Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

עיסוק בסחר רכב

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 1936 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

בהמשך לשרשור קודם שפתחתי בייעוץ רכישה.

כפי שמובן מהכותרת אני מעוניין בלהתחיל לעסוק באופן רציני בסחר רכבים משומשים, אני מאוד מתחבר לתחום ורואה את עצמי עוסק בזה באהבה

אני רוצה לדעת כל מה שצריך לפני שאני רץ לרואה חשבון לפתוח תיק במס הכנסה ושופך כסף על ביטוח סחר ורישיון סחר.

אם יש מישהו שעסק/עוסק בתחום אשמח לטיפים ומידע על הוצאות ראשוניות לפני שאני בכלל קונה רכב ראשון.

עד כה מה שידוע לי שצריך לפני שאפשר לעסוק בזה זה רישיון סחר בעלות של כ3,500 ש''ח, פתיחות תיק במס הכנסה 1,000 - 1,500 ש''ח, ביטוח סחר שאת עלותו אני לא בדיוק יודע.

אז אשמח לכמה שיותר מידע וייעוץ מכווין לפני שאני לוקח את הצעד.

בתודה, שמואל.

פורסם

כן זה התנאי לעסוק בזה באופן חוקי.

תנסה בתור התחלה להסתדר עם סוחר מורשה קיים ולעבוד על התו שלו, לראות איך הולך לך. 

פורסם

המלצה שלי:

הצע עצמך לעבודה כשכיר / פרילנס במגרש מכוניות, תשתפשף קצת, ואז תמשיך.

כשתהיה גדול, זכור את הפורום...

אם אתה מאמין שיכולים לקלקל, תאמין שיכולים לתקן.

- רבי נחמן מברסלב

פורסם
לפני 11 דקות, tinoki כתב:

המלצה שלי:

הצע עצמך לעבודה כשכיר / פרילנס במגרש מכוניות, תשתפשף קצת, ואז תמשיך.

כשתהיה גדול, זכור את הפורום...

תודה על המענה!

אני בן 23

אתה חושב שזה תחום עיסוק בר חרטה?

פורסם
Just now, שליקו99 כתב:

תודה על המענה!

אני בן 23

מצוין.

אם יש לך משיכה לתחום, וההופעה שלך ייצוגית, תציע עצמך לעבודה. כמו בכל עבודה, יש כאלו שינסו להעסיק אותך רק בשטיפת רכבים ובניודם, ויש כאלו שיתנו לך יותר חופש פעולה. אני סבור כי אם אתה בחור חרוץ תציע את עצמך לעבודה, תדגיש שאתה לא בוחל בשום עבודה, ותעבוד גם פיזי בהתחלה, אבל תסכם מראש על כך שאתה סוכן מכירות ואתה מקבל X על כל מכירה (לא מתמצא מה מקובל בתחום). ככה יהיה לך איזשהו בסיס להתחיל אתו את החודש, ובונוס על מכירות שבוצעו בפועל.

אם אתה תהיה מוצלח אתה תמצא מהר את הדרך להתקדם, בעזרת השם. אם בצורת שותפות עם בעל המגרש או עבודה עצמאית תחת תו הסחר שלו.

אם אתה מאמין שיכולים לקלקל, תאמין שיכולים לתקן.

- רבי נחמן מברסלב

• תוכן חדש...