Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 1940 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

״אני נמוך מדי לכן לא רוצות אותי״

״אני קירח לכן לא רוצות איתי״

״אני גר אצל ההורים לכן לא רוצות אותי״

״אין לי מקצוע מספיק נחשב לכן לא הולך לי״

״הישראליות קשות מדי, לכן לא הולך לי״

כמה פעמים שמעתם את זה  כאן בפורום? כמה פעמים שמעתם את זה במקומות אחרים?

כל מה שאני שומע זה :

״אני מחפש תירוץ לרחם על עצמי, כי זה יותר נוח״

״אני מחפש תירוץ להישאר באזור הנוחות שלי , כי זה יותר נוח״

אני חושב שהחתימה שלי למטה יכולה הכי להתאים לרוח הדברים שלי:

What worries you, masters you” - Jon locke

כל דבר שתתמקד עליו - יהפוך לחלק מהותי מחייך ומי שאתה. לחיוב ולשלילה.

תתמקד לדאוג בלהצליח בעבודה, אתה תצליח.

תתמקד להתקדם בלימודים, אתה תצליח.

לעומת זאת:

תתמקד שהגובה שלך זה מה שעוצר אותך, אז זה בהחלט יעצור אותך.

תתמקד שהקרחת מכשילה אותך, אז היא באמת תכשיל אותך.

נבואה שמגשימה את עצמה. מין מעגל קסמים כזה.

זו בעיה, רק אם אתה הופך אותה לבעיה. כי מה שאתה משדר לסביבה, מקרין חזרה אלייך.

תשדר לסביבה שהקרחת מפריעה לך, אז לסביבה זה יפריע. תשדר לסביבה שאינך מייחס חשיבות לקרחת, אז הסביבה לא תשים לב.

• אהבתי 2
  • רעיון טוב! 2

What worries you, masters you. - John Locke

פורסם

אני מסכים איתך לגבי ההתמקדות - במה שתתמקד ככה תשתפר.

אבל במקרה של פגישות / דייטים / שידוכים יש משקל כבד מאוד לגבי הניראות החיצונית. כל אחד לפני שנפגש עם מישהי מצפה לראות תמנוה לפני ולפי זה הוא מחליט אם לצאת או לא - כן , למרות שזה אולי לא הוגן.

יש נשים שישללו אותך מראש כי אתה קירח למרות שאתה מסודר כלכלית. יש נשים שמפריע להם הגובה למרות שאתה כריזמתי וכו'. אין מה לעשות עם זה.

מה שכתבת נשמע טוב (מזכיר לי מאמנים אישיים) ..אבל המציאות שונה . לכן אנשים שנשללו כ"כ הרבה פעמים בגל חיצוניות מרגישים שזה מפריע ..

• אהבתי 2
  • רעיון טוב! 1
  • חברי המעגל הראשון
פורסם

המראה החיצוני תורם רק אם הוא מגובה בהתנהגות וגישה מתאימה.

מישהו עם פרצוף של מלאך אבל כל הזמן מתמסכן מתבכיין ומתלונן, או מישהו עם פרצוף תחת אבל גישה חיובית, אוהב את עצמו וביטחון עצמי בריא - למי מהם יותר סיכוי להצליח בדייט?

• אהבתי 2
  • מצחיק 1

אומרים שהעתיד הוא אנרגיה סולארית, אז עברתי לסולר.

פורסם

באפליקציות ההיכרויות למראה החיצוני יש משקל כבד מאוד, כל בחורה ממוצעת מקבלת מאות לייקים ביום ויש לה מבחר עצום. וגם אם קיבלת ממנה לייק והתחלתם לדבר ואפילו יצאת לדייט אחד-שניים, ברגע שמישהו אחר יעניין אותה יותר - היא תפסיק לענות לך.

דווקא במציאות יותר "קל", לדוגמא: את אחת האקסיות שלי שהיא בחורה מאוד יפה ומשכילה,  הכרתי במציאות. אם הייתי מנסה להתחיל איתה באפליקציה, אין מצב שהיא בכלל הייתה טורחת לענות לי.

חבל שגברים חוששים להתחיל עם נשים במציאות, כי זו הדרך הכי יעילה להשיג בת זוג.

• אהבתי 2
  • רעיון טוב! 2
פורסם

@beastmode

בדיוק. אתרי הכרויות - אזור נוחות. 

יחד עם זאת, אני ממש נגד לצאת החוצה ולהתחיל עם בנות, משתי סיבות:

א. לסביבה יש חוש שישי להריח את ה״רעב״ הזה שלך להכיר. דמיין כלב שמחכה שיזרקו לו חטיף -  ככה בדיוק אתה נראה. וזו אגב, אחת הסיבות העיקריות שאתרי הכרויות נועדו לכישלון. 

ב. בזבוז זמן. זמן הוא המשאב הכי יקר שלך עליי אדמות, לעולם אל תבזבז אותו על חיפושי כלה.  במקום זאת, תשקיע אותו בעצמך. בקריירה, בקידום עצמי, בחברים הטובים שלך ובמשפחה. כי ברגע שתתמקד בעצמך - תשפר את עצמך, וברגע תשפר את עצמך - הביטחון העצמי יעלה, הביטחון העצמי יעלה -  תקרין זאת לסביבה - הסביבה תגיב בהתאם.

• אחראי פורום
פורסם

נגד? כאילו אתה פציפיסט ששלחו לשדה הקרב. כולה להתחיל עם בחורה.

א. נואשוּת אפשר לראות גם דרך אפליקציה. תתנהג בכבוד, בלי לחץ ובלי חוסר טאקט, כבר עשית צעד טוב בכיוון.

ב. בוא נזרום עם החשיבה הביזניסית (אפילו סטודנט סטלן שגר אצל ההורים טוען שהזמן שלו יקר), לא עדיף לך להשקיע עכשיו כדי לקצור את הפירות להמשך?

עברנו את פתח תקווה, נעבור גם את זה.

פורסם

@TsachiE
ברור שאסור לשדר נזקקות/רעב אבל את הטעות הזאת גברים עושים בשלב יותר מאוחר כאשר הם מתחילים להתכתב/לדבר בטלפון/להיפגש.

אתה יודע, יש משפט באנגלית שאומר: "אם אתה לא תירה - אתה תמיד תפספס". לכן, אם אתה רוצה בת זוג, אתה חייב להתחיל עם בחורות.

פורסם

כן. כמו שכתב פות"ש.

אם אתה נמוך וקירח, אתה פחות אטרקטיבי למין השני (בהכללה), לא חשוב כמה אתה מאמין שזה לא משנה.

זה כן משנה.

אז אתה יכול להכיר בזה, ולפתח דברים אחרים שיעשו אותך כן אטרקטיבי.

אני מכיר כמה דוגמאות לגברים שמעולם לא היו אטרקטיבים פיסית, ולא היתה להם בעיות זוגיות.

כל אחד מאיתנו הוא סה"כ של תכונות שאטרקטיביות יותר ואטרקטיביות פחות. חלקן לא ניתנות לשינוי, אבל על הרבה מאוד אפשר לעבוד.

הבעיה היא במסר: תלמד לאהוב את עצמך כמו שאתה.

לא. לא אתה ממש לא חייב לאהוב את זה שאתה נמוך או פוזל או לא נורא מוצלח בחשיבה מופשטת או מתעצבן בקלות. לא צריך לאהוב את זה. צריך לקבל ולחיות עם זה בשלום, ולעבוד על מה שצריך. מה שאתה (או אני או כל אחד) זה אף פעם לא מספיק. צריך להשתפר. זה חשוב להשתפר.

משחר ההיסטוריה גברים צריכים להוכיח את עצמם ראויים, כדי להנות מתשומת הלב של אישה.

מי שלא רוצה להתאמץ, יכול להשאר לבד.

• אהבתי 2
  • רעיון טוב! 1

uʍop ǝpısdn sı ɹǝʇndɯoɔ ɹnoʎ sıɥʇ pɐǝɹ uɐɔ noʎ ɟı

פורסם
לפני כשעה, itaysamurai כתב:

לא עדיף לך להשקיע עכשיו כדי לקצור את הפירות להמשך?

אני שמח שאנחנו מסכימים

לפני כשעה, beastmode כתב:

אם אתה רוצה בת זוג, אתה חייב להתחיל עם בחורות.

כן, ולא.

כן, רב הנשים ככלל, מצפים מהגבר לעשות את הצעד הראשון. ולא טענתי שאינך צריך להתחיל עם בנות, מה שטענתי - לא לבזבז על זה זמן ב*מיוחד*. 

כלומר:

לא לצאת לפאב בשביל להכיר מישהי, אלא לצאת לפאב בשביל לשתות בירה ולהנות מחברייך. 

בוא ניקח את פלוני אלמוני בשתי סיטואציות:

סיטואציה 1

אלמוני פלוני הולך לפאב השכונתי עם חבריו על מנת להכיר בנות. בזמן שחבריו של פלוני אלמוני יושבים איתו בשולחן ,שותים בירה צוחקים, ניחוחים  ונהנים, פלוני אלמוני עם ארשת פנים, שאותה מנסה לשבור ללא הצלחה עם חיוך חצי מאולץ וככה, כל הזמן בין צחוק מאולץ אחד למשנהו עקב חוסר ריכוזו בשיח בין חבריו, פלוני אלמוני  מסיט מבטיו כל כמה דק׳  לצדדיו, לעבר השולחנות האחרים, כמו גשש בדואי בחיפוש מתמיד אחר סימני דרך. סימני דרך מהבנות בסביבתו.

הבנות כמובן, ערות לקורה מסביבן. גם שאתה חושב שאינן שמות לב, הן שמות לב. לה-כ-ל. לכל המבטים הרעבים ומזילי הריר  מסביב, מאותם רווקים שלחוצים 

להביא כבר כלה  לאמא.

המראה הרעב, הריקני הזה, מבט הצינור הזה (סמ״חים), פוסל אותך עוד לפני שאפילו ניגשת אליה. מבחינתי תהייה  בגובה 1.9 בלונדני עם קוביות, זה עדין ידליק לה

נורה אדומה מהבהבת ובוהקת לגבייך.

סיטואציה 2

פלוני אלמוני הולך עם חבריו לשתות בירה ולהנות בפאב השכונתי. המטרה של פלוני אלמוני - להנות עם חבריו, עם דגש על -  חבריו.

פלוני אלמוני מרוכז בשיחה עם חבריו, צוחק ומדבר, חיוך טבעי על פניו. הוא ניחוח, חברותי, שמח, משדר אופטימיות . משדר לסביבתו שחייו מספיק מלאים ומעניינים כפי שהם.

ואז ,  what do you know??  פלא פלא, לא עובר זמן והסביבה מגיבה אליו בחיוב. ופלוני אלמוני, ברגעים המתים *הבודדים* במהלך הכיף עם חבריו, מסיט מבטיו לשניות בודדות, ומבחין בבחורה מסתכלת עליו.  פלוני אלמוני יוצר קשר עין חזרה, היא מחייכת, הוא מחייך. פלוני אלמוני מרגישי קליק , פלוני אלמוני מבקש מחבריו שיסלחו לו לכמה דק והוא קם וניגש אליה.

עכשיו, תגיד לי אתה, באיזה סיטואציה יש לפלוני אלמוני יותר סיכויים לקבל מספר טלפון מהבחורה?

וזה תקף לעבודה, ללימודים, לטיול בחול ולכל מקום או ארוע חברתי שתהייה בו. 

פורסם (נערך)
לפני כשעה, TsachiE כתב:

עכשיו, תגיד לי אתה, באיזה סיטואציה יש לפלוני אלמוני יותר סיכויים לקבל מספר טלפון מהבחורה?

בסיטואציה שהוא 190 בלונדיני עם קוביות...

אבל נסיון יפה 😉

עריכה אחרונה על ידי method
  • אהבתי 2
  • מצחיק 5
  • רעיון טוב! 1
  • חברי המעגל הראשון
פורסם (נערך)
לפני כשעה, TsachiE כתב:

וזה תקף לעבודה, ללימודים, לטיול בחול ולכל מקום או ארוע חברתי שתהייה בו.

כמה כבר מתנהגים כמו בסיטואציה הראשונה? רוב האנשים יוצאים כדי להנות מהבילוי וגם אם הם יוצאים לחפש בנות, שזה חלק מהבילוי, זה בד"כ לא להביא כלה לאמא אלא יותר כדי להביא וזהו.

עריכה אחרונה על ידי SlowRide

אומרים שהעתיד הוא אנרגיה סולארית, אז עברתי לסולר.

פורסם (נערך)

סיטואציה 3:

אתה 1.80 קירח.

אתה אינסטלטור מצליח, מקבל קריאה בשעה לא שעה לעבודה, ומחליט שלמרות שוואגיו כבר על הגריל - אפשר ללכת להרוויח כמה ג'ובות בקלות.

אתה נכנס לפרטנר המעשנת שלך, ונוסע.

מגיע לבית הלקוח, מחליף את הסיפון והצנרת שהולכת לכיור, ממציא סיפור, מגיע לבעלת הבית עם חשבונית על סך 650 שח.

"אוי לא, אין לי כסף מזומן כרגע, אולי יש דרך אחרת לשלם לך?" אומרת היא.

עריכה אחרונה על ידי David32
  • אהבתי 1
  • מצחיק 20
  • מעניין 2

How'd you get so strong mcduck?

- By lifting money bags

פורסם

^^

אין בעיה, אני מקבל גם תשלום בביט

• מצחיק 4

ZX 94 > קסנטיה 97 > לנסר 2007 > מונדאו 2007 > קורולה 2013 > קורולה 2015 > איוניק 2018 > סיוויק 2002 > מזדה3 2018

Everybody in the galaxy tries to take over the galaxy. The trick is to be left alone by whoever succeeds

• תוכן חדש...