Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 1661 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם (נערך)

אהלן חברים,

עד עכשיו נסעתי על סיאט ארונה 1L טורבו ומסתיים החוזה ליסינג חודש הבא. 

אני מאוד מרוצה מהארונה אבל רוצה לשדרג קצת את החויית נסיעה. 

יש המלצות? 😎

אין לי הרבה דרישות, רק אלה: 

• שהרכב לא יהיה ממש נמוך כדי שלא יקבל שפשופים ממדרכות. שיהיה אפשרי לנסוע בשטח, אבל לא אקסטרים. למשל הארונה מספק את זה. 
  • עשיתי כמה נסיעות מבחן ושמתי לב שאני אוהב את התגובה של תיבת הילוכים דו מצמדית, אני לא יודע אם זה סתם היה צירוף מקרים. למשל יונדאי קונה (1.6 טורבו) מספק את זה אבל הרגשתי שההאחיזה בכביש לא טובה כמו סקודה\סיאט (זה רק אני? 🤔). אולי יש לי העדפה למתלים מסויימים ואני לא יודע, אף פעם לא יצא לי לראות שמציינים קושי של מתלים ב spec של רכב.
  • מחיר עד 150k.
  • לא חשמלי, למרות שיש כאלה עם תגובה ממש יפה, אבל אין לי אפשרות לטעינה בבית. 
  • לא רכב ארוך מדי, עד 445 ס״מ. 

כרגע הכיוון הוא ארונה FR 1.5 Turbo . אבל חשבתי לבדוק אולי יש עוד אופציות שלא מכיר. 

תודה!

עריכה אחרונה על ידי iWantLamburgini
פורסם

ארונה 1.5 באמת עונה מצויין על הצרכים. אותו שילוב קיים גם בקאמיק. 

הייתי בודק גם רנו קאפצ'ור ופיג'ו 2008.

• רעיון טוב! 1

בעבר:205 1400 95׳, אקסנט 00׳,לאנסר 04׳,סוזוקי קרוסאובר 14'

kia sportage 2000 top '17

היום corolla cross 2022

פורסם
לפני 29 דקות, markb205 כתב:

ארונה 1.5 באמת עונה מצויין על הצרכים. אותו שילוב קיים גם בקאמיק. 

הייתי בודק גם רנו קאפצ'ור ופיג'ו 2008.

שקלתי קאמיק, הבעיה שאני צריך לוותר על כל מיני פיצ׳רים בגלל בעיית השבבים והמחיר גבוהה יותר. למשל, הורידו את המראות מתקפלות (אני חייב את זה לחניה שלי). 

פיג׳ו 1.5 זה סולר, לא? למרות שיש לו קג״מ לא רע. אני רק צריך להבין למה יש לי בעיה עם סולר. אף פעם לא היה לי רכב סולר, אולי שווה לעשות נסיעת מבחן.

רנו קפצ׳ור זה הפתעה, תודה! אבדוק אותו מחר. 

פורסם

2008 1.2 בנזין עם 130 כ"ס נוסעת טוב ומאוד מפנקת בדגמי פרימיום או gt. 

בעבר:205 1400 95׳, אקסנט 00׳,לאנסר 04׳,סוזוקי קרוסאובר 14'

kia sportage 2000 top '17

היום corolla cross 2022

פורסם

נכון לעכשיו ממה שאני יודע אין אפשרות לפתוח הזמנה לסיאט ארונה 1.5 וגם אין צפי לרכבים בארץ. אם החוזה שלך מסתיים בקרוב אתה על הקשקש ורוב הסיכויים שתישאר בלי רכב. גם ארונה 1.0 יגיעו רק באפריל-מאי.

יונדאי קונה פשוט מצוייד במנוע שקצת גדול על השלדה שלו ולכן האחיזה לא מצטיינת.

הקפצ'ור באמת שווה בדיקה. הוא נראה מעולה, מאובזר לא רע ותא הנוסעים שלו איכותי.

פורד פומה גם חביב, דיי זמין ובדגמים המאובזרים גם מאובזר לא רע. מבחינת ביצועים הוא דיי שווה לארונה 1.0 ליטר.

גם סוזוקי ויטרה לא סובל מבעיות מלאי. תא הנוסעים מאכזב, גם בידוד הרעשים ונוחות הנסיעה, אבל הוא זריז ודיי חסכוני. בעבר שווק גם בגרסת הנעה כפולה אבל מאז הסיוע ההיברידי יש רק הנעה קדמית.

פורסם
בתאריך 13.12.2021 בשעה 23:50, Mike808 כתב:

נכון לעכשיו ממה שאני יודע אין אפשרות לפתוח הזמנה לסיאט ארונה 1.5 וגם אין צפי לרכבים בארץ. אם החוזה שלך מסתיים בקרוב אתה על הקשקש ורוב הסיכויים שתישאר בלי רכב. גם ארונה 1.0 יגיעו רק באפריל-מאי.

יונדאי קונה פשוט מצוייד במנוע שקצת גדול על השלדה שלו ולכן האחיזה לא מצטיינת.

הקפצ'ור באמת שווה בדיקה. הוא נראה מעולה, מאובזר לא רע ותא הנוסעים שלו איכותי.

פורד פומה גם חביב, דיי זמין ובדגמים המאובזרים גם מאובזר לא רע. מבחינת ביצועים הוא דיי שווה לארונה 1.0 ליטר.

גם סוזוקי ויטרה לא סובל מבעיות מלאי. תא הנוסעים מאכזב, גם בידוד הרעשים ונוחות הנסיעה, אבל הוא זריז ודיי חסכוני. בעבר שווק גם בגרסת הנעה כפולה אבל מאז הסיוע ההיברידי יש רק הנעה קדמית.

תודה מייק. שכחתי לציין שכניסה ללא מפתח זה פיצ׳ר הכרחי 😬, מה שאין לויטרה ופומה. 

טוב לדעת לגבי הקונה, לא חשבתי שההבדלים הקטנים בגודל השלדה יוצרים הבדל כזה משמעותי. כי זה מורגש. 

פורסם

"גדול עליו" זה מונח, זה לא ששלדה גדולה יותר פיזית הייתה פותרת את הבעיה אלא כיול שונה ומכלולים שיאפשרו לו להוריד את הכוח בצורה יעילה יותר אל הכביש.

כניסה ללא מפתח יש בגרסאות המאובזרות יותר של הפומה. למיטב זכרוני מפתח חכם קיים בויטארה בכל רמות הגימור.

• תוכן חדש...