Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7735 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם
מה לגבי הסיטרואן החדשה c4 אם אני לא טועה..
הסיטרואן C4 היא מכונית נפלאה. יש לה עיצוב חיצוני ופנימיים מדהימים פשוט :inlove:!

האבזור שלה הוא עשיר ביותר וכולל דברים ייחודיים כגון טבור הגה קבוע שעליו יש מלא כפתורים, בקרת אקלים מפוצלת שכוללת 9 ניחוחות שונים, בקרת שיוט, בנסיעה ברוורס יש רמקול שמצפצף לפי קירבת העצם וכו'...

ה-C4 בין השאר מכונית בטוחה מאוד עם ציון של 5 כוכבים ב-EURO-NCAP, היא מצויידת ב-ABS וEBD. אגב, לידע כללי ההגה בעל הטבור נועד בעיקרו שיפתחו הכריות אוויר בצורה מרובעת לסיכויי פגיעה נמוכים גם שלוקחים סיבוב.

המנוע 1.6 טוב וחזק אך התיבה האוטו' קוטלת אותו במקצת ולכן הוא מציג ביצועים סבירים (13 שניות למאה).

אבל יש בה פאק מסויים, מדובר פה בסיטרואן שבמשך עשרות שנים התמקדה בנוחות נסיעה אך זה לא המקרה פה, מדובר במכונית נוקשה שלא תספק נוחות נסיעה שמצפים מסיטרואן.

אם אתה מחפש אמינות אז תזכור שמדובר פה בצרפתית, אם לא תטפל בה בהדיקות יש סיכויים שהיא תעשה בעיות.

• תגובות 37
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם
לעומת זאת הלנסר החדשה מיוצרת ביפן...... אמינות מצויינת טיפולים רק פעם ב30K או שנה זה מה שמראה כמה היא אמינה ביצועים היא לוקחת את המאזדה 3 ואני לא רוצה לריב מה יותר טוב זאת דעתי ואני מכבד כל דעת אחרת :roll:

גם לרנו ופ'גו יש טיפולים פעם ב30K. אז? (לא שאני אומר שהן לא אמינות, אני פשוט טוען שזה לא מדד).

הלאנסר פשוט לא עומדת בתחרות מול המתחרות שלה, אתה אוהב אותה בעיקר בגלל שיש לך אחת ישנה כזו בבית, או בגלל שאתה פריק של מיצובישי. ביצועים זה לא הכל, בטח לא ב1.6 אוטומטיות, שתיהן עגלות יחסית. אבל ה3 מהנה לנהיגה. יש מתחרות נוספות שטובות יותר, לדוגמאהמגאן בטוחה יותר, ומרווחת יותר בצורה משמעותית ב4 דלתות. בקיצור אם רוצים יפנית - 3 או קורולה (ואם אני לא טועה, הסדאן החדשות כבר מגיעות מיפן, אפשר לבדוק ). אם לא סגורים על יפנית אפשר לבדוק עוד כמה וכמה רכבים.

אגב, מתחילים למכור עכשיו את הפוקוס מודל 06, דגם חדש לגמרי שאמור להיות טוב למדי.

גיא

פורסם

הפוקוס החדשה אמורה להיות ממש טובה, הן מבחינת איכות הרכב והן מכל המרכיבים שצריך ברכב משפחתי..נוחות, אבזור וכו...

ממלו יש את הC4, שבניגוד לכל דעותי על סיטרואן, היא דווקה מצאה חן בעיני, יש לה קסם ולפי מה שהבנתי גם אבזור נאה ומנוע טוב..הכל שאלה של העדפות אישיות.

במקומך אני הייתי הולך לצ'מפיון ומברר מעט על הגולפים שנותרו להם שם..יכול מאוד להיות שיעשו לך מחיר טוב, והגולך לפי דעתי עולה בכמה רמות על כל הרכבים שהוזכרו.

1.8T 8)

פורסם

זה לא בגלל שאני פריק של מיצובישי או יש לי לנסר בבית זה בגלל שהייתי במוסך של מיצובישי ושמעתי תגובות וגם לאבא שלי היתה כזאת בזמן ששלו היתה במוסך וזה אחלה אוטו המזדה 3 קצת קשה אבל מה שנכון הרנו מגאן למרות האחורה המכוער לפי טעמי זה אחלה אוטו בנוחות ובהכל רק חלקים טיפה יקרים

2013 TOYOTA VENZA LIMETED 3.5 V6

HU: Clarion NX501, AMP1:HIFONICS Brutus 1610d,AMP 2:JL AUDIO XD400 4,Component:Cerwin Vega v-max 65, SUB: JL AUDIO 12W6V2

פורסם

לאיזה גולף אתה מתכוון הסדרה החדשה או הקודמת?

(איפה זה צמפיונס (המקום שרשמתה?) )

הבעיה עם הגולף שהיא לא מתאימה למשפחה קטנה מדיי.

פורסם
לאיזה גולף אתה מתכוון הסדרה החדשה או הקודמת?

(איפה זה צמפיונס (המקום שרשמתה?) )

הבעיה עם הגולף שהיא לא מתאימה למשפחה קטנה מדיי.

הוא התכוון לוגלפים הקודמים.

צ'מפיון זה היבואנים של פולקסווגן (חבורה של מאפיונרים).

ונכון, הגולף הקודמת צפופה למדיי עם בסיס גלגלים של 251 ס"מ.

פורסם

יש סיכוי לגרד את ההונדה אקורד/מאזדה 6 בטווח מחירים האלה 130+-?

לגבי הטויוטה אני לא מת על העיצוב (המאזדה/רנו) מרשימות הרבה יותר.

לגבי הפורד החדשה למישהו יש תמונה שלה?

פורסם

הקניה הטובה ביותר לדעתי היא המאזדה שלוש אמינה, סחירה מאוד ואן שום רכב באותה קטגוריה שמיתקרב אליה מיבחינה דינמית, אתה פשוט נוהג ומרגיש אוטו מחובר עם הגה מעולה ,כמובן היא לא הכי נוחה ואם אתה רוצה אוטו נוח כדי לך ללכת על טויוטה ראניקס זה יותר הכיוון שכדי למישפחה

פורסם

יש את הפורד מונדיאו ב148K, אם אתה יכול לגרד עוד. היא בהחלט שווה את תוספת המחיר, מכל בחינה שהיא (מרחב, מראה, אבזור, התנהגות, הכל).

אין לך מה לחשוש מבעיית נוחות במאזדה 3, לדעתי היא נוחה למדי (קצת נוטה לצד הספורטיבי, כלומר לא מנתקת אותך מהכביש אך גם לא חובטת בך בשום צורה שהיא). היא מתנהגת נהדר ובכלל מכונית מצויינת.

עדיין, אני חושב שהפוקוס החדשה עדיפה.

ואם נחזור לתקציב המקורי, ב130K הייתי לוקח את הפוקוס החדשה או את המאזדה 3 (עם עדיפות ברורה לפוקוס). במיצובישי לא הייתי נוגע, היא מיושנת.

למכירה פנסים קדמיים מקוריים חדשים לGTI MKV

My grandfather rode a camel, my father rode a camel, I drive a Mercedes, my son drives a Land Rover, his son will drive a Land Rover, but his son will ride a camel -

Rashid bin Saeed Al Maktoum

פורסם
מה הכוונה לא נוחה? (באיזה מובנים?)

הכוונה שהיא לא נוחה ביחס למיתחרות שלה אבל כאוטו היא נוחה

נ.ב אני חושב שפורד פוקוס תהיה יקרה יותר מ130 וגם אם כן אז 130 זה 140 על הכביש, ביטוח טסט וכו..

פורסם

אני התכוונתי לגולף החדשה, הרי שנת היבוא שלה החל ב2005, החודש מתחיל השיווק של 2006

אז צמפיון יכולים לבוא לקראת לקוחות (פעם ב..) ואולי נשארו להם במלאי כמה גולפים חדשות..

חוץ מזה, קניה כדאית עכשיו נראית הפוקוס..באמת עלו דרגה

אבל רק ה 5 דלתות!

1.8T 8)

• תוכן חדש...