Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 1791 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אהלן,

כמו שרשום בכותרת..

התחלתי פרויקט בסיאט איביזה 2021 שלי. בשלב הזה החלפתי רק את הוופרים בדלתות למורל הייבריד. האות מגיע מהכבלים המקוריים של הרכב דרך הקרוסאובר של המורל. בשלב הראשון, הכל עבד בסדר. הבוקר הפסיק לעבוד הוופר הימני. הערב, גם השמאלי הפסיק.

אני בטוח שהחיבורים טובים - לראיה הוופרים עבדו בשלב הראשון. כנראה שהמערכת של היצרן זיהתה שהתעסקתי עם הוופרים והחליטה להפסיק להעביר אליהם אות.

איך אני מכריח אותה להמשיך לנגן?

תודה!

DSC_0190.JPG

פורסם
לפני 48 דקות, מלקק מתכת כתב:

אני בטוח שהחיבורים טובים - לראיה הוופרים עבדו בשלב הראשון.

1.נראה קצת יומרני לקבוע כזה דבר, בטח בשלב בו שני רמקולים לא מנגנים,

לא ככה?

2.ראשית כדאי לוודא עם רב מודד שההתנגדויות של הרמקולים תקינות

ולאחר מכן לבדוק שאין מגע בין החיווט לפח הרכב.

כלומר, לבדוק עם מד רציפות שאין מגע בין חיבורי הרמקולים או הטרמינלים לפח הרכב (מינוס).

כשעושים את הבדיקה הזו,

צריך לנתק קודם את חוטי הרמקולים מהקרוסים הפאסיביים ולבדוק ישירות את החוט שמגיע לוופר בדלת.

אם לא מנתקים את החיווט, הבדיקה לא תהיה יעילה.

בהצלחה

-

• תוכן חדש...