Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 1548 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום חברים,

אני מוכר סובארו אימפרזה 2004, שהיא במצב טוב מאוד, למעט משאבת הגה שצריכה כנראה שיפוץ - ההגה לא מסתובב קל וקצת רועד, בהרגשה זה פחות נעים.

אני חושב שמכירה נע בין 6000-7000 אם לרכב במצב טוב מאוד, ומטה, ממה שהוצע לי עד עכשיו.

הכנסתי את הרכב למוסך, לאחר שמישהו שנסע בה, התלונן על ההגה והחליט לא לקחת, אבל התחלטתי להתלבט אם זה בכלל שווה.

המוסכניק מנסה כמה ימים להשיג משאבה מפירוק, שאמורה לעלות 400-500, או משופצת שתעלה 1000 (עדיין לא השיג, האוטו כבר שבוע במוסך).

השאלה אם זה בכלל שווה לרכב זול וישן, בשביל למכור, או לציין את הבעיה, ולמכור בהנחה של 500-1000 ש"ח למשל ?

מה דעתכם ?

פשוט ההתעסקות הזאת ממש עושה לי כאב ראש, ואני רוצה להיפטר מהרכב כבר.

מבחינתי כבר להעיף אותו  בהנחה, פשוט לא רוצה להתעסק עם זה.

פורסם

שתי אופציות (בהנחה וכל השאר תקין ברכב):

א) שים משאבה מפירוק ותמכור. על פניו לא נראה כמו תיקון יקר או מסובך.

ב) תוריד את מחיר התיקון ממחיר המכירה, ותפרסם למכירה תוך ציון התקלה והצעת מחיר שקיבלת. שים לב שפה לקונה יש יותר מקום למיקוח, וגם הרכב פחות אטרקטיבי בעיני הקונים, אז תקבל פחות על הרכב.

אני הייתי שם משאבה מפירוק ואז מוכר. לדעתי אותם 400-500 שקל יחזרו אליך עם ריבית במקרה הזה.

ZX 94 > קסנטיה 97 > לנסר 2007 > מונדאו 2007 > קורולה 2013 > קורולה 2015 > איוניק 2018 > סיוויק 2002 > מזדה3 2018

Everybody in the galaxy tries to take over the galaxy. The trick is to be left alone by whoever succeeds

• חברי המעגל הראשון
פורסם

תוריד 1000 שקל מהמחיר ותראה אם מישהו יבוא לקחת. אם כל ההצעות שתקבל יהיו נמוכות משמעותית, אולי עדיף לחכות קצת ולמצוא משאבה מפירוק ולמכור את הרכב תקין.

אומרים שהעתיד הוא אנרגיה סולארית, אז עברתי לסולר.

פורסם

רוב הלקוחות יעדיפו לא להסתכל על רכב תקול.

עדיף לתקן ולמכור. יש ביקוש היום

• רעיון טוב! 2

אם אתה מאמין שיכולים לקלקל, תאמין שיכולים לתקן.

- רבי נחמן מברסלב

פורסם

אתה בטוח שהבעיה במשאבה ולא במסרק? בעיה ידועה באימפרזות.

אני פשוט ממלא 100 מ"ל שמן הגה כל חצי שנה והבעיה נפתרת.

פורסם

יש דרך ביניים.

לפרסם את הרכב ולבקש מחיר עם תיקון ובלי תיקון.

זה הרכב. 

אני יודע שיש נזילה ממשאבת ההגה. עלות התיקון היא 1000 ש"ח.

אם אתה רוצה תיקח אותו AS IS במחיר X.

או אם אתה רוצה אני מתקן ואז המחיר הוא Y.

יש כאלו שיעדיפו לקחת ולתקן בעצמם ויש כאלו שיעדיפו לקבל רכב מתוקן ולא להתעסק עם זה.

לא משנה מה תעשה ואיך תפרסם. תמיד אנשים ירצו להוריד במחיר. 

גם אם תפרסם אותו ב-2000 ש"ח.

אני הייתי מפרסם ברף הגבוה שאתה חושב שתקבל (נגיד תפרסם ב-8, תסכים להצעות של 7.5-7 עם תיקון או 6.5-6 AS IS).

פורסם

עדיף לתקן ולמכור, ברכב בשנתון כזה אי אפשר לדעת איזה עוד תקלול יצוצו ומי שקונה רכב בתקציב כזה לרוב יסתכל יותר על המצב המכני ויחפש כמה שיותר תקין מכנית.

• אהבתי 1
קאליפרים צהובים בגודל של הטוסטר שיש לאמא שלי במטבח

ודיסקים בגודל של מגש פיצה .

• תוכן חדש...