Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 1979 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

• תגובות 35
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם
לפני 24 דקות, eladns כתב:

עדיף לבוא עליז שמח וטוב לבב לעבודה בספטמבר ולתת עבודה בלי משחקים ובלי ימי מחלה.

בזה אין ספק וכל הכבוד על הגישה.

• אהבתי 2

תודה לשרת התחבורה מירי רגב על קירוב הפריפריה למרכז.

פורסם
לפני 8 דקות, מרק10 כתב:

מוזר מאוד שוויתרו בקלות כזו על עובד חרוץ ואמין כמוך.

הוא לא מוכן לשלם משכורת גבוה.

והוא כזה, אני מכיר אותו 10 שנים. הוא בלי סנטימנטים.

הייתה מנהל חשבונות - תותחית! שרה. עבדה 6 שנים. הייתה לקוחת העבודה הביתה- קלסרים! לא היה חסר שקל בעסק. הכל היה מתוקוק. לקוחות ספקים - כולם שילמו. מאז שפוטרה {כי הסתכסכה עם עובדת אחרת שהיא מחמד נפשו של הבוס} לא הייתה מחליפה אחת שהייתה כמוה. מהפח אל הפחת עם כל אחת שהביא ובאו מאז 4.

הוא כזה.

באחד השירשורים שלי רשמתי על מצב העבודה.

28 עובדים.

בעשר שנים הוחלפו מעל 70. זה הגיוני?

היחדים ששרדו הם אני ועוד אחת בק אופיס ועוד 2 סוכנים.

זהו.

כל השאר הוחלפו- לרוב פוטרו.

מנהל מחסן מנהל דלפק מחסנאים , עובדי דלפק. חברת נקיון הוחלפה איזה 5 פעמים.

קיצר גם את זה רשמתי אז. אין וועד, אין מי שיגן עלינו. זה החיים . בעל המאה הוא בעל הדעה.

גם קו לעבוד שהתקשרתי אליהם אמרו לי כשר אבל מסריח. אין לך מה לעשות עם זה.

BMW E36 M40 year of 1992

Autobianchi A112 year of 1979

פורסם

ההמלצה שלי - למצוא עבודה ASAP. 

הסתמכות על אבטלה זה נחמד, אבל עלול להתגלות כטעות, מה גם שיש מקומות שרוצים אותך עכשיו בתנאים טובים. 

מה יהיה אח"כ - אף אחד לא יכול לומר. 

• רעיון טוב! 4

www.car-pad.co.il - טיפים, חדשות, השקות, מבחנים, ועוד. על מכוניות. רק על מכוניות. 

כתב רכב וצרכנות רכב - אתר ומגזין 'אוטו'

לשעבר:

עורך פודקאסט הרכב 'דרייב' . מגיש יחד עם בועז קורפל וקינן כהן.

כתב הרכב של ביזפורטל, אתר הפיננסים. 

פורסם

קודם כול, שמח שיצאת משם סוף סוף,

מה שתיארת בכל מיני שרשורים שונים בפורום זה פשוט לא מקום ראוי לעבודה בלי קשר לכסף.

תהנה מהסופש, תנשום כמה דקות ומשם עבודה חדשה ומהר.

• אהבתי 1
  • רעיון טוב! 2

אוכל את הכובע שהגיש לי avergel ומודה קבל עם ועדה שלפעמים מחשבים של אסוס מחזיקים מעמד אפילו מעל לשנה שלמה - אם נזכרים לעדכן את ה-bios.

פורסם
בתאריך 11.2.2021 בשעה 21:18, eladns כתב:

באחד השירשורים שלי רשמתי על מצב העבודה.

28 עובדים.

בעשר שנים הוחלפו מעל 70. זה הגיוני?

היחדים ששרדו הם אני ועוד אחת בק אופיס ועוד 2 סוכנים.

זהו.

כל השאר הוחלפו- לרוב פוטרו.

אני מכיר אישית את הבעלים של חשמל ישיר עוד מהתקופה שעשינו יחד מילואים בבסיס חיל האוויר חצירים והוא נראה לי אחלה של אדם ומעסיק.

איזה כייף לי :)

פורסם

נשמע שהסיבה שוויתר עליך היא כי חושב/יודע שניתן להחליף אותך תמורת עובד שיקבל מינימום, במיוחד לאור כמות מחפשי העבודה היום

Sent from my HD1900 using Tapatalk

• רעיון טוב! 1

Miata ND2

פורסם
בתאריך 11.2.2021 בשעה 20:27, eladns כתב:

המשכורות נעות בן 7500 נטו ל8500 נטו ויש גם 8000 נטו בסיס עם בונוסים על מכירות {חנות תאורה שהבעלים שלה היום היה סוכן איפה שעבדתי ואנחנו מכירים}

אני לא ממהר.

שזה הרבה יותר ממה שהיית מרוויח אם היית נשאר באותו מקום ואני מצטרף להמלצות להתחיל לעבוד בקרוב.

כל עוד יש הצעות רלוונטיות, לך על זה.

שוק העבודה לא קל היום ואני רואה את זה בקרב חברים וקרובי משפחה שחיפשו עבודה בתקופת הקורונה, כולל כאלו עם השכלה רלוונטית ועם ניסיון של כמה שנים.

בעבר: Hyundai Getz Fun GLX 1.4 Automatic | Renault Clio MK3 1.2 Manual | Fiat 500 Pop 1.2 Manual | Mazda 3 Sport 2.0 Automatic | Seat Arona FR 1.0TSI DSG7 | Toyota Corolla Hybrid Limited Mitsubishi Space Star Supreme

בהווה:  Tesla Model 3 Highland SR | Hyundai Kona EV LR

פורסם

לשכת התעסוקה (ואתר האינטרנט שלה) מלאה באנשים שהיו בטוחים שאין להם בעיה למצוא עבודה, ובתקופה הנוכחית - ביתר שאת. 

מציעים לך עבודה, השכר טוב, אל תהסס לשניה. 

• רעיון טוב! 3

www.car-pad.co.il - טיפים, חדשות, השקות, מבחנים, ועוד. על מכוניות. רק על מכוניות. 

כתב רכב וצרכנות רכב - אתר ומגזין 'אוטו'

לשעבר:

עורך פודקאסט הרכב 'דרייב' . מגיש יחד עם בועז קורפל וקינן כהן.

כתב הרכב של ביזפורטל, אתר הפיננסים. 

פורסם
לפני 19 שעות, Or05230 כתב:

נשמע שהסיבה שוויתר עליך היא כי חושב/יודע שניתן להחליף אותך תמורת עובד שיקבל מינימום, במיוחד לאור כמות מחפשי העבודה היום

לפחות עד יוני, מי רוצה לעבוד בשכר מינימום כשהוא יכול לשבת בבית ולקבל את אותו  הדבר באבטלה?

פורסם
לפני כשעה, Buki כתב:

לפחות עד יוני, מי רוצה לעבוד בשכר מינימום כשהוא יכול לשבת בבית ולקבל את אותו  הדבר באבטלה?

אנשים שנכנסים לתחום חדש ורואים בשכר התמחות ולדעתי זה צריך להיות הכיוון של אנשים עכשו.

כסף על הפנים,לפחות ללמוד ולהכנס לתחום חדש.

אם הבחירה היא לסדר מדפים בסופרמרקט או לשבת בבית בשביל אותו כסף,הייתי יושב בבית.

Ford Fiesta 2014- Manual 1.25

פורסם

אני לא יכול להתחיל עבודה חדשה עכשיו ולבוא להגיד לבחור לא עובד בפורים לא עובד בפסח וצריך שבועיים חופש באיזור מאי ולא עובד באוגוסט.

זה נראה רע ל2 הצדדים.

אני איש עבודה!

ולא מפחד ולא מתבייש בלעבוד במשלוחים 

יש 2 אנשים, שאני בן בית אצלהם. בן משפחה ממש {אחד מהם זה האחד שנתן לי וולוו S60 2008 במתנה}. לאחד מהם יש רשת חנויות גדולה מאוד, לשני, המון נכסים וחברות ניהול. שתיהם נתנו לי את המילה שלהם: עבודה אצלינו תמיד תיהיה לך גם אם לא נצטרך עובדים ותמיד אנחנו נצטרך.

ואני סמוך ובטוח שבחנויות סטייל טובול חומרי בניין \ארכה \ אלקטרוסליל תמיד יזכרו מי זה אלעד ותמיד יצטרכו עובדים. גם ליפני הקורונה המצב לא היה מזהיר שם מבחינת כח אדם.

עכשיו אני רוצה לנוח.

כל עם ישראל עושה את שביל ישראל ומקבל כסף? גם אלעד שעובד מגיל 18 בכל עבודה 12 שעות ואף יותר {חברה, מה שיקרא לי שקרן אני אשלח לו את כל הדוחות שעות שלי. } אני עכשיו 37, רוצה לנוח.

חצי שנה.

תגיע הצעה מעניינת- נרוץ לשם.

לא תגיע, לא נלך.

השבוע אבדוק גם קורסים על חשבון המדינה. 

תודה למגיבים.

לפני 21 שעות, מרק10 כתב:

אני מכיר אישית את הבעלים של חשמל ישיר עוד מהתקופה שעשינו יחד מילואים בבסיס חיל האוויר חצירים והוא נראה לי אחלה של אדם ומעסיק.

מיקי?

הכי גבר גבר

אבל הסניף של ירושלים הוא 50% שלו

20% של הבוס שלי

ו30% אחוז של שותף שקט

זה של ה20% הוא הבעיה. ולפי הגיל של הבוס, אתה ממש לא עשיתי איתו מילואים.

מיקי חמוד אש, אבל הוא לא עוזר ולא תפקידו לטפל בעובדים של סניפים אחרים. הסניף שלו הוא חולון.

@מרק10 שלח לי פלאפון או מייל בפרטי וקבל את הקלטת השימוע. תבין לבד.

לפני 2 דקות, eladns כתב:

אני לא יכול להתחיל עבודה חדשה עכשיו ולבוא להגיד לבחור לא עובד בפורים לא עובד בפסח וצריך שבועיים חופש באיזור מאי ולא עובד באוגוסט.

זה נראה רע ל2 הצדדים.

אני איש עבודה!

ולא מפחד ולא מתבייש בלעבוד במשלוחים 

יש 2 אנשים, שאני בן בית אצלהם. בן משפחה ממש {אחד מהם זה האחד שנתן לי וולוו S60 2008 במתנה}. לאחד מהם יש רשת חנויות גדולה מאוד, לשני, המון נכסים וחברות ניהול. שתיהם נתנו לי את המילה שלהם: עבודה אצלינו תמיד תיהיה לך גם אם לא נצטרך עובדים ותמיד אנחנו נצטרך.

ואני סמוך ובטוח שבחנויות סטייל טובול חומרי בניין \ארכה \ אלקטרוסליל תמיד יזכרו מי זה אלעד ותמיד יצטרכו עובדים. גם ליפני הקורונה המצב לא היה מזהיר שם מבחינת כח אדם.

עכשיו אני רוצה לנוח.

כל עם ישראל עושה את שביל ישראל ומקבל כסף? גם אלעד שעובד מגיל 18 בכל עבודה 12 שעות ואף יותר {חברה, מה שיקרא לי שקרן אני אשלח לו את כל הדוחות שעות שלי. } אני עכשיו 37, רוצה לנוח.

חצי שנה.

תגיע הצעה מעניינת- נרוץ לשם.

לא תגיע, לא נלך.

השבוע אבדוק גם קורסים על חשבון המדינה. 

תודה למגיבים.

מיקי?

הכי גבר גבר

אבל הסניף של ירושלים הוא 50% שלו

20% של הבוס שלי

ו30% אחוז של שותף שקט

זה של ה20% הוא הבעיה. ולפי הגיל של הבוס, אתה ממש לא עשית איתו מילואים.

מיקי חמוד אש, אבל הוא לא עוזר ולא תפקידו לטפל בעובדים של סניפים אחרים. הסניף שלו הוא חולון.

@מרק10 שלח לי פלאפון או מייל בפרטי וקבל את הקלטת השימוע. תבין לבד.

BMW E36 M40 year of 1992

Autobianchi A112 year of 1979

פורסם

אלעד, לרצות לנוח זה סבבה אבל אל תפחד מלהגיד למעסיק פוטנציאלי בתאריכים xyz אני לא אעבוד. כמעסיק אני יכול לספר לך שלא היתה לי אף פעם בעיה עם עובד שבראיון עבודה אמר דברים כאלה.

כולנו בני אדם ולכולנו יש אילוצים. מה שאני לא מקבל זה מישהו שיתחיל ואחרי שבועיים יבוא ויגיד שהוא צריך חופש ב xyz בגלל שקבע משהו לפני חודשיים.

תודה לשרת התחבורה מירי רגב על קירוב הפריפריה למרכז.

• תוכן חדש...