Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 2056 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

במולטימדיה שלי ברכב שבקה חיים. 

מעוניין בחדשה. המחירים בארץ הם מוזרים בעיניי ונעים סביב ה-800 שקל עד לאינסוף בערך. כאשר באליאקספרס יש מגוון שלם החל מ-50 ועד 75 דולר. 

עד עכשיו הייתה לי מערכת גנרית כלשהי עם גרסת אנדרואיד סופר ישנה, והייתה בסדר גמור. אין לי צורך אמיתי ביותר מזה. אם יהיה משהו יותר טוב בהשקעה קטנה יחסית אז לא אתנגד. 

ועכשיו, על מה יש להקפיד בקניית מערכת שתרגיש יחסית חלקה ולא מהישנות שנתקעות  כול שניה.? מה אתם ממליצים? האם הזולות מאלי אקספרס שוות משהו? האם יש משהו שאפשר לקנות בארץ במחירים סבירים? 

כמה אמורה לעלות התקנה אם בגדול כבר הכול מותקן וזה די לנתק את הקודמת ולהרכב את החדשה וזהו. ללא השחלות כבלים? 

תודה לעונים. 

פורסם (נערך)
לפני 19 שעות, davemustaine87 כתב:

על מה יש להקפיד בקניית מערכת שתרגיש יחסית חלקה ולא מהישנות שנתקעות  כול שניה.?

ישנם ארבעה פרמטרים.

1.גודל הזיכרון 

2.גודל נפח האיחסון 

3.עוצמת המעבד 

4.הפיצרים הכלולים במערכת

מה אתם ממליצים? האם הזולות מאלי אקספרס שוות משהו?

ישנם מערכות מותג אנדרואיד ועד מערכות "עלומות שם" מותג מדבקה מאלי אקספרס אין סוף אופציות 

אתה יכול למשל לראות באתר של joying שהוא מותג יחסית ידוע ומומלץ בפורום שישנם 

המון אופציות במחירים שונים,מה מתאים לך רק אתה יכול להחליט.

https://www.joyingauto.com/

שאפשר לקנות בארץ במחירים סבירים? 

ישנם מערכות אנדרואיד ממותגים שונים למכירה מן הסתם גם בארץ 

כמו גם מותגים כמו פיוניר\קנווד\JVC ואחרים הכל תלוי מה התקציב שלך.

כמה אמורה לעלות התקנה

כל בעל מקצוע מתמחר את הזמן\עבודה שלו באופן שונה

אי אפשר באמת להעריך ,אתה תצתרך לעשות סקר שוק.

עריכה אחרונה על ידי AUDIO KING
  • תוכן חדש...