Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 2051 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

מבחירה של אחד מהטמפלייטים שאתה יכול למצוא בגוגל.

זכור שזה גם לא אמור להיות ספר, עמוד - עמוד וחצי מספיקים.

• רעיון טוב! 1
תודה יבגני. הרסת לי את באטמן לתמיד.
פורסם
לפני 3 שעות, SlowRide כתב:

לא כדאי לך להגיד את זה בחוגים מסויימים :)

למה, במה אלביס שונה מג׳סטין ביבר?

כל אחד מהם זה זמר פופ עם תדמית של הילד הרע שמנענע את העכוז על הבמה, ושר שירים שמהונדסים כדי שילדות בנות טיפש עשרה ירטיבו את התחתונים ויפתחו את הארנק של אבא.

רק שבתקופה של אלביס לא היה את הטכנולוגיה שיש היום, וזמר פופ אשכרה היה צריך לדעת לשיר, ואופציונלית גם לרקוד ולנגן.

הטמפלייט הוא אותו טמפלייט.

ZX 94 > קסנטיה 97 > לנסר 2007 > מונדאו 2007 > קורולה 2013 > קורולה 2015 > איוניק 2018 > סיוויק 2002 > מזדה3 2018

Everybody in the galaxy tries to take over the galaxy. The trick is to be left alone by whoever succeeds

• חברי המעגל הראשון
פורסם

אני לא מעריץ גדול של שניהם אז אני לא יכול להגיד לך אבל בטוח שגם מי שמאזין לשניהם לא חושב שהם אותו הדבר.
אנשים מעוניינים בתכלס, לא בטמפלייט. המוצר זה מה שמעניין. לא יודע לגבי ביבר אבל המוצר של אלביס מיוחד לאלביס. אם הוא היה זמר גנרי לא היית יודע מי זה אלביס אם נולדת אחרי שהוא מת.
כמו שאי אפשר להחליף מרצדס בסוזוקי כי שתיהם בטמפלייט של מכוניות נוסעים.

כמו שאני לא אבין בחיים למה אנשים קונים מכשירים של אפל במחירים מופקעים עם מטען בנפרד ולא איזה שיט סיני/קוריאני גנרי, אבל עובדה.
יש את הרגילים ויש את המיוחדים.

אומרים שהעתיד הוא אנרגיה סולארית, אז עברתי לסולר.

פורסם
לפני 4 שעות, SlowRide כתב:

@malcishua ,תמיד יש מקרים מיוחדים ויוצאי דופן. במקרה שתיארת בן אדם כזה הוא לא בר החלפה רק לזמן מאד מוגבל. 

תיאורטית כן. מעשית, הרבה פעמים בסטראאפ קטן דדליין רודף דדליין ואין לך אף פעם באמת זמן להכשיר מישהו מאפס על המערכת הקיימת. כשאתה מגיע לשם, זה או שהסטרטאפ נסגר, או שהוא הצליח (ואז הבחור כבר יושב על לא מעט אקוויטי איכותי, כך שהוא יצא ברווח).

וכאמור, זה יותר נפוץ ממה שנדמה לך.

ברור שלטווח הארוך תמיד עדיף להיות מוצלח במה שאתה עושה, על זה אין ויכוח.

לפני 4 שעות, Potato כתב:

תפקידים דורשים זמן חפיפה.

אתה רוצה לקבל גם עובד חדש וגם זמן חפיפה אפסי?אין דבר כזה.

הוא לא תופס את המנכל בביצים כי הוא כזה תותח על,אלא כי לכל אחד יש סגנון עבודה שונה וייקח זמן לבן אדם חדש להבין מה קודמו בתפקיד עשה.

אם תזרוק כל אחד לתפקיד שהוא מעבר למשהו מאוד מאוד בסיסי ייקח זמן להתאקלם ולהבין מה הולך ומי מול מי.

אבל בסוף מתאקלמים,מבינים מה הולך וממשיכים לעבוד.

פספסת את הנקודה. ברור שאם יש לך זמן ומרחב נשימה אתה תמיד יכול להכשיר מישהו חדש ולהחליף כל עובד קיים. העניין הוא שיש סיטואציות (ולא ככ נדירות) שבהן אין לך - זמן להכשיר מישהו חדש ו/או יכולת להחזיק יותר מעובד אחד עם הידע הנדרש.

זה יכול לקרות גם בחברות גדולות יותר (פרוייקט שרץ לדדליין מול לקוח וכו׳), אבל שם זה יותר נדיר, כי יש יכולת להעסיק יותר אנשים ולכן אפשר להמנע ממצב של תלות קריטית בעובד יחיד.

פורסם (נערך)

הן כנראה דיי נדירות או פחות כואבות ממה שנדמה לך כי עובדתית יש המון תזוזה של עובדים.

בעיקר בעולם בתוכנה שם לפי כל מיני אתרי דרושים הזמן הממוצע באותו המקום באותה המשרה נמוך משמעותית מאשר במקצועות אחרים.

עריכה אחרונה על ידי Potato

Ford Fiesta 2014- Manual 1.25

• חברי המעגל הראשון
פורסם

לפני 5 דקות, malcishua כתב:

תיאורטית כן. מעשית, הרבה פעמים בסטראאפ קטן דדליין רודף דדליין ואין לך אף פעם באמת זמן להכשיר מישהו מאפס על המערכת הקיימת. כשאתה מגיע לשם, זה או שהסטרטאפ נסגר, או שהוא הצליח (ואז הבחור כבר יושב על לא מעט אקוויטי איכותי, כך שהוא יצא ברווח).

וכאמור, זה יותר נפוץ ממה שנדמה לך.

אולי זה נפוץ, לא מתווכח על זה. אבל זה לא הופך אותו למיוחד, הוא פשוט במקרה נמצא עכשיו בנקודת כח ועוד כמה חודשים יגמר הפרוייקט או שפתאום הדד ליין יתארך מספיק כדי להכניס אדם חדש וזהו.

פורסם

פוטייטו, בחייאת.

ניהלת הרבה אנשים בחיים שלך? גייסת הרבה? יש לך מושג כמה זמן לוקח לגייס מהנדסי תוכנה? ראשי צוותים? מנהלי מוצר? מה השיקולים? מה קשורות הדוגמאות שלך עם אנשי קבע? 

תודה יבגני. הרסת לי את באטמן לתמיד.
פורסם

חבר יקר, היום לא צריך כבר ניסיון בשום דבר אלא זמן+חיבור יציב לאינטרנט+מנוע חיפוש ויכולת כתיבה.

מה אתה להגיד ?

איזה כייף לי :)

פורסם
לפני שעה, SlowRide כתב:

יש את הרגילים ויש את המיוחדים.

אבל בבסיס של כל אחד מהם עומד טיפוס אבסטרקטי בשם "זמר", "מכונית נוסעים" או "סמארטפון", וכל אחד מהם יודע לעשות את הדברים הבסיסיים שאותו טיפוס יודע לעשות.

זמר יודע לעמוד עם מיקרופון ולשיר

מכונית נוסעים יכולה לקחת נוסעים פלוס מטען מa לb, לא משנה אם זה רולס רויס או לאדה

סמארטפון יודע להוציא ולקבל שיחות ולהריץ וואצאפ+ספוטיפיי+וייז

ההבדל הוא בדברים שמעבר, אבל זה לא הופך את זה לבלתי ניתן להחלפה.

וכן, גם אותי אפשר לקחת ולהחליף, אני לא חשבתי לרגע שלא.

אמרתי שאני עושה ככה שיהיה לי את החופש לבחור את העבודה לפי מה שאני רוצה, ולא לפי מה שיש, וזה בעיניי בטחון תעסוקתי אמיתי, לא עבודה בחברה גדולה ויציבה, ולא משרה ממשלתית עם קביעות.

רוצים להחליף? תפאדלו, אני אהיה אצל המתחרים שלכם עם שכר גבוה יותר.

ZX 94 > קסנטיה 97 > לנסר 2007 > מונדאו 2007 > קורולה 2013 > קורולה 2015 > איוניק 2018 > סיוויק 2002 > מזדה3 2018

Everybody in the galaxy tries to take over the galaxy. The trick is to be left alone by whoever succeeds

פורסם
לפני שעה, Potato כתב:

הן כנראה דיי נדירות או פחות כואבות ממה שנדמה לך כי עובדתית יש המון תזוזה של עובדים.

בעיקר בעולם בתוכנה שם לפי כל מיני אתרי דרושים הזמן הממוצע באותו המקום באותה המשרה נמוך משמעותית מאשר במקצועות אחרים.

אין ספק שלא מדובר במקרה הממוצע או במקרה שכיח. אבל כאמור, זה נדיר פחות ממה שנדמה לך. ובכל מקרה, זה סתם בא להדגים לך שלא את כל אחד אפשר להחליף בכל נקודת זמן. לפעמים יש אילוצים שפשוט לא מאפשרים את זה.

לפני שעה, SlowRide כתב:

אולי זה נפוץ, לא מתווכח על זה. אבל זה לא הופך אותו למיוחד, הוא פשוט במקרה נמצא עכשיו בנקודת כח ועוד כמה חודשים יגמר הפרוייקט או שפתאום הדד ליין יתארך מספיק כדי להכניס אדם חדש וזהו.

כאמור, לא נפוץ. ולפעמים להיות מיוחד משמעו להיות במקום הנכון בזמן הנכון...

פורסם

מגיע ברכב לעבודה חונה את הרכב, אחרי כמה שעות מעירים לי על כך שאני חונה עקום. לא זוכר בכלל שחניתי עקום כל כך. אחרי כמה שעות; יורד למטה לבדוק איך חניתי  מסתבר שחניתי על הקו הלבן ולא בין הקווים, זה מוגזם מדי מצידם או שאני לא בסדר? אני בא בידיעה שאני היחיד שחונה שם ביום כזה ויש מקום לעוד כמה רכבים. 

לי זה נשמע מוגזם מדי אבל זה אני. מה דעתכם?

Ready To Rock
Ready To Rumble

"Hard times create strong men, strong men create good times, good times create weak men, and weak men create hard times." G. Michael Hopf

Daihatsu Sirion 2007 1.3 automatic
פורסם
לפני 17 שעות, malcishua כתב:

אין ספק שלא מדובר במקרה הממוצע או במקרה שכיח. אבל כאמור, זה נדיר פחות ממה שנדמה לך. ובכל מקרה, זה סתם בא להדגים לך שלא את כל אחד אפשר להחליף בכל נקודת זמן. לפעמים יש אילוצים שפשוט לא מאפשרים את זה.

לא על זה הדיון.

גם קצת קשה להחליף נגר כשהמטבח שלך חצי גמור.

לפני 17 שעות, malcishua כתב:

כאמור, לא נפוץ. ולפעמים להיות מיוחד משמעו להיות במקום הנכון בזמן הנכון...

לפני 11 דקות, DareDevil כתב:

מגיע ברכב לעבודה חונה את הרכב, אחרי כמה שעות מעירים לי על כך שאני חונה עקום. לא זוכר בכלל שחניתי עקום כל כך. אחרי כמה שעות; יורד למטה לבדוק איך חניתי  מסתבר שחניתי על הקו הלבן ולא בין הקווים, זה מוגזם מדי מצידם או שאני לא בסדר? אני בא בידיעה שאני היחיד שחונה שם ביום כזה ויש מקום לעוד כמה רכבים. 

העירו,תתנצל תחנה כמו שצריך.

סך הכל יש מישהו שזו העבודה שלו.

לגיטימי.

פורסם
לפני שעתיים, DareDevil כתב:

זה תלוי, הייתה לי חניה אחת שלידי חנה לנד קרוזר מעבר לקו ועדיין היה לי מקום לצאת בכיף אז למי אכפת.

היו לי חניות שמי שחנה על הקו קיבל טלפון לרדת להזיז את הרכב כי אין לא בא לי לצאת דרך הסאנרוף

ליאור

מאזדה 3 2.0 "ספיריט" 2020

בתאריך 12.5.2021 בשעה 13:54, יבגניפ כתב:

באמת. אני אוהב אותך כמו שאתה.

יבגני כבר לא אוהב אותי 😭

• חברי המעגל הראשון
פורסם

תשתדל לחנות בין הקוים, כמו שאתה משתדל לא להשתין על הרצפה בשירותים.

פורסם
לפני כשעה, m3x7r3m3 כתב:

זה תלוי, הייתה לי חניה אחת שלידי חנה לנד קרוזר מעבר לקו ועדיין היה לי מקום לצאת בכיף אז למי אכפת.

היו לי חניות שמי שחנה על הקו קיבל טלפון לרדת להזיז את הרכב כי אין לא בא לי לצאת דרך הסאנרוף

תגיד שנהיית שמן והבטן לא עוברת בסאנרוף...זה לא יכול,לא לא רוצה 😕

• תוכן חדש...