Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 1747 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

קניתי רכב לפני מלא זמן, ברכב מותקן מגבר של HIFONICS (ZEUS). ויש סאפוופר של JBL (דומה לזה , רק שאצלי זה כאילו קופסה אחת במקום 2 ממה שרואים בתמונה)

והיה מסך מולטימדיה ישן של PIONEER. בקיצור לפעמים תמיד המערכת הייתה מתכבה ונדלקת ישר אחרי וזה היה מכבה תבלוטוס וזה יכל לקרות אחד אחרי השני 

כאילו אני שומע שירים בדרך לעבודה, המערכת מתכבה , נדלקת ממשיך השיר.. ואז מתכה שניה אחרי.. ואז מתישהו זה היה עוצר.. 

מדי כמה נסיעות זה היה קורה.

עכשיו שלשום החלפתי מסך מולטימדיה והוא שיחק עם המערכת שמע ככה שבמקום שלפני שהוחלף מערכת, הסאונד היה מגיע גם מאחורה וגם מקדימה, עכשיו הסאונד מגיע רק מהספיקרים מקדימה..

ומה שקורה עכשיו זה במקום שזה יכבה, זה פשוט מדי פעם לכמה דק כאילו עובר סאונד רק מאחור ( כנראה רק מהמגבר או מסאפוופר נראלי, כי אלו נמצאים בבגאז. ) ואיכות הסאונד יורדת, 

ואז אחרי - גם - כמה דק' זה חוזר...

האם מישהו יודע ממה זה נוצר ? הבחור שהרכיב לי תמסך מולטימדיה החדש אמר שזה יתוקן עם החלפת המסך אז הייתי רגוע.. אבל אתמול זה חזר ( יום אחרי החלפת המסך)

קיצור אם מישהו יודע לכוון אותי לבעל מקצוע או מה הבעיה כאן אני נורא אשמח 

• מעניין 1
פורסם (נערך)

אם הבעיה היא לא במערכת הראש, אז היא כנראה בחיווט או במגבר.

המלצות למתקין אחר אפשר לחפש בפורום או לציין אזור מגורים.

קח בחשבון שלא כל מתקין ישמח להיכנס לאיתור תקלות, ויעדיף לבצע התקנה מחודשת.

עריכה אחרונה על ידי Tom_22
  • אהבתי 1
פורסם
בתאריך 11.8.2021 בשעה 18:05, mightyraz כתב:

קניתי רכב לפני מלא זמן, ברכב מותקן מגבר של HIFONICS (ZEUS). ויש סאפוופר של JBL (דומה לזה , רק שאצלי זה כאילו קופסה אחת במקום 2 ממה שרואים בתמונה)

והיה מסך מולטימדיה ישן של PIONEER. בקיצור לפעמים תמיד המערכת הייתה מתכבה ונדלקת ישר אחרי וזה היה מכבה תבלוטוס וזה יכל לקרות אחד אחרי השני 

כאילו אני שומע שירים בדרך לעבודה, המערכת מתכבה , נדלקת ממשיך השיר.. ואז מתכה שניה אחרי.. ואז מתישהו זה היה עוצר.. 

מדי כמה נסיעות זה היה קורה.

עכשיו שלשום החלפתי מסך מולטימדיה והוא שיחק עם המערכת שמע ככה שבמקום שלפני שהוחלף מערכת, הסאונד היה מגיע גם מאחורה וגם מקדימה, עכשיו הסאונד מגיע רק מהספיקרים מקדימה..

ומה שקורה עכשיו זה במקום שזה יכבה, זה פשוט מדי פעם לכמה דק כאילו עובר סאונד רק מאחור ( כנראה רק מהמגבר או מסאפוופר נראלי, כי אלו נמצאים בבגאז. ) ואיכות הסאונד יורדת, 

ואז אחרי - גם - כמה דק' זה חוזר...

האם מישהו יודע ממה זה נוצר ? הבחור שהרכיב לי תמסך מולטימדיה החדש אמר שזה יתוקן עם החלפת המסך אז הייתי רגוע.. אבל אתמול זה חזר ( יום אחרי החלפת המסך)

קיצור אם מישהו יודע לכוון אותי לבעל מקצוע או מה הבעיה כאן אני נורא אשמח 

לגילוי נאות אני עובד בתחום

צריך לבצע אצלך בדיקה יסודית כדי להבין מהיכן נגרמת הבעיה ולתקן אותה 

• אהבתי 1

גילוי נאות אני עובד בתחום האודיו לרכב . 
בעל עסק להתקנה ומכירת ציוד אודיו לרכב סאונד קלאב 

https://www.facebook.com/Soundclubgarage

פורסם
בתאריך 19.8.2021 בשעה 06:04, Tom_22 כתב:

אם הבעיה היא לא במערכת הראש, אז היא כנראה בחיווט או במגבר.

המלצות למתקין אחר אפשר לחפש בפורום או לציין אזור מגורים.

קח בחשבון שלא כל מתקין ישמח להיכנס לאיתור תקלות, ויעדיף לבצע התקנה מחודשת.

אבל איך אדע שהבעיה במגבר והכל יפתר אם אחליף מגבר ? צריך להיות חכם יותר ולוודא מה הבעיה לא ?

בתאריך 21.8.2021 בשעה 20:09, Daniel car systems כתב:

לגילוי נאות אני עובד בתחום

צריך לבצע אצלך בדיקה יסודית כדי להבין מהיכן נגרמת הבעיה ולתקן אותה 

תוכל לתת פרטים יותר מעמיקים על הבדיקה היסודית הזו? ואיפה אתה יושב 

פורסם
לפני 28 דקות, mightyraz כתב:

אבל איך אדע שהבעיה במגבר והכל יפתר אם אחליף מגבר ? צריך להיות חכם יותר ולוודא מה הבעיה לא ?

תוכל לתת פרטים יותר מעמיקים על הבדיקה היסודית הזו? ואיפה אתה יושב 

אני עסק נייד במידה ואתה מעוניין צור קשר

• מעניין 1

גילוי נאות אני עובד בתחום האודיו לרכב . 
בעל עסק להתקנה ומכירת ציוד אודיו לרכב סאונד קלאב 

https://www.facebook.com/Soundclubgarage

• תוכן חדש...