Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

מזגן תאדירן לא מקרר מספיק

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 1743 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

בוקר טוב חברים,

לפני 3 שנים נכנסו לדירה חדשה 4 חדרים בגודל 104 מטר והתקנתי מזגן תאדירן WIND55/3P ( https://www.xn--9dbxkq.com/product/‏מזגן-מיני-מרכזי-tadiran-wind-553p-תדיראן?aff=Zap&aff_a=1)

בסלון הותקנו 2 סלוטים באורך מטר כל אחד אחד וסלוט נוסף באורך מטר לכיוון המטבח.

רוב הזמן המזגן מכוון ל-23 מעלות אך כמעט תמיד יש תחושה של טמפרטורה גבוה יותר ולחות גבוה יחסית.

כך זה מהיום הראשון, חשבנו שאולי הבעיה היא אנחנו ואולי זה רק תחושה ואולי זה יסתדר אך עם הזמן אנחנו שומעים עוד תלונות דומות מאורחים בבית.

כמובן שדיברתי עם המתקין שמאוד מופתע שמזגן חזק שכזה לא עושה את העבודה בדירה והציע לנקות את הפילטרים (מה שעוזר כמובן במידה מעטה).

מה יכולה להיות הבעיה? מישהו נתקל במשהו דומה? ייתכן והבעיה היא בפתחי הסלוט המרובים?

תודה מראש.

HU:PIONEER 5850MP,COMP:RAINBOW DREAM LINE SLX265,AMP1:JBL 75.4,AMP2:BAZOOKA ELA60.2

פורסם

דבר ראשון שהייתי בודק זה שלא חסר גז.

בדיקה ראשונית.

לך למנוע של המזגן אחרי שהמזגן פועל לפחות שעה ותסתכל אם הצינורות שלו מצופים בקרח.

אם כן. זה סימן לחוסר גז.

• מעניין 1
  • רעיון טוב! 1

מיתר רוז רוצה לחיות!

אבא שלו תרם 100% בשנתיים האחרונות, זה הזמן להוקיר לו תודה

לתרומה: https://www.charidy.com/meitarroz/311

פורסם

הצינורות לא מצופים קרח, בקושי קרים.

פילטרים אני מנקה על בסיס חודשי.

מה עוד ניתן לבדוק עצמאית?

HU:PIONEER 5850MP,COMP:RAINBOW DREAM LINE SLX265,AMP1:JBL 75.4,AMP2:BAZOOKA ELA60.2

פורסם

אם יש לך גישה,בדוק מסנן על גבי יחידת הקירור. 

המכוניות שלי : Lantis-F 98 -> מאזדה מיאטה 95

המכוניות של אשתי : יונדאי אקסט 95, מאזדה 3 2006, מיאטה NB 2003, סיטרואן C3 2017

המכוניות ליסינג שהיו לי : מאזדה 3 2010, סוזוקי סוויפט 2014, סוזוקי ויטרה 2016, רנו גרנד קופה 2019, סקודה קאמיק

החלום : RX8

פורסם

צינורות הגז צריכים להיות קרים מאוד אבל לא קפואים. אם זה לא המצב אצלך, משמע יש בעייה.

(אני לא טכנאי, אבל ממה שאני מכיר)

1. בעית לחץ גז, אולי המצב כל כך חמור עד שאפילו הם לא מצליחים להתקרר.

2. המדחס לא פועל.

שבמזגן פועל אתה צריך לשמוע את המדחס עובד שאתה עומד לידו, לא הרעש של המאוורר. אלא הרעש של המדחס.

3. המאוורר של המדחס גם חייב להתסתובב מהר

4. אולי בכלל הבעיה ברגש/פקד שנמצא בבית שלא מזהה שחם בבית. (אם אתה מוריד מעלות הבית נהיה קר יותר או שאין באמת שינוי?)

.

רוב המזגנים שאני מכיר שעובדים על 23 מעלות הבית בהחלט קר.

אצלי בבית עם מזגנים ישנים בהרבה, אם אשים על 23 אחרי כמה דקות אישתי תלך לשים פליז. 

אצל חמותי עם מזגן מרכזי, 23 זה בערך תא קירור 

כך שלדעתי יש בעיה כלשהי,

המלצתי, בגלל שקשה לכסות את כל דברים בבדיקה עצמית, במיוחד שצריך לדעת איך לבדוק כל דבר 

היא להזמין איש מזגנים (,לאו דווקא מי שהתקין) ולתת לו לחפש את הבעיה.

עדיף אחד מומלץ (אולי מדרג יכול לעזור) באמת ולא איזה חבר/שכן.

זה אומנם יעלה כמה שקלים. אבל זה יתן שקט נפשי ולהנות מהמזגן.

מיתר רוז רוצה לחיות!

אבא שלו תרם 100% בשנתיים האחרונות, זה הזמן להוקיר לו תודה

לתרומה: https://www.charidy.com/meitarroz/311

• תוכן חדש...