Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

איך הרכב פיג׳ו 108?

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 1869 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אוטו סופר אמין, במיוחד בגיר ידני.

ה108 הוא חלק ממייזם משותף לפז'ו, סיטרואן (שם קוראים לו C1) ו טויוטה (שם קוראים לו אייגו ).

טויוטה זה אמינות ואמינות זה טויוטה, האם צריך להוסיף?

פורסם

ה1.2 הוא מנוע של psa , בחול הוצע גם באייגו.

גם לטויוטה יש נפילות באמינות, מציע לבחון רכב לפי המכלולים שלו ולא לפי מותג או ארץ ייצור.

פורסם

הרכב זריז ביחס לקטגוריה, די נוח עם מושבים נוחים, מאחור צפופה גם ביחס לקטגוריה עם תא מטען קטן.

הבידוד סביר ועבר שידרוג לעומת 107.

היום: סיטרואן c3 2026 / סיטרואן c3 2024

פעם: פיאט דובלו 2002, פיאט פנדה 2011, רנו קליאו 2012, סיטרואן קקטוס 2016, מיצובישי ספייס סטאר 2014, רנו קליאו 2022.

פורסם

הרכב הזה ממש מעניין אותי. אני רגיל לרכבים קטנים היו לי פיקנטו, סיטיגו ופיאט 500 אז לגבי הגודל הוא ממש לא מפריע לי. השאלה הכי חשובה אם המנוע אמין כי קראתי תגובה בחול שהמנוע שותה יותר מידיי שמן וזה מפחיד אותי 

פורסם

המנוע מסדרת פיורטק, יש את עניין הרצועה שיכולה להתפורר ולכן כדאי לבדוק האם הוחלפה.

יש פה כמה מקרים שאחרי החלפת הרצועה התחילה צריכת שמן.

פעם: פיאט דובלו 2002, פיאט פנדה 2011, רנו קליאו 2012, סיטרואן קקטוס 2016, מיצובישי ספייס סטאר 2014, רנו קליאו 2022.

פורסם
לפני 52 דקות, yulianx כתב:

המנוע מסדרת פיורטק, יש את עניין הרצועה שיכולה להתפורר ולכן כדאי לבדוק האם הוחלפה.

יש פה כמה מקרים שאחרי החלפת הרצועה התחילה צריכת שמן.

אז האם שווה לקנות את הרכב?

פורסם

צריך פשוט לבדוק האם הרצועה הוחלפה, אם לא להחליף.

פורסם

לאמא שלי יש פיג'ו 108 אך הרובוטית עם מנוע ה1.0, בת 4.5 , קנינו חדשה מהיבואן,

הרכב עם טיפה יותר מ40K ק"מ,

אפס תקלות, חסכוני מאוד, צריך רק להתרגל לגיר הרובוטי.

בגדול הרכב נוח, זריז ומהנה.

פורסם

מנוע  1.0 הוא לא פיורטק צריך לציין ואין לו את הרצועה הבעייתית.

פורסם

הרכב זריז למדי, מרווח באופן יוצא דופן מלפנים  (אני עם ה1.99 שלי נכנסתי ללא בעיה), וסה"כ מגלה אמינות מתויינת,

שים לב לכפתור הדלקת המזגן שנוטה לשבוק ולהתקע במצב כבוי (הפתרון שראיתי כבר ב2 מכוניות גפרור שמחזיק את הכפתור לחוץ).

פורסם

CarAddictmanual, האם כל הרכבים שציינת שהיו לך, היו עם גיר ידני ?

אני שואל זאת כי נראה לי שיש לך ניסיון אישי רציני , עם רכבי מיני מוצלחים לא פחות (ואולי אף יותר) מהרכב שבו אתה מתעניין . (הכוונה ל פז'ו 108) 

מעניין לשמוע, לפחות בקצרה, מה חוות דעתך מהניסיון שלך, על כל אחד מהרכבים הנ"ל:

פיקנטו, איזה דגם (גיר מנוע) ושנה ?

סיטיגו דגם (גיר מנוע) ושנה ?

פיאט 500 דגם (גיר מנוע) ושנה ?

מעניין לשמוע.

פורסם
לפני 7 שעות, IsraCar כתב:

CarAddictmanual, האם כל הרכבים שציינת שהיו לך, היו עם גיר ידני ?

אני שואל זאת כי נראה לי שיש לך ניסיון אישי רציני , עם רכבי מיני מוצלחים לא פחות (ואולי אף יותר) מהרכב שבו אתה מתעניין . (הכוונה ל פז'ו 108) 

מעניין לשמוע, לפחות בקצרה, מה חוות דעתך מהניסיון שלך, על כל אחד מהרכבים הנ"ל:

פיקנטו, איזה דגם (גיר מנוע) ושנה ?

סיטיגו דגם (גיר מנוע) ושנה ?

פיאט 500 דגם (גיר מנוע) ושנה ?

מעניין לשמוע.

תוסיף לזה גם ספורטאג׳ 2017 שהיה לי אוטומט מנוע 1600 urban. רכב מפנק מאוד אבל יותר מיידי גדול בשבילי לכן נמכר.

הפיקנטו שנתון 2015  דגם LX אוטומט מנוע 1200 ללא ספק הרכב שהכי אהבתי וגם רכב אמין. היה אצלי 3 שנים וסיפק אמינות.

הסיטיגו שנתון 2014 elegance מנוע 1000 גיר רובוטי אוטו קטן שבקושי סוחב, הוא טוב לעיר אבל לא יותר מיזה, חסר לו איבזור רציני והאיכות נסיעה לא משהו, היה בבעלותי שנתיים.

הפיאט 500 2021 דגם קבריולט הגיר רובוטי. עדיין בבעלותי ישלי את הרכב כבר 3 חודשים והוא ממש נוח לנסיעה. אם נוסעים על במפרים במהירות גבוהה לא מרגישים בכלל את הבמפר. האוטו בכללי בנתיים לא עושה בעיות למרות שזה פיאט אז אני בנתיים ממתין לבעיות שיצוצו.

• תוכן חדש...