Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 1893 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום,

ברשותי טלויזיה סמסונג MU9000 בת שנתיים (באחריות) ונהיה פס אנכי כהה לאורך הטלויזיה. הטכנאי היה אמר שצריך להחליף פנל. זה אומר לפתוח טלויזיה (מפחד לתת להם לעשות את זה)  ולהשאר שבוע בלי טלויזיה.

לחלופין הם מאפשרים לי "לשדרג" ל QLED באותו הגודל (דגם Q70T) בתוספת 2300 שח עם אחריות ארבע שנים.

האם הייתם משדרגים? איך הטלוויזיה המוצעת ביחס לקיימת, והאם שווה להוסיף בשבילה סכום כזה?

בזמנו קניתי את שלי ב 6300 ש"ח והשדרוג המוצע עולה 5100 שח באל"מ.

תודה 

• תגובות 53
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

על פניו לפי ה specs לא שווה שדרוג של 2300 ש"ח, אולי רק בגלל תוספת אחריות של 4 שנים שווה לשקול את העניין.

בכל מקרה צריך לראות בעין את איכות התמונה.

פורסם

כאמור, בהשוואה של ה-specs, זה לא ממש משדרג אותך.

אני חושב שבכל מקרה יישתלם להם לתת לך חדש מאשר לתקן.

אישית, הייתי משחק איתם צ'יקן, ואומר להם שאני מעדיף תיקון, שיחזרו עם הצעה משודרגת.

מקסימום, יתקנו לך, ותקנה חדשה עוד כמה שנים. תראה איזה יופי המחירים יורדים, לאותה איכות...

• אהבתי 1

uʍop ǝpısdn sı ɹǝʇndɯoɔ ɹnoʎ sıɥʇ pɐǝɹ uɐɔ noʎ ɟı

פורסם (נערך)

ממשיחה ראשונה עם המנהלת שלהם היא מתעקשת שלא יכולה להוריד מחיר. אני לא מאלה שמחליפים טלויזיה כל שנציים. יש טלויזיה שכן שווה להוסיף בשבילה כסף? למשל ה q80t? 

הבעיה שלי בתיקון גם שאני נשאר שבוע בלי טלויזיה, וגם סיכוי גדול שהם ישרטו אותה בתיקון או יהרסו משהו אחר

עריכה אחרונה על ידי oleg_kra
פורסם

אני לא מבין למה אתה מתעקש להיכנס להוצאה שאתה לא רוצה. בגלל שאתה מפחד שהתיקון לא יהיה טוב? הטכנאי רמז שזה לא כדאי, אולי?

למה שלא יהיה טוב?

לדעתי, רק אם תתעקש על תיקון יציעו לך עסקה יותר טובה. 

נ.ב. לפי מה שכתוב כאן, חובה לתקן תוך 3 ימים. לא בדקתי לכך סימוכין:

https://htmag.co.il/phpbb/viewtopic.php?p=2804775#p2804775

• רעיון טוב! 2

פורסם

בדקתי בעוד כמה מקומות, חייבים לתקן תוך 3 ימים (ימי עסקים).

הייתי אומר להם שיתקנו, שיתקנו לפי החוק.

אחרי זה נראה כמה הם גמישים במחיר.

אני לא מוצא סיבה להשקיע עוד כסף, במוצר שלא ייתן לך שומדבר מהותי שהקודם לא נתן...

פורסם

יש לי את ה Q70T, טלויזיה נהדרת.

ולא שווה 2300 ש"ח מעל ה MU9000. שיתקנו את הטלויזיה בזמן הקבוע בחוק וסוף סיפור.

אני משתתף בצערך על זה שיש לך מוצר מבית אלקטרוניקס פרו, סיפורי הזוועות שלהם ידועים בכל פינה בקוסמוס.

• אהבתי 2
פורסם

אני דווקא רואה את זה לטובתך. את זה שלא יצליחו או לא יספיקו לתקן בזמן הקבוע בחוק.

אתה רק צריך לבדוק אם אתה עדיין בשנת אחריות הראשונה. 

כי אם אני לא טועה, רק בשנת אחריות הראשונה הזמן בחוק הוא עד 3 ימי עסקים.

אחרי השנה הראשונה עוברים לאחריות מורחבת. אפשר להיעזר בחיפוש ברשת, יש לא מעט מידע. רק בדקתי בכמה דקות.

בכל אופן, נראה שהכי טוב יהיה לך פשוט לעבור על תעודת האחריות במלואה.

אם אין לך אותה, תבקש שישלחו לך במיל. או לסרוק את האתר יבואן ולמצוא. 

אני די בטוח שיש התייחסות לגבי כמה ימים, ודי בטוח שמי שניסח לא הגזים בימים (קשה לי להאמין שישאירו אדם יותר מ-7 ימי עסקים ללא טלוויזיה).

אני חושב שכדאי לך לקבל את ההצעה שרומזים לך פה, לשלוח לתיקון, כי נראה שרק ככה תצליח להשיג מנוף לחץ.

מהמעט שיצא לי לקרוא, לא משתלם ולא כלכלי להתחיל לתקן טלוויזיות.

אני לא יודע אם זה נכון גם ליבואן שיש לו מערך שירות, אבל מאמין שכן. מה שאומרים לך פה זה שאם תלך על הצעת התיקון

אולי הם בעצמם כבר יתעקשו איתך על החלפה לדגם אחר, ואתה תעזור להם להבין שאתה לא מתנגד, רק שיורידו את הסכום לשדרוג.

אגב, אני כמעט בטוח שאתה כבר לא בשנה הראשונה. כי כתבת בסוגריים שנתיים. אולי באמת שווה להציץ בתעודת האחריות.

לוודא שאין הבדלי אחריות בין השנה הראשונה, שלרוב תמיד נחשבת הטובה והמקיפה ביותר.

אם אתה יכול לדבר שוב עם המנהלת, אולי שווה להגיד לה שהחלטת להפעיל את האחריות, כפי שמגיע לך על פי החוק.

אבל, אם ההצעה לשדרוג הייתה קצת יותר אטרקטיבית כנראה שהיית שוקל אותה. תן לה להבין לבד. מקסימום יתקנו לך את הטלוויזיה.

במקרה הכי גרוע אתה תמיד יכול להגיד שהתחרטת, ובעצם אתה רוצה את ההצעה הראשונית. הם לא יגידו לא לכסף, בטח שזה חוסך להם טיפול במוצר שבאחריות.

פורסם
לפני שעה, super-man כתב:

אני דווקא רואה את זה לטובתך. את זה שלא יצליחו או לא יספיקו לתקן בזמן הקבוע בחוק.

אתה רק צריך לבדוק אם אתה עדיין בשנת אחריות הראשונה. 

כי אם אני לא טועה, רק בשנת אחריות הראשונה הזמן בחוק הוא עד 3 ימי עסקים.

אחרי השנה הראשונה עוברים לאחריות מורחבת. אפשר להיעזר בחיפוש ברשת, יש לא מעט מידע. רק בדקתי בכמה דקות.

בכל אופן, נראה שהכי טוב יהיה לך פשוט לעבור על תעודת האחריות במלואה.

אם אין לך אותה, תבקש שישלחו לך במיל. או לסרוק את האתר יבואן ולמצוא. 

אני די בטוח שיש התייחסות לגבי כמה ימים, ודי בטוח שמי שניסח לא הגזים בימים (קשה לי להאמין שישאירו אדם יותר מ-7 ימי עסקים ללא טלוויזיה).

אני חושב שכדאי לך לקבל את ההצעה שרומזים לך פה, לשלוח לתיקון, כי נראה שרק ככה תצליח להשיג מנוף לחץ.

מהמעט שיצא לי לקרוא, לא משתלם ולא כלכלי להתחיל לתקן טלוויזיות.

אני לא יודע אם זה נכון גם ליבואן שיש לו מערך שירות, אבל מאמין שכן. מה שאומרים לך פה זה שאם תלך על הצעת התיקון

אולי הם בעצמם כבר יתעקשו איתך על החלפה לדגם אחר, ואתה תעזור להם להבין שאתה לא מתנגד, רק שיורידו את הסכום לשדרוג.

אגב, אני כמעט בטוח שאתה כבר לא בשנה הראשונה. כי כתבת בסוגריים שנתיים. אולי באמת שווה להציץ בתעודת האחריות.

לוודא שאין הבדלי אחריות בין השנה הראשונה, שלרוב תמיד נחשבת הטובה והמקיפה ביותר.

אם אתה יכול לדבר שוב עם המנהלת, אולי שווה להגיד לה שהחלטת להפעיל את האחריות, כפי שמגיע לך על פי החוק.

אבל, אם ההצעה לשדרוג הייתה קצת יותר אטרקטיבית כנראה שהיית שוקל אותה. תן לה להבין לבד. מקסימום יתקנו לך את הטלוויזיה.

במקרה הכי גרוע אתה תמיד יכול להגיד שהתחרטת, ובעצם אתה רוצה את ההצעה הראשונית. הם לא יגידו לא לכסף, בטח שזה חוסך להם טיפול במוצר שבאחריות.

הטלויזיה שנתיים אצלי. לא מצאתי אצלי תעודת אחריות מורחבת אבל ברגילה רשום 3 ימי עסקים. מאמין שזהו הזמן המוקצב גם מעבר לשנה, אך הבנתי מפורומים שיש על היבואן שלהם המון תלונות והם לא מתקנים בזמן

פורסם

תבקש תיקון, אם תהיה בעיה אחר כך תגיד להם שהתיקון לא בוצע לשביעות רצונך ואתה דורש שיתקנו בצורה מלאה. אם ימשיכו תדרוש מהם החלפה לטלויזיה מהדגם שלך, כדי לא לצאת חמדן.
הם כבר לבד יוותרו ככל הנראה.
כל זה בתנאי שבאמת אתה באחריות ויש לך קייס מולם.

פורסם

עבדתי בתחום מספר שנים ואולי גם במקום שהולכים לתקן לך את הטלויזיה
צלם את המסגרת אצלך ושים לב אם יש שריטות או משהו נראה לעין
שלח אותה לתיקון וכשהיא תחזור תעשה בדיקה לעומק
אין צורך לשדרג אותה ועדיף יהיה כבר לקנות חדשה בעתיד כשזו תתפגר. (במיוחד שעושים לך כנראה החלפת פאנל כרגע)

כי החיים הם לא רק קו ישר PSI

פורסם

אתה יודע, זה חצי שיטת מצליח. הטכנאי רומז שלתקן זו בעיה, ומה איכפת להם לספק לו טלוויזיה חדשה, במחיר שחנות קונה מהם?!
בשביל היבואן, הוא גם עשה מכירה וגם לא צריך לתקן.

אז אם מציעים שדרוג שווה, שווה לשקול, כי ת׳כלס, לא איכפת לי שיקולי הרווח של היבואן.

אבל אם לא מציעים עסקה שווה, אז סתם מוציא כסף, במקום לנצל את האחריות שמגיעה.

פורסם

אכן שדרוג לא משתלם מבחינת מה שאתה מקבל.

אני הייתי מבקש תיקון ולפני שמוסר מצלם את הטלוויזיה היטב ומוודא שמוחזרת במצב קוסמטי זהה.

פורסם

אז לאחר שדיברתי עם אותה "מנהלת", השרות שלהם אכן הוא כמו שמתואר ברשת. 

פשוט חברה של רמאים. אז הם לא יכולים לתקן את הטלויזיה כי אין להם פנל מתאים, והמנהל הטכני של היבואן קבע שטלויזיה שוות ערך היא ה q60t/r. לי אין שום say בעניין. אני בדקתי וראיתי שאפילו ה q70t נחותה משלי. אז האפשרויות שלי הן להישאר עם הטלויזיה התקולה/"לשדרג" ללא תוספת ל q60 או לשדרג ל q70/q80 בתוספת מחיר. ואגב גם בתיקון היא אומרת שהאין דבר כזה תיקון 3 ימי עסקים מעבר לשנה הראשונה. 

אגב עלותה של ה q60 היא פחות מ 4000 ש"ח, כשאני שילמתי על שלי 6300. 

• תוכן חדש...