Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 1862 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

היי, 

ראיתי שמי שמתדלק באפליקציית ״דלק״ יכול לצבור 10 אגורות לכל ליטר תדלוק. זה באמת שווה לתדלק באופן קבוע בתחנות של דלק כדי לצבור?

עבור שני תדלוקים של 460 ש״ח (230~ ש״ח כל תדלוק), הספקתי לצבור 7.70 שקל. 

66DF534C-40F9-4508-81E2-772B89719E51.thumb.png.b7b4994249f88dc65413cf451bcda918.png

פורסם

הקאץ' הוא שאפשר לצבור עד 30 ש"ח ברבעון מתדלוק, והשק נפתח רק בהגעה ל50

במילים אחרות כדי לממש את הצבירה אתה צריך לקנות בחנויות הנוחות שלהם ב200 ש"ח בנוסף לתדלוק השוטף שאתה ממילא מתדלק

בסיום רבעון הצבירה מתאפסת (אם לא הצלחת לפתוח את השק)

ציטוט

יבגניפ כתב:

אוף. למה אני מגיב פה? 

פורסם (נערך)

כדי לפתות אותי לעבור לאפליקציה (או כל חידוש אחר) אני צריך לראות אחד משניים, ועדיף שניהם יחד.

1. שיפור משמעותי בחוויית השימוש.

2. הנחה כספית (או מקבילה) בעין, בלי איזה מאמץ מיוחד.

נראה שאפליקציות התדלוק אינן מספקות אף אחד מהיתרונות, אלא אם אתה צרכן כבד בחנויות הנוחות. כיוון שהרכישות שלי בחנויות הנוחות מצומצמות ביותר הרי שהטריק עליו הצביע @avargelהופך את השימוש באפליקציה לחסר ערך מבחינתי.

עריכה אחרונה על ידי sperial
לפני 5 שעות, David32 כתב:

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

פורסם
לפני 10 שעות, sperial כתב:

1. שיפור משמעותי בחוויית השימוש.

האפליקציה של פז מספקת שיפור בחווית המשתמש. מקלידים 4 ספרות ואפשר לתדלק. זאת במקום להקליד ת"ז, מספר רכב ולגהץ כרטיס אשראי.

פורסם (נערך)
בתאריך 4.6.2021 בשעה 11:36, avargel כתב:

הקאץ' הוא שאפשר לצבור עד 30 ש"ח ברבעון מתדלוק, והשק נפתח רק בהגעה ל50

במילים אחרות כדי לממש את הצבירה אתה צריך לקנות בחנויות הנוחות שלהם ב200 ש"ח בנוסף לתדלוק השוטף שאתה ממילא מתדלק

בסיום רבעון הצבירה מתאפסת (אם לא הצלחת לפתוח את השק)

בדיוק כמו באפליקציה של פז.

לדעתי מבחינה כלכלית לא משתלם אך אשתי ממשיכה להשתמש בה בגלל הנוחות:

תחנה ליד הבית

+ מוסרים קוד למתדלק ללא צורך באשראי או חלילה לצאת מהרכב.

עריכה אחרונה על ידי Mr.Hybrid
  • מצחיק 1

2024 KIA SELTOS 2.0L Premium

Škoda Octavia 1.5L Tsi 2025

פורסם

לדעתי משתלם, לי יש את האפליקציה של פז , אני ממלא דלק וממלא את הארנק ב 30 שח , עוד 20 שח של צבירה מאד קל לצבור בהנחה שמדובר במשפחה שקונה חלב וגבינות . בגלל שהחלב והגבינות גם ככה במחיר מפוקח ואי אפשר למכור בחנות נוחות גבינה במחיר מופקע אין הבדל אם קונים קרטון חלב בסופר או ביילו . 

עם הצבירה הזו מדי פעם כשיוצאים לטייל זה נחמד שהארנק עם יתרה צבורה ואפשר לקנות לילדים "בחינם" איזו גלידה או ארטיק אחרי שמסיימים מסלול הליכה בטבע . 

Casper כתב: "היום יום שני בשבוע. זהו יום הרביעי במספרו שלא נגעתי באוטו.ורק מהמחשבה הזאת עולה אצלי לחץ דם.נראה לי שאלך להחליף ריחן." :roflmao: 30.1.2006 פורום VAG

פורסם

אני משתמש באפליקציה של פז כי יש לי יילו שלפעמים סוגר לי פינה בלילות ליד הבית ולפעמים אני גם מתדלק שם, בגדול, אם יש לך טן באיזור, ממליץ, תעשה גם את הVIP שלהם תקבל עוד קצת הנחות.

בתאריך 13.7.2020 בשעה 17:22, pl7410 כתב:

זו בכל זאת מדינה שמסתמכת על טמטום כמשאב לאומי

לפני 5 שעות, HybridBoy כתב:

תיבה טובה סטייל DSG

פורסם

בפגז וש אחלה מבצעים לפעמים, לפני כמה חודשים היה גירוד אחרי תידלוק, אפשר היה לזכות במסטיקים ודברים כאלו, הפרס הגדול היה אקס בוקס.

הארנק שלהם גם נחמד, וחוסך בקניות בחנות שלהם.

היום: סיטרואן c3 2026 / סיטרואן c3 2024

פעם: פיאט דובלו 2002, פיאט פנדה 2011, רנו קליאו 2012, סיטרואן קקטוס 2016, מיצובישי ספייס סטאר 2014, רנו קליאו 2022.

• תוכן חדש...