Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

    היי, היי אתה (או את) שם!

    אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

    אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

    אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.
     

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 1802 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

האם יש תקופה בשנה בה "נפלטים" יותר רכבים מהחברות לשוק? יש גלים של הצטיידות בדגמים חדשים בעקבותיהם יוצאים הותיקים לשוק?

פורסם

עכשיו היה ביונדאי קיה vag ועוד כמה. 

יש סיכוי שתמצא עדיין. בנוסף בתחילת שנה קלנדרית יש הנחות כי מוכרים דגמים של שנה קודמת כחדשים. 

פורסם

דבר אחד אני יכול להגיד לך בוודאות: אל תאמין ל 99% מהסוכנים. גם אם תביא להם 500 אלף שקל יגידו לך שזה לא מספיק כסף, וינסו לדחוף לך את הנבלה הראשונה שעולה להם למסך מסיבה פשוטה: 

ככה שהסוכן סוגר עבורך עסקה גרועה יותר (דהיינו רכב עם קצה שלדה / ק"מ גבוה/לא מבוקש) ככה הבונוס שהוא מקבל גבוה יותר!.

ובלי קשר אני ממליץ שתיגש לטרייד של היבואנים הרשמיים ולא לליסינג. שם הסיכוי למצוא יד 1 פרטית עם ק"מ נמוך גבוה בהרבה, וגם הליסינג לפעמים מוכרים את המכוניות בכמעט מחיר מחירון ואפילו יותר. 

כמובן שזה תלוי בסוכן וביכולת המיקוח שלך. יכול להיות שב 2 סניפים שונים תקבל על אותו רכב בדיוק מחיר שונה לחלוטין. 

×
×
  • תוכן חדש...