Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 8470 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

• תגובות 38
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

רועי-אני מחזיק כרגע בגליון אוגוסט של מגזין "מכוניות" (טופ-גיר מתורגם חלקית למעשה). יש בו את כתבת "100 המכוניות שהכי הלהיבו/הרשימו את כתיבנו לאורך השנים".

במקום ה-25 עומדת לנצ'יה דלתא אינטגרלה, במקום ה-17 עומדת מיצובישי לאנסר איבו -6, 12-M3, במקום התשיעי 911 C2. במקום השביעי עומדת אימפרזה GT (בחירה של טיף נידל אגב).

בועז-כתבת שהאמינות של מכונית הראלי (מחליפים לה קלאץ' פעם ביום וחצי, ויש לה תיבת הילוכים הניתנת להחלפה ב-5 דקות עבודה) מקרינה על אמינות מכונית הכביש. זה פשוט לא נכון. הקשר בין מכונית גרופ-A להומולוגציות גרופ-N הנמכרות בציבור מקרי בהחלט, אולי השם וידיות פתיחת הדלתות דומים.

ראלימן-למה זה קשור בכלל? זה גרופ-A וזה גרופ-B. שמיים וארץ.

_\"""""""/_

0|||||||0]

|_|-+-|_|

פורסם
רועי-אני מחזיק כרגע בגליון אוגוסט של מגזין "מכוניות" (טופ-גיר מתורגם חלקית למעשה). יש בו את כתבת "100 המכוניות שהכי הלהיבו/הרשימו את כתיבנו לאורך השנים".

במקום ה-25 עומדת לנצ'יה דלתא אינטגרלה, במקום ה-17 עומדת מיצובישי לאנסר איבו -6, 12-M3, במקום התשיעי 911 C2. במקום השביעי עומדת אימפרזה GT (בחירה של טיף נידל אגב).

בועז-כתבת שהאמינות של מכונית הראלי (מחליפים לה קלאץ' פעם ביום וחצי, ויש לה תיבת הילוכים הניתנת להחלפה ב-5 דקות עבודה) מקרינה על אמינות מכונית הכביש. זה פשוט לא נכון. הקשר בין מכונית גרופ-A להומולוגציות גרופ-N הנמכרות בציבור מקרי בהחלט, אולי השם וידיות פתיחת הדלתות דומים.

ראלימן-למה זה קשור בכלל? זה גרופ-A וזה גרופ-B. שמיים וארץ.

כמה צפוי שתגיב, אם היית בכלל קורא מה שכתבתי, אז היית רואה שכתבתי -

"רק כדי להמחיש את המורכבות של הניסוים והחידושים של לאנצ'יה בזמנים ההם. "

מתחיל להימאס ההתנשאות שלך, מה גם שמסע הצלב שלך להוכיח לכולם עד כמה הז** שלך יותר גדול מהבחור שלידך לא מוסיף לך מאומה.

ראלימן

קורס 154 RESTEPA.

פורסם

אני לא יודע ולא רוצה לדעת מה גורם לך לחשוב על גודל האיבר שלי.

דבר שני- הוכחת כבר מספר פעמים שאתה בור בנושא מסוים (כל פעם משהו אחר), מעל דפי הפורום, חבל להכניס פלפל כזה שאולי מעניין אבל לא קשור להלך הדיון. ועכשיו, אולי, כדי להדגים לאדוני מה ניתן לעשות כשאין הגבלות על שיפורים, הנה דוגמה לא אירופאית אופיינית (רק שלא יגידו לי שאני זורע שנאה בפורום כלפי הצרפתיות...) תכיר את הסקייליין עם הקשר הגרמני http://www.supercars.net/cars/1999@$Nissan%20Blitz@$Skyline%20GT-R%20R348g.html

_\"""""""/_

0|||||||0]

|_|-+-|_|

פורסם

ה' ישמור תרד כבר מההר שאתה חי עליו!!!! אתה לא טיף נידל ואתה לא מייקל שומאכר אתה ירון זורע- נוהג בברנדה מקרטעת ומגעילה והכל בגלל שיש לה הנעה אחורית, כאילו כבר מיצית הכל מההנעה הקדמית.

אני לא יודע מה גורם לך לחשוב שאני היחיד שחושב ככה.

אני לא יודע מה גורם לך לחשוב מה בדיוק פלא הנדסי בלקחת מכונית ולשפר אותה בלי סוף.

אני לא יודע איך אתה מצליח לפספס את זה שלפני 20 שנה הם הצליחו לחבר טורבו וסופר צ'ארג'ר ולגרום לאחת מהפלאים ההנדסיים והמכונאיים מהמדהימים שראיתי. הם חידוש. הם לקחו סיכונים. הם היו חלוצים. אין לי מושג מה חלוצי בלשפר לסקייליין את הצורה.

זו הייתה כוונתי, ואודה לך אם לא תפרש אותה אחרת.

ראלימן

קורס 154 RESTEPA.

פורסם

בועז-כתבת שהאמינות של מכונית הראלי ... מקרינה על אמינות מכונית הכביש...

לא רשמתי דבר כזה.

• תוכן חדש...