Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 1046 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם
לפני 4 דקות, Fraysa כתב:

וואו איזה MEMES אחי

butt hurt

בתאריך 17.8.2022 בשעה 11:01, ישה כתב:

היום מדיין 4 פעמים בערב בפנסיה פעם ב שבוע ונזקק לזוקף נופלים הופ עוד 400 ש"ח להוצאה

לפני 5 שעות, falou כתב:

צריך לזכור שאנשים עם קטן גם משתמשים בו פחות זמן ולא אובססיביים על להחזיק אותו ביד... 

TL;DR- Turing, Lagrange, Dijkstra, Riemann

• תגובות 92
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם
לפני 3 שעות, Fraysa כתב:

85% יפניות, 100% משעממים ולא מרגשים 

לא אתה

image.png.df6c4f2e414e9d82bc20ca79379bb2ce.png

• מצחיק 2

ZX 94 > קסנטיה 97 > לנסר 2007 > מונדאו 2007 > קורולה 2013 > קורולה 2015 > איוניק 2018 > סיוויק 2002 > מזדה3 2018

Everybody in the galaxy tries to take over the galaxy. The trick is to be left alone by whoever succeeds

פורסם

^

בדיוק.

אפשר לחשוב איזו מכונה מרגשת, מדהימה ומעוררת חושים זו VAG סטנדרטית. חלקן יעילות יותר, חלקן פחות, אבל אף אחת לא באמת משהו יוצא דופן בימינו. הדבר היחיד שבו הן באמת מתעלות על המתחרות זה המתגים והמנופים, שבאמת תענוג להפעיל (וזה לא מובן מאליו, בהתחשב בזה שזה מה שעושים בנהיגה באופן שוטף). השאר? נו.

פורסם

גם מתגים כבר אין ב- vag הכל מופעל במסך או בכפתורי/ משטחי מגע שממש לא תענוג להפעיל אותם ובכלל הם שינמכו את האיכות בדור הנוכחי של רכביהם (באאודי אתה כבר מרגיש שעבדו עליך).

פורסם

הקורולה מציגה התקדמות בכל פרמטר מלבד פרמטר אחד - תיבת ההילוכים הרציפה.

אני גר בי-ם ונוסע הרבה לאיזור גוש דן, התנהגות הגיר הרציף פשוט בלתי נסבלת במאמץ, רעש והשהיה עד שמתקבלת תגובה ללחיצה על דוושת התאוצה.

אין מצב שאני לוקח רכב עם תיבה רציפה!

בנוסף לכך, רוב הקורולות הן מרמות הגימור הבסיסיות המצויידות במולטימדיה בהתקנה מקומית עם ממשק גרוע ותגובות איטיות.

פורסם

לפני 9 דקות, mottis כתב:

התנהגות הגיר הרציף פשוט בלתי נסבלת במאמץ, רעש והשהיה עד שמתקבלת תגובה ללחיצה על דוושת התאוצה.

אין מצב שאני לוקח רכב עם תיבה רציפה!

בנוסף לכך, רוב הקורולות הן מרמות הגימור הבסיסיות המצויידות במולטימדיה בהתקנה מקומית עם ממשק גרוע ותגובות איטיות.

הנה 2 הסיבות שבגינן פסלתי את הקורולה ולקחתי איוניק.

אם היתה לקורולה רק מגרעת אחת מתוך ה-2 האלו, הייתי בוחר בה. 

(מנוע עצל ועלוב יש בשתיהן)

פורסם (נערך)

שים מצב ספורט, הרכב מגיב מצויין (לא הבדל גדול מאיוניק).

עריכה אחרונה על ידי evc
  • אחראי פורום
פורסם
בתאריך 5.3.2022 בשעה 12:40, dorsht כתב:

20220210_143124.thumb.jpg.7faf1ad8562212276ada2f385b83a817.jpg

תתחדש.

משעשע אותי שבזמן שטויוטה עושים התקדמות משמעותית מאוד מבחינת עיצוב, עדיין מתפלק להם ניינטיז. כמו המתג הבולט מתוך לוח השעונים.

עברנו את פתח תקווה, נעבור גם את זה.

פורסם
לפני 9 שעות, CX25GTI כתב:

אכן אותה איוניק שעשתה לי צרות , אצל רבים אחרים מהחברים שלי היא תיפקדה בצורה טובה מאוד חלקם החזירו את הרכב עם קרוב ל 150K על השעון בתום 3 שנות הליסינג.

יש מספיק טויוטות עם בעיות , כאשר עברתי ליד מוסך טויוטה הקרוב לביתי ברוך השם הם לא ישבו מובטלים.

מה הקשר בין לסלוד מהקורולה לבין להיות אירופאי ??

נוסע היום בנירו שכידוע אינה אירופאית והיא טובה לעין ערוך מהקורולה הבינונית ומטה.

לצערי הרב הייתה לי קורולה כרכב גישור ממודל 2019 , מעבר לחיסכון בדלק רכב של כלום ושום דבר , שקוף לחלוטין .

ברור לי שזה קורץ למרבית רוכשי הרכב בארץ בוגרי ה DL שראו בו ממש מרכבת אלים, אני לא חושב על מכירת הרכב לפני שקניתי אותו כמו בעלי הקורולות אשר הדבר היחיד אשר מעניין אותם היא שמירת הערך , יש כאילו אשר מחפשים ערך מוסף מעבר לזה , מוזרים שכאילו אני יודע.

איזה ערך מוסף מציע הקיה נירו אם אפשר לשאול?

מה באמת אנחנו בתקופה שקיה נירו, רכב ליסינג טיפוסי ודי כעור, זה כביכול רכב עם אופי וערך מוסף מסוג כלשהוא שאתה קונה לא עם הראש אלא מהלב? 

מבחינתי כמו הקורולה זה לגמרי רכב שינוע משפחות מנקודה א׳ ל ב׳. אין שם שום דבר מעבר לזה.

• אהבתי 1
פורסם
לפני שעתיים, Doron_Z כתב:

איזה ערך מוסף מציע הקיה נירו אם אפשר לשאול?

הנחת שווי שימוש של 1,000 בנירו, במקום 500 בקורולה היברידית ;)

• מעניין 1
פורסם
לפני 7 שעות, vadim6385 כתב:

לא אתה

image.png.df6c4f2e414e9d82bc20ca79379bb2ce.png

למרות העובדה שאני ליטרלי חצי ממך בגיל (בדקתי), הגולף שלי תהיה בחירה עדיפה על כל מה שברשימה שלך :).

ובניגוד אליך שנוסע בקורולה חבוטה עם מדבקת ״אבא פגום״ ובמבה המושב האחורי בגיל 40, כנראה שאני אסע על משהו מרגש יותר כיאה לחובב רכב ולא לטרחן בן 40 בקארספורום.

• רעיון גרוע 9

2016 BMW M235i.

פורסם
לפני 3 שעות, mottis כתב:

אמת, זו רק אחת מהסיבות שבחרתי ברמת הגימור הגבוהה ביותר.

בעבר: Hyundai Getz Fun GLX 1.4 Automatic | Renault Clio MK3 1.2 Manual | Fiat 500 Pop 1.2 Manual | Mazda 3 Sport 2.0 Automatic | Seat Arona FR 1.0TSI DSG7 | Toyota Corolla Hybrid Limited Mitsubishi Space Star Supreme

בהווה:  Tesla Model 3 Highland SR | Hyundai Kona EV LR

פורסם
לפני 24 דקות, Fraysa כתב:

למרות העובדה שאני ליטרלי חצי ממך בגיל (בדקתי), הגולף שלי תהיה בחירה עדיפה על כל מה שברשימה שלך :).

בוא, גולף סטנדרטית, מי שישמע זאת מרכבת האלים🙄

אתה קורא לעצמך חובב רכב כאילו אתה נוסע על פוקוס st, מגאן rs, או מיאטה...

• אהבתי 2
פורסם

כל מי שמכיר אותי יודע עד כמה אני מפרגן לטויוטה ובטח לקורולה, אהבתי את הפוסט, כנראה שהרבה לא השתנה בקורולה אבל זה מה שאנשים אוהבים - נסיעה ללא הפתעות, אמינות, סחירות ובלי הפתעות במוסך. לרובינו (אלו שחצו את גיל 40) זה מה שאנחנו מחפשים, מי שצעיר יותר, לא צריך מרווח ושקט וסחירות - וברור שיהנה מרכב הרבה יותר כיפי לנהיגה. לא צריך לנסות לשכנע את המשוכנע - למרות שאני ברכב פי מיליון יותר כייפי היום, יש לי פינה חמה לקורולה.

• אהבתי 1

בעבר: טויוטה קורולה 2009 GLI (רובוטית), טויוטה קורולה 2014 GLI

בהווה: BMW 330e 2018

פורסם
לפני 30 דקות, דור-- כתב:

בוא, גולף סטנדרטית, מי שישמע זאת מרכבת האלים🙄

אתה קורא לעצמך חובב רכב כאילו אתה נוסע על פוקוס st, מגאן rs, או מיאטה...

כל הרכבים שציינת עולים כמעט כמו הגולף שלי. הרכב שאני רוצה עולה פי 5, לכן אני עדיין חוסך אליו ועבור בחור בגילי יש לי אחלה של רכב 🙂

2016 BMW M235i.

• תוכן חדש...