Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

סקודה אוקטביה החדשה (שנת 2021) האם כדי ?

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 1716 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אני עם 1.0 חדשה (2021) שהחליפה 1.0 צורה קודמת (2018).

נעזוב את המנוע, כיוון שאתה מדבר על 1.5.

ה-1.0 אגב מצוין. חסכוני, אמין ולטעמי מספיק חזק ואפילו קצת כיפי. (חזק וזריז מטורים מאוד נמוכים ועד הקו האדום).

מרחב- אין תלונות, לא חסר.

דברים שצריך לשים אליהם לב:

1. רעשי רוח- מעל 120 די משמעותיים. אם יש רוחות בחוץ אז גם בהרבה פחות.

2. מתלים- קצת קשים שהרכב ריק, מצד שני הוא לא רופס ומתרסק כשעמוס בנוסעים כמו בדגם הקודם.

3. מולטימדיה גרועה, אין ספור ניתוקים מהטלפון ללא סיבה (אנדרואיד) וממשק מזגן מעצבן. 

4. מזגן בינוני, הפתחים נמוכים והעוצמת קור לא משהו. אולי ב-1.5 זה יותר טוב, לא יודע.

5. חסרה תמיכה לגב התחתון במושב.

6. סה"כ רכב פרקטי ויעיל אבל מאוד אפור. 

פורסם
לפני כשעה, ZenZen כתב:

כן, חיכיתי.. אבל לדור 4 (הצורה החדשה). את דור 3 יכולתי לקבל במיידי

זו המתנה מסוג אחר... חוץ מהמגב האחורי שנעלם בדור 4, זה בהחלט שדרוג

פורסם

1. מכונית שקטה למדי ובוודאות שקטה יותר מהדגם היוצא.

2. יש להבחין בין דגם דיינמיק עם כיול מתלים קשיח יותר ולטעמי כלל לא מוצלח לבין שאר הגרסאות שהן רכות יותר מבעבר. 

• שבועיים מאוחר יותר ...
פורסם
בתאריך 12.10.2021 בשעה 15:32, mottis כתב:

זו המתנה מסוג אחר... חוץ מהמגב האחורי שנעלם בדור 4, זה בהחלט שדרוג

המגב מעצבן אותי ממש!

למה???!

@MisterG

אתמול שמעתי מהאדמינית בעבודה (לאחר שדיברה עם חברת הליסינג) שאין מצב בכלל לקבל אוקטביה מתישהו בשנה הקרובה.. אפילו לא מוכנים לקבל הזמנות לשנה הבאה.

ככה שאולי ההתלבטות שלך לא תהיה רלוונטית בכלל.. מקווה בשבילך שלא

פורסם (נערך)
בתאריך 12.10.2021 בשעה 14:56, old school כתב:

ה-1.0 אגב מצוין. חסכוני, אמין ולטעמי מספיק חזק ואפילו קצת כיפי. (חזק וזריז מטורים מאוד נמוכים ועד הקו האדום).

2. מתלים- קצת קשים שהרכב ריק, מצד שני הוא לא רופס ומתרסק כשעמוס בנוסעים כמו בדגם הקודם.

3. מולטימדיה גרועה, אין ספור ניתוקים מהטלפון ללא סיבה (אנדרואיד) וממשק מזגן מעצבן. 

לא חוויתי.

4. מזגן בינוני, הפתחים נמוכים והעוצמת קור לא משהו. אולי ב-1.5 זה יותר טוב, לא יודע.

ב1.5 אחלה מזגן אבל הפתחים קצת מעצבנים.

מסכים עם רוב הדברים. לגבי ה-1.5 היא מהחזקות בקטגוריה, חסכונית, די נוחה אם כי בהחלט חסרה תמיכה לגב תחתון. רעשי הרוח בהחלט ניכרים באזור ה-120 ומשמעותית יותר בכבישים מהירים היכן שנוסעים גם מעל 120. תא הפנים קודר וסביר, סך הכל משפחתית מצוינת נהניתי ממנה מאוד. לא הרגשתי מתלים קשיחים במיוחד, אבל אולי זה התחת המרופד שלי. DSG תענוג (אין לי ניסיון מבחינת אמינות). לדעתי הגיר הטוב בקטגוריה: חלק, מהיר וללא שום דופי. 

עריכה אחרונה על ידי ניקו פ.

"you know how they are, they are babies, their mind is made up before anyone says anything."

South park, S23E07 PC babies.

פורסם
בתאריך 12.10.2021 בשעה 14:56, old school כתב:

יש קצת בילבול, במיוחד אצל היצרן, לדגם הקודם היו למעשה שתי גירסאות האחת, אליה כנראה אתה מתייחס ושהיתה גם אצלי למשך שלוש שנים ( 2017 גירסת 1.4 ) וסבלה באמת מהחוליים שפרטת. השניה שהגיעה אלי בסוף שנת 2020, עם מנוע 1.5 והיתה לטעמי הפרטי טובה מהדגם הקודם, למרות שנראתה אחד לאחד אותו דבר חוץ מאיזה ספוילרון על הדלת האחורית, אבל מבחינות רבות גם מהחדש ואפרט. השיפור במערכת המתלים, בשקט, אפילו במערכת הצליל היה בהחלט מורגש. הנוכחית אגב נוחה מעט יותר, אבל במחיר של קצת רפיסות ותחושה פחות מהודקת, אבל הרע מכל, לפחות עבורי, הוא העדר שליטה פיזית על המזגן ומיקום מחורבן של פתחי האוויר וזו אגב הסיבה בשלה העדפתי את הדגם הקודם ולא מתחרט.

• אהבתי 1
פורסם

לגבי האנדרואיד אוטו: אכן בעייתי ברכבים רבים. ניתוקים תכופים. בהמלצה של חברי הפורום השקעתי בכבל USB איכותי יותר, מיועד להעברת נתונים. הזמנתי אותו באמזון ב 70 ש"ח. משתמש בו כבר חודשיים ללא ניתוק אחד. שדרוג רציני של איכות החיים.

• רעיון טוב! 1
פורסם
לפני 3 שעות, Lich כתב:

לגבי האנדרואיד אוטו: אכן בעייתי ברכבים רבים. ניתוקים תכופים. בהמלצה של חברי הפורום השקעתי בכבל USB איכותי יותר, מיועד להעברת נתונים. הזמנתי אותו באמזון ב 70 ש"ח. משתמש בו כבר חודשיים ללא ניתוק אחד. שדרוג רציני של איכות החיים.

גם אצלי, המעבר לכבל איכותי של belkin מונע ניתוקים

לפני 9 שעות, רועי5 כתב:

יש קצת בילבול, במיוחד אצל היצרן, לדגם הקודם היו למעשה שתי גירסאות האחת, אליה כנראה אתה מתייחס ושהיתה גם אצלי למשך שלוש שנים ( 2017 גירסת 1.4 ) וסבלה באמת מהחוליים שפרטת. השניה שהגיעה אלי בסוף שנת 2020, עם מנוע 1.5 והיתה לטעמי הפרטי טובה מהדגם הקודם, למרות שנראתה אחד לאחד אותו דבר חוץ מאיזה ספוילרון על הדלת האחורית, אבל מבחינות רבות גם מהחדש ואפרט. השיפור במערכת המתלים, בשקט, אפילו במערכת הצליל היה בהחלט מורגש. הנוכחית אגב נוחה מעט יותר, אבל במחיר של קצת רפיסות ותחושה פחות מהודקת, אבל הרע מכל, לפחות עבורי, הוא העדר שליטה פיזית על המזגן ומיקום מחורבן של פתחי האוויר וזו אגב הסיבה בשלה העדפתי את הדגם הקודם ולא מתחרט.

אל תשח את אנטנת הכריש המכוערת על הגג...

גם אני עברתי לאןקביה דור 3 2020 1.5 מאוקטביה דור לםני מתיית הפנים.

נוחות הנסיעה ובידוד הרעשים ויחידת ההנעה שופעת כוח.

נהנה בכל נסיעה

פורסם (נערך)

אני עם הדיינמיק 1.5 כבר חודשיים וחצי.

אני ממש נהנה מהרכב:

- בדיינמיק המושבים הם שונים(באקט סטייל)אבל בניגוד לבאקטים רגילים הם פשוט מרגישים כמו כורסא - הסיבה המרכזית למה ביקשתי ספציפית את הדיינמיק

- המנוע-גיר מגיבים מעולה אבל קצת מצ'עממים(חזקים אבל בלי ריגוש - חסר קצת לינאריות מהמנוע)

- המערכת STOP START האמת פשוט ממש טובה עם המיילד הייבריד אני לא מרגיש אותה כמעט בכלל

- המתלים נוקשים, בדיינמיק יותר - הרבה יותר מהגולף הקודמת שלי באופן משמעותי

- המזגן לא גרוע(כמו שהיה לי בקליאו) אבל לא להיט

- ההגה ממש קל ורך בצורה מציקה

- יש אבל באגים, מידיי פעם קופצת שגיאה על זה שהמערכת front assist לא זמינה, מידיי פעם שהחיישני רוורס לא זמינים(אבל הם עדיין עובדים כרגיל) והמערכת התראה מנתיב פשוט מציקה סתם - באמת שאני במרכז הנתיב ואני לא מבין למה היא מציקה כ"כ - אפילו יותר ממובילאיי לא מכוייל

- האנדרואיד אוטו עובד מושלם, אני עם כבל מקורי של סמסונג שקניתי בKSP ב40 שקל - עובד בלי שום ניתוק או בעיה והשימוש היום יומיומי וקבוע, אבל משום מה היא על 2/3 מהמסך ש1/3 ממנו שמורים למידע כמו שעה או מוזיקה שאני מקשיב לה, מה שבגולף היה מופיע בשורה קטנה למטה והמסך היה כולו מופיע עם וויז

- הרכב עם מלא שטיקים מגניבים ואקסטרות, הווריטואל קוקפיט מלא שיט(כשמניעים יש אנימציה מגניבה של סקודה, שמכבים יש אנימציה של אוקטביה נוסעת לאמצע המסך ואז מסביבה עולים נתוני הנסיעה והדלתות הפתוחות מסומנות על התמונה שלה), יש תאורת אווירה, יש אנימציה באורות האחוריים שנועלים את הרכב לפני שהם נכבים - יודע שזה טיפשי ולא חשוב, אבל זה נותן תחושה ממש מגניבה ושחשבו על כל מיני אקסטרות

עריכה אחרונה על ידי noknok

Honda Civic Si Sedan 1.5 6MT 2019

• תוכן חדש...