Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 1969 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

נסעתי לתל אביב היום, והסתבכתי עם הנתיבי תחבורה ציבורית

הסימון לא סימון, לא ברור איפה מותר איפה אסור לנסוע. 

יש למישהו מושג איך עושים סדר בכל הבלאגן? 

Waze למשל מונע מכניסה לנתיבים אלה? האם הנתיבים האלה הם תמיד רק בימין? אם אני צריך לפנות כמה זמן אני יכול לנסוע בו לפני הפניה מבלי לחטוף קנס? 

פורסם

Waze לא מוביל אותך בדרכים עם נתיב תחבורה ציבורית בלבד ובשעות שהדרך מוגדרת בתור נת"צ בלבד.
נתיב כזה גם מוגדר ע"י תמרורים, עם הוראות הגבלה לסוג הרכב, מספר נוסעים ושעות בהם הנתיב בתוקף.
לרוב זה אכן נתיב או אפילו שני נתיבים בצד ימין.
חוקית מותר להכנס לנתיב לפני הפניה , כאשר ביחד עם החץ הצהוב "ישר" מופיע גם חץ לבן "ימינה".

• אהבתי 1

toyota verso 2016 - יש מקום לכולם!

בעבר : ניסאן NV200 2012, סיטרואן ג'מפי 2007, רנו קנגו DCI  2007,  פולו סטיישן SDI 2000, לנסר 93, אופל קדט 84.

פורסם

לומדים את השטח ומסתכלים, וויז לא יפנה אותך לרחוב שהוא רק לתחבורה  ציבורית ולפניה שהיא רק לתחבורה ציבורית אבל עם נתיב אחד לתחבורה ציבורית הוא לא יודע להתמודד.

הנתיבים לא תמיד רק מימין. 

אם צריך לפנות, מותר לנסוע בנתיב תחבורה ציבורית החל מהמקום בו מופעים עליו חצים בצבע לבן שמסמנים פנייה. 

• אהבתי 1
  • רעיון טוב! 1

פורסם
לפני 7 שעות, me5000 כתב:

נסעתי לתל אביב היום, והסתבכתי עם הנתיבי תחבורה ציבורית

הסימון לא סימון, לא ברור איפה מותר איפה אסור לנסוע. 

יש למישהו מושג איך עושים סדר בכל הבלאגן? 

Waze למשל מונע מכניסה לנתיבים אלה? האם הנתיבים האלה הם תמיד רק בימין? אם אני צריך לפנות כמה זמן אני יכול לנסוע בו לפני הפניה מבלי לחטוף קנס? 

אני יכול להגיד אותו דבר כאשר אני מגיע לירושלים.
אז פשוט נוסעים יותר לאט כדי שיהיה יותר זמן להבחין בשילוט בנחת.
כשיש ספק, אין ספק... לפעמים הנתיב מותר בשעות מסוימות אבל השלט גבוה וקשה לקרוא אותו, לא בטוח-לא נכנס לנתיב.
לגבי הפנייה השיבו לך, רק כשמופיע החץ הלבן. ולגבי קנס, גם כלום של מרחק יכול לזכות אותך בקנס, במיוחד היום שיש מצלמות מעל רבים מהנתיבים.

• אהבתי 2
פורסם
לפני 9 שעות, Ron Poh כתב:

אני יכול להגיד אותו דבר כאשר אני מגיע לירושלים.
אז פשוט נוסעים יותר לאט כדי שיהיה יותר זמן להבחין בשילוט בנחת.
כשיש ספק, אין ספק... לפעמים הנתיב מותר בשעות מסוימות אבל השלט גבוה וקשה לקרוא אותו, לא בטוח-לא נכנס לנתיב.
לגבי הפנייה השיבו לך, רק כשמופיע החץ הלבן. ולגבי קנס, גם כלום של מרחק יכול לזכות אותך בקנס, במיוחד היום שיש מצלמות מעל רבים מהנתיבים.

הבעיה היא שאין ממש אפשרות לנסוע לאט כשיש מיליוני כלי רכב מסביבך ומאחוריך, בכל זאת תל אביב. 

אבל הבעיה הגדולה יותר היא שלא ברור איפה לעזאזל נמצא הנתיב של הנתצ כי הסימון לא ברור בכלל

פורסם

אני במהלך נסיעה לעבודה יצאתי בטעות ביציאה השנייה במקום בראשונה בכיכר דיזינגוף ועליתי על נת"צ ולא היה נתיב אחר, לאחר מכן יצאתי ביציאה הראשונה שהייתה לי ובכל זאת קיבלתי 500₪. הכי מטריף אותי זה שאין עם מי לדבר.

היציאה הראשונה הייתה נראית בכלל כמו שביל אופניים, מלא אוטובוסים ולחץ מסביב לא איפשרו לי לצאת ביציאה הראשונה. (במיוחד כשזו פעם ראשונה באיזור)

• אהבתי 1
  • מבאס 1

פורסם
לפני 7 דקות, Fixesss כתב:

אני במהלך נסיעה לעבודה יצאתי בטעות ביציאה השנייה במקום בראשונה בכיכר דיזינגוף ועליתי על נת"צ ולא היה נתיב אחר, לאחר מכן יצאתי ביציאה הראשונה שהייתה לי ובכל זאת קיבלתי 500₪. הכי מטריף אותי זה שאין עם מי לדבר.

היציאה הראשונה הייתה נראית בכלל כמו שביל אופניים, מלא אוטובוסים ולחץ מסביב לא איפשרו לי לצאת ביציאה הראשונה. (במיוחד כשזו פעם ראשונה באיזור)

זה פשוט הזיה 

זה מלכודת ברורה לקנסות 

זה לגמרי יגרום לי להימנע מלהגיע לתל אביב

• מבאס 1
פורסם
לפני 5 שעות, Fixesss כתב:

דוקא במעגל תנועה הכי קל לתקן טעות של פיספוס פניה - עושים סיבוב מלא ומגיעים שוב ליציאה הנכונה.

פורסם

לא מעט אנשים שאני מכיר נלחצים כאשר נוהגים בת"א. עד כדי כך שנמנעים בכלל להיכנס לעיר הזאת.
האויב הכי גדול - לחץ. החבר הכי טוב - Waze.
צריך לנהוג יותר ברוגע ולצבור ניסיון.

• אהבתי 1

toyota verso 2016 - יש מקום לכולם!

בעבר : ניסאן NV200 2012, סיטרואן ג'מפי 2007, רנו קנגו DCI  2007,  פולו סטיישן SDI 2000, לנסר 93, אופל קדט 84.

פורסם
לפני 7 דקות, eladts כתב:

דוקא במעגל תנועה הכי קל לתקן טעות של פיספוס פניה - עושים סיבוב מלא ומגיעים שוב ליציאה הנכונה.

לא חשבתי שטעיתי כי חשבתי שיצאתי בראשונה.
ולא בכל כיכר קל לתקן את הטעות.

• תוכן חדש...