Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 1701 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אני בהתלבטות בין שתי האפשרויות הללו. 

הבעיה - אם אבחר את ה-i10 הידנית, אישתי לא תנהג בה (יש לנו רכב נוסף בבית) - היא לא אוהבת לנהוג ברכב ידני.

מבין שני הרכבים, אני נהניתי יותר לנהוג ב-i10 הידנית.

אז ההתלבטות היא בין הרגש להגיון.

אשמח לשמוע מה אתם הייתם עושים

תודה.

פורסם

מדוע הספארק נפסלה?

מה התקציב תוואי הנסיעה והנסועה השנתית?

POLO, 1.4 2001 > SPARK, 1.0 2014 > 108, 1.2 2016 > CLIO - 5, 1.0T 2021

פורסם
לפני 4 דקות, Kooper כתב:

מדוע הספארק נפסלה?

מה התקציב תוואי הנסיעה והנסועה השנתית?

המחיר שלה עלה בחודש האחרון.

אנחנו מחפשים רכב לא יקר שישמש כרכב שני.

אני לא רוצה לקנות יד-2 מפאת חוסר זמן ואימון באנשים (זה אני - קל לעבוד עלי כנראה אז מעדיף לא להיכנס לזה)

פורסם

את האיי 10 אני אישית הייתי פוסל בשל בטיחות פאסיבית (3 כוכבי ריסוק, לעומת 4 לשתיים האחרות). 

יתרון נוסף לספארק הוא שהיא תהיה זריזה משמעותית מהמתמודדות האחרות. בדקתם עסקאות 0 ק"מ אצל היבואן?

בכ"מ מבחינה שימושית נשמע שידני לא אופציה, מהסיבות שציינת.

ההמלצה שלי היא כן לנסות לגשש בכיוון הספארק. מי עוד ייסע ברכב חוץ ממך? (ילדים?)

פורסם
לפני 5 דקות, Kooper כתב:

את האיי 10 אני אישית הייתי פוסל בשל בטיחות פאסיבית (3 כוכבי ריסוק, לעומת 4 לשתיים האחרות). 

יתרון נוסף לספארק הוא שהיא תהיה זריזה משמעותית מהמתמודדות האחרות. בדקתם עסקאות 0 ק"מ אצל היבואן?

בכ"מ מבחינה שימושית נשמע שידני לא אופציה, מהסיבות שציינת.

ההמלצה שלי היא כן לנסות לגשש בכיוון הספארק. מי עוד ייסע ברכב חוץ ממך? (ילדים?)

לגבי בטיחות ה-i10 - מציע שתבדוק כי לפי האתר שלהם הדגם החדש קיבל את כל המערכות האקטיביות (רמת אבזור בטיחותי 6) בכל רמות הגימור.

לגבי השימושיות - זה החלק ההגיוני עליו דיברתי. אני אבדוק שוב אצל היבואן לגבי 0 ק"מ.

מי יסע על הרכב תלוי ברכב - ידני רק אני, אוטומט (נניח ספארק) אעדיף שאישתי (כי לי היא לא הייתה כ"כ נוחה). לגבי הילדים נצטרך להחליט על רכב אחד עליו ינהגו בגלל עלות ביטוח (נהג חדש), אבל לילדים לא תהיה בעיה עם רכב ידני.

פורסם
לפני 8 דקות, זיקו69 כתב:

לגבי בטיחות ה-i10 - מציע שתבדוק כי לפי האתר שלהם הדגם החדש קיבל את כל המערכות האקטיביות (רמת אבזור בטיחותי 6) בכל רמות הגימור.

ראה כאן

אני יודע שלרכב יש מערכות אקטיביות, אך אני מדבר על הבטיחות הפאסיבית של הרכב. מבחני ריסוק.

לפני 8 דקות, זיקו69 כתב:

לגבי השימושיות - זה החלק ההגיוני עליו דיברתי. אני אבדוק שוב אצל היבואן לגבי 0 ק"מ.

זה כבר יותר שיקול שלך, אני נגיד רכשתי בניגוד להגיון רכב ידני.

לפני 8 דקות, זיקו69 כתב:

מי יסע על הרכב תלוי ברכב - ידני רק אני, אוטומט (נניח ספארק) אעדיף שאישתי (כי לי היא לא הייתה כ"כ נוחה). לגבי הילדים נצטרך להחליט על רכב אחד עליו ינהגו בגלל עלות ביטוח (נהג חדש), אבל לילדים לא תהיה בעיה עם רכב ידני.

התכוונתי במובן של האם ייסעו במושב האחורי. מההודעה שלך אני מבין שאין צורך בכסאות בטיחות/עגלות. מה הרכב הראשי בבית?

פורסם
לפני 8 דקות, Kooper כתב:

ראה כאן

אני יודע שלרכב יש מערכות אקטיביות, אך אני מדבר על הבטיחות הפאסיבית של הרכב. מבחני ריסוק.

זה כבר יותר שיקול שלך, אני נגיד רכשתי בניגוד להגיון רכב ידני.

התכוונתי במובן של האם ייסעו במושב האחורי. מההודעה שלך אני מבין שאין צורך בכסאות בטיחות/עגלות. מה הרכב הראשי בבית?

הרכב הראשי הוא טויוטה ורסו. הילדים גדולים (13-23). מושב אחורי לא רלוונטי - אין צורך בכיסאות בטיחות, מניח שלא ניסע ברכב כל המשפחה.

פורסם

שורה תחתונה מאחר ומשתמע כי שניכם בשלב כזה או אחר ינהגו על הרכב,

לכו שניכם לנסיעת מבחן.

תתחדשו.

פורסם

אם זה רכב שני הייתי בוחר ביונדאי, היא טובה בכול פרמטר מהספייס סטאר.

• אהבתי 1

היום: סיטרואן c3 2026 / סיטרואן c3 2024

פעם: פיאט דובלו 2002, פיאט פנדה 2011, רנו קליאו 2012, סיטרואן קקטוס 2016, מיצובישי ספייס סטאר 2014, רנו קליאו 2022.

פורסם

שים לב שמבחן ה-EuroNCAP של הספארק הוא מ-2009, כמובן לא רלוונטי לדגם הנוכחי, ולא לסטנדרטים הנוכחיים. אם להתיחס לבת הדודה Opel Karl הרי שהיא נופלת מה-i10, אבל זה דגם לא לגמרי זהה, וגם אבזור הבטיחות שונה במדינות שונות, כך שצריך לבדוק בשבע עיניים את הרלוונטיות של המבחן לשוק הישראלי.

מבחינת הילדים - החוש שלי אומר שעדיף שינהגו קצת בידני, למרות ששניים מהבנין שלי, שניסו זאת, חזרו בקלות רבה לידני אחרי שמאז הטסט נהגו שנים רק באוטומטיות.

לפני 5 שעות, David32 כתב:

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

פורסם

בכל מקרה הספארק לדעתי לא רלונטית (התייקרה ב 8K - בשברולט נפלו על הראש חושבים שאנחנו לא יודעים ששער הדולק בשפל של כל הזמנים),

הספייס-סטאר נחלשה ומיושנת.
בדקת את הסוזוקי איגניס?

פורסם

האיגניס כבר עולה 100 אלף.

היום: סיטרואן c3 2026 / סיטרואן c3 2024

פעם: פיאט דובלו 2002, פיאט פנדה 2011, רנו קליאו 2012, סיטרואן קקטוס 2016, מיצובישי ספייס סטאר 2014, רנו קליאו 2022.

• תוכן חדש...