים מעמד אפילו מעל לשנה שלמה - אם נזכרים לעדכן את ה-bios.

פורסם
לפני 3 שעות, roy007 כתב:

לגבי זה אוסיף ואומר שבחוברת טיפולים יש הנחיה להחליף פלאגים כשהרכב מגיע ל120k ובזה לא שמעתי שום ציוץ מהמוסך..

הרכב נכנס עם 126k לטיפול.

אז כנראה שההצעות מחיר נבנות בהתאם לאחוזי הרווח של המוסך ולווא דווקא לשגרת הטיפולים הנדרשת לרכב

אם זאת ההרגשה שלך  לגבי המוסך שלך, מומלץ להחליף אותו...

מוטי, מוטי, מוטי - אני לא סתם בחור אידיוטי 

• תוכן חדש...