Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 2046 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

עשיתי מעבר על הרבה רכבים ועשיתי רשימה של רכבים לפי הנתונים היבשים שלהם ואפילו דירגתי אותם לפי סדר העדיפות שלי. מה שאני רוצה לעשות זה לכתוב כאן את הרכבים לפי הדירוג שהבאתי להם ואולי תוכלו להגיב עם דברים שאין בנתונים היבשים של הרכב. מה שאני מחפש לדעת זה יותר דברים כמו אמינות הרכב - האם יש לו הרבה תקלות, רואה מוסך וכדומה, האם הטיפולים והחלפים שלו יקרים, האם הביטוח שלו יקר מאחרים וכל מיני דברים כאלה שאתם חושבים שכדאי לציין שאי אפשר לדעת מסתם להסתכל על נתוני הרכב. יש לי כבר מספיק רכבים שאני בודק כאן ברשימה ולכן אין צורך להמליץ על עוד רכב.

כל הרכבים ברשימה מתאימים לתקציב שלי, גודל שבסדר עבורי ועבור הצרכים שלי (נסיעות מועטות ובעיקר בעיר) וכל מיני דברים אחרים שקשורים לרכב:

1) אופל גרנדלנד X 2018 Enjoy

2) פג'ו 308 2019 1.2 Premium

3) פג'ו 3008 2018 1.2 Premium

4) קיה נירו 2018 EX

5) סיאט אטקה 2019 1.5 Style

6) יונדאי I30 2018 1.4 Premium

7) אופל קרוסלנד X 2018 Enjoy

8 ) סיאט ארונה 2018 1.0 FR

9) סוזוקי קרוסאובר 2019 1.4 GLX

פורסם

מועמדות 1,2,7 סובלות משוק חלש וירידת ערך גבוהה. 

אם זה לא חשוב לך, תוכל לרכוש רכב מצויין במחיר טוב. משתלם בעיקר אם קונים את הרכב לשנים רבות. 

מועמדת מס 3 לא נמכרה עם מנוע 1200 בשנת 2018 (שיווק החל ממש בסוף השנה, מסירות בתחילת 2019), ה 1600 יקרה וטובה יותר. 

מועמדות 5,6,8 בעלות גיר רובוטי שעלול לסבול מבלאי גבוה יותר בשימוש עירוני. 

מועמדת 9 חסרת מערכות בטיחות. 

מה שמשאיר אותך עם פשרה לא רעה בדמות קיה נירו. שעושה הכל טוב ותחסוך בהוצאות הדלק. 

למה פשרה? כי 3008 ואטקה טובות ממנה בתחומים כמו נוחות, איכות, עיצוב וביצועים. 

בעבר:205 1400 95׳, אקסנט 00׳,לאנסר 04׳,סוזוקי קרוסאובר 14'

kia sportage 2000 top '17

היום corolla cross 2022

פורסם
לפני 29 דקות, markb205 כתב:

מועמדות 1,2,7 סובלות משוק חלש וירידת ערך גבוהה. 

אם זה לא חשוב לך, תוכל לרכוש רכב מצויין במחיר טוב. משתלם בעיקר אם קונים את הרכב לשנים רבות. 

מועמדת מס 3 לא נמכרה עם מנוע 1200 בשנת 2018 (שיווק החל ממש בסוף השנה, מסירות בתחילת 2019), ה 1600 יקרה וטובה יותר. 

מועמדות 5,6,8 בעלות גיר רובוטי שעלול לסבול מבלאי גבוה יותר בשימוש עירוני. 

מועמדת 9 חסרת מערכות בטיחות. 

מה שמשאיר אותך עם פשרה לא רעה בדמות קיה נירו. שעושה הכל טוב ותחסוך בהוצאות הדלק. 

למה פשרה? כי 3008 ואטקה טובות ממנה בתחומים כמו נוחות, איכות, עיצוב וביצועים. 

השוק החלש אומר שיותר קשה לקנות אותן או יותר למכור אותן? עדיין לא בדקתי באמת כמה נפוצים כל הרכבים בכל המקומות ואני מחפש לקנות בעיקר מחברות טרייד אין יותר מאשר מאנשים פרטיים.

ה-3008 בגרסה של ה-1.6 כבר יקרה מעבר לתקציב שלי ולכן אם אני לא אמצא 1.2 אז אני פשוט לא אקנה אותה.

לגבי הגיר הרובוטי, אתה מעריך סבירות גבוהה להיכנס איתו הרבה למוסך?

טוב ביררתי ואמרו לי שהגיר היה בעייתי בעיקר עד 2013 ומאז מאוד השתפר ושעיקר הבעייתיות בו היא בנהיגה בעליות.

מכיון שהרכבים גם ככה יחסית למטה ברשימה אז אני אשאיר אותם אלא אם יש עוד דברים שידועים עליהם

• תוכן חדש...