Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 1637 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום
אני קונה סיאט אטקה 2018 עם מערכת אודיו מיושנת אבל כוללת חיישני רוורס מקוריים ותצוגה בה רואים את מקום החסימה.

האם למישהו יש נסיון עם מערכת חלופית שכוללת וייז, תוספת מצלמת רוורס ותמיכה בחישני הרוורס המקוריים?
האם המערכות האלו יודעות להתחבר למקרופון המקורי שנמצא ברכב לצורך שיחות? תומכות בעברית? ממה צריך להזהר?

תודה

ארז

פורסם (נערך)

שלום

אתה צריך מסך "תואם מקור" עם מתאם קנבס שמתחבר למחשב הרכב וככה השליטה מההגה תמשיך לעבוד לך וגם המצלמות והחיישנים על גבי המסך

לגבי מיקרופון יש רכבים שכן אפשרי לדוגמה טוסון ספורטאז אפשר לדעת בצמה איפה החוטים של המיקרופון לפי סכמה. 

עברית כל המכשירים תומכים

קח לפחות מכשיר 2 גיגה 8 ליבות , 

מומלץ ביותר זה 4גיגה 8 ליבות זה מכשירים הרבה יותר מהירים.

עריכה אחרונה על ידי DRcarLEd

דוקטור קארלד-מתקין מערכות שמע ומסכים לרכב (גילוי נאות ! )

פורסם

מרמות גימור מסויימות בשנתונים הראשונים של האטקה - היו מערכות מולטימדיה עם יכולת שיקוף לטלפון (Android Auto / Apple CarPlay) - אם יש לך כזו מולטימדיה - אתה יכול לשקף WAZE על מסך המולטימדיה.

לגבי מצלמת הרוורס וחיישני החניה המקוריים, יש לי אוקטביה שהגיעה עם חיישנים מקוריים ותצוגה גראפית על המסך. הוספתי מצמלמת רוורס ב- 650 ש"ח כך שכאשר אני נוסע אחורה - אני רואה גם את התמונה מהמלמה וגם את תצוגת החיישנים. ביצעתי את ההתקנה  ב- https://www.vag-il.com/

• תוכן חדש...