Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7744 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אהלן.

אחי חיפש רכב קטן ולא יקר שיוכל לשרת אותו בזמן שרותו הצבאי ואולי מעבר לכך.

מצאנו דיהטסו שרייד יפה ועושה רושם ששמורה

1300 סמ"ק, ידנית מודל 1993, יד 2, נראית שמורה פנים וחוץ, אין דפיקות, בקיצור רכב נקי- וכנראה שניקח אותה לבדיקה במוסך של חבר משפחה.

שתי שאלות לי אליכם.

1. מה מחירון הרכב הנ"ל? המוכר טוען ל 11,500 ש"חים.

2. למה כדאי לשים לב בבדיקה עצמה מעבר לבדיקה שגרתית? מהן נקודות התורפה של הרכב הזה מבחינה מכנית?

תודה רבה מראש.

-ארז-

פורסם

תבדוק שמקדם ההצתה פועל כנדרש!ותרא איך האוטו הנ"ל מתניע כשהוא קר עדיף על הבוקר כי לי אישית כבר היו 2 רכבים כאלו והיו לי המון בעיות עם צ'וק,ועם מקדם הצתה.

זה כמו שחסידה תבלע צפרדע, תכניס אחרי זה את המקור שלה לת$ת ולצפרדע תיהיה סירקולצייה, כך החסידה לא תיהיה רעבה לעולם.
פורסם

יש לדגם מחלה של סדקים בשלדה, בד"כ באזור הפח שליד הקפיצים הקדמיים. תנסה להפנות את ההגה כשהאוטו חונה ולהציץ בפח מאחורי הגלגל, או לפתוח מכסה מנוע ולהציץ בפח מבפנים.

וכמובן תחתים את המוכר שאם יש סדקים ואתה לא קונה בגלל זה, שהוא ישלם את הבדיקה

פורסם

שים לב שהאוטו לא היה רכב של חברת השכרה לשעבר. הרכב הזה הוא אמין, אבל אם הקילומטראז' גבוה במיוחד רד מזה (כמו כמעט בכל רכב).

מחלות:

מערכת קירור רגישה לסתימות (קשה לבדוק ...), התרמוסטט נוטה להיתפס (זול להחלפה), מפרקי היגוי נוטים לבלאי, בולמים מתעייפים די מהר, מנופי איתות ואורות נוטים להפסיק לעבוד.

בכללי החלפים לא מאוד זולים, אבל האמינות של הרכב מפצה על זה. רכב מצויין מניסיוני.

בהצלחה !

אלוהים נמצא בפרטים הקטנים :mmangel:

פורסם

ואני אוסיף מנסיוני - לשרייד מהדגם הזה ישנה בעייה מולדת. כאשר הוא מקבל מכה מאחור, הסף של המיטען נכנס מעט פנימה ואז כאשר נוסעים עם חלון אחד פתוח - נוצר צינור וונטורי שמושך גזים פנימה לתוך תא הנוסעים - תופעה מאד לא רצויה.

הבדיקה פשוטה - לינסוע עם הרכב כאשר רק חלון אחד פתוח (חלון נהג רצוי) ולנסות להריח האם חודרים גזים פנימה.

בכל מקרה רכב מאד נחמד, זריז ונעים לשימוש (הקפד על מערכת הקירור כמו שציינו קודמי) .

בהצלחה.

LOTUS ELAN PLUS 2 S130 1972, MG MIDGET 1963

CJ-7 GOLDEN EAGLE 1978, טילון ICM 1960,1962,1959....אופנוע "צבי"

וספה 1957, 1959,1963 ..."גיפ'" פורד GPW 1943..ב ס א WM20 1940 ועוד..

• תוכן חדש...