Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 1621 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

היי חברים,

לפני שבוע בערך הייתה לי בעיה במצבר והחליפו לי אותו במוסך. בעקבות זה יש לי בעיה עם החיבור של הטלפון נייד למולטימדיה ברכב (שברולט ספארק 2016 LT  פלוס). התקנתי מחדש את האפליקציה ANDROID AUTO וכשאני מחבר את זה (דרך USB) לרכב אני מקבל הודעת שגיאה ברקע אדום (מצרף תמונה).

הלכתי למוסך ומישהו שמבין בזה אמר שאני אצטרך ללכת למוסך מורשה שברולט כדי לבדוק מה הבעיה בעזרת מחשב שיחברו לרכב. האם זה הפתרון היחיד? ואם כן, יש מצב שאני אדפק במחיר בגלל זה במוסך?

תודה מראש! 

Screenshot_20220118-151235_Google Play services.jpg

פורסם
לפני 14 שעות, רפי לין כתב:

האם במוסך שהחליף לך את המצבר, חיברו קודם מתח גיבוי חיצוני?.

בברכה  -  רפי לין

היי בוקר טוב,  ממה שאני זוכר במוסך (לא מוסך של שברולט) בדקו את רמת הטעינה של המצבר וראו שהוא ריק לגמרי ונראה לי שגם בדקו שהבעיה היא לא באלטרנטור (בדיקה נוספת שעשו). אחר כך החליפו את המצבר וכשהתנעתי הופיעה השגיאה הזאת. 

מה דעתך?

תודה מראש ושבוע מעולה,

• תוכן חדש...