Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

חוסר רב בשמן גיר!!

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7744 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

האם ייתכן שכאשר נוזל שמן ממחזיר שמן אחורי בוולבו 740 בורח יחד גם שמן גיר??

היה חסר לי המון ולא נוזל שמן אדום משום מקום אחר.

כבר תקופה ארוכה אני בודק ומשלים שמן מנוע!!

האם ייתכן שגם שמן גיר בורח מאותו מחזיר??

חשובה לי תשובה מקצועית!!

תודה וחג שמח!!

אורן

VOLVO 740 2.0 1988 since 2002

CITROEN C-3 PICASO-2011 since 2011

CHEVROLET CAVALIER 2.2 1996 SINCE 2013

SKODA FABIA SPORT 2011 SINCE 2013

פורסם

חסר שמן מנוע? שמן גיר ?

או שניהם יחד???

תגיש כזאת תביעה אזרחית ואחרי שבוע עוד תוכל להראות לחברים שלך את טביעת הנעל של השופט על התחת שלך לאחר שהוא בעט אותך החוצה מבית המשפט.

פורסם

נוזל ממחזיר אחורי .

חסר תמיד שמן מנוע.

שמן גיר אף פעם לא בדקתי שבוע שעבר היה חסר ים.

יכול ליהיות שנוזל מאותו מחזיר מכיוון שהמחזיר בין הגיר למנוע??

פורסם

אני מניחה שבדקת את השמן גיר (אוטומט) כאשר הרכב היה מונע נכון?

תגיש כזאת תביעה אזרחית ואחרי שבוע עוד תוכל להראות לחברים שלך את טביעת הנעל של השופט על התחת שלך לאחר שהוא בעט אותך החוצה מבית המשפט.

פורסם

המתלד בדק התעקש עם מנוע עובד.

וודאי!!

פורסם

לא הייתי סומך על מתדלק. אני מקווה שאתה בדקת לבד ולא חושב שחסר לך שמו גיר כי מתדלק בדק לך?

את שמן המנוע בודקים כאשר הרכב עומד על מישור והנוע קר.

למדיד שמן של תיבת הילוכים אמורים להיות שני מדדים. אחד כאשר השמן קר ובצד השני יש כאשר נסעת והשמן בטפ' שאמורה להיות לאחר נסיעה. תבדוק לבד ותדע אם באמת חסר לך

עד מתי ספטמבר 08.:(

פורסם

למה לא לסמוך על המתדלק? הרי זה חלק מהשירות וחלק מהעבודה שלו לבדוק לך את הרכב.

אצלנו בתחנה ובכל תחנה אחרת אין מתדלק שיוצא לעבוד בתחנה אם הוא איננו מוסמך לכך.

ל'

פורסם

עם כל הכבוד לך, זה ידוע שמתדלקים בודקים שמן(מנוע) כאשר הרכב לפני רגע הגיע לתחנה, ואומרים שיש חוסר שמן(אולי באמת חסר שמן, אבל אי אפשר לבדוק את זה, כאשר המנוע לפני רגע דומם)

פורסם

אנחנו מדברים על שמן גיר אוטומט, שבכל מקרה הרכב צריך להיות מונע.

פורסם

אתם בודקים שמן מנוע כאשר עוד לא ירד כל השמן לאגן שמן? (כאשר הרגע הרכב הגיע והמנוע עוד חם והשמן לא באגן)

כן או לא?

כאן מתחילה הדרך של האי מתן סמכות

פורסם

כמה שמן כבר נמצא בתוך המנוע, בכל אופן מגיעים אנשים ללא שמן בכלל, השרות שהם מקבלים הוא:

בדיקת שמן.

מים.

נוזל בלמים.

מים במצבר.

שמן גיר אוטומט .

שמן הגה.

פורסם

בואו לא נתחיל לפרט את דרכי המתדלקים לרמות, ותאמינו לי יש הרבה! אני לא יודע מה הולך אצלכם בתחנה, אבל ב-ר-ו-ב התחנות מרמים גם מרמים! ורוב המתדלקים אין להם מושג וחצי מושג במכוניות!

אני עבדתי כחודש בתור מתדלק וראיתי בדיוק מה עושים ואיך! ומה אומרים מנהלי התחנה!

בברכת חג שמח נדב

הפרוייקט הקטן(גדול) שלי למכירה, מכונית מרוץ ישראלית(לחצו כאן)

פורסם

טוב חבל שהשרשור הזה יגיע לרמות כאלו, נסגור את הדיון הזה כאן, ומי שיכול לענות לו על השאלה שנשאלה מההתחלה זה יעזור לו בהרבה כדי לנסות לפתור את הבעיה ברכב.

ל'

פורסם

על כל כל כלל יש יוצא מן הכלל!

אם בתחנת דלק מסויימת המתדלקים לא מקצועים וגנבים, זה לא אומר שבכל התחנות זה כך!

לכן אני מסכים בהחלט עם נהגת שודים ,גם להערתה שאתם פשוט סוטים מהנושא העיקרי, ולא עונים לשאלה המקורית, האם יש קשר לאיבוד שמן ממחזיר שמן אחורי,לאבוד שמן מנוע?!

ובכן התשובה היא :אם שמן הממסרת ניזון משמן מנוע, אז התשובה היא חיובית!

מכיוון שאינני מכיר ספציפית את הרכב הנ"ל וולבו 740, אני מציע שנמתין למישהו שמכיר רכב זה!עריכה: לאחר שנתקלתי במקרה בשאלה זאת בפורום טכני, של שהשואל המקורי, אני מציע לא לא לפתוח שרשור חדש ללא כל צורך, קיבלת כבר תשובות מספקות בשרשור הקודם על ידי זיסן ונקו, שניהם בעלי מקצוע מעולים, והם אמרו לך שאתה אמור לפרק תיבת הילוכים ולהחליף מחזיר שמן מקורי למנוע ולגיר, בעלות של כ1000 שקל, ולא תוכל להמנע מכך על ידי פתיחת שרשור נוסף!

בברכה

צביקה

צביקה נפטר בדצמבר 2016 ועזב אותנו לעולם טוב יותר. יהי זכרו ברוך

ליצירת קשר, בנושא קרבורטורים בלבד , פנה לנייד בלבד:054-4861318

פורסם

בקיצור אף לא אחד ענה על השאלה ששאלתי.

תחנת דלק, מתדלק, לרמות נעליים!!!!!!!

תכלייס תשובה איין!!!