Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 2111 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אבא שלי עומד לקנות רכב חדש ומכיוון שהוא גר רחוק רחוק בנגב תמיד היו לו רכבי דיזל כי כל נסיעה למרכז זה 200 קמ לכיוון וכמובן יש עלויות יפות בדרך...
עכשיו הוא מחפש רכב חדש והציעו לו לקנות טויוטה קורולה היברידית.

אני אמרתי שהדיזל עדיף, גם בגלל הכוח שהוא נותן בעליות וגם בגלל שאני מניח שירידת ערך של מנוע דיזל היא קטנה יותר מהיברידי...

השאלה היא מה עדיף דיזל או היברידי?
ממה שזכור לי מדיונים פה בפורום יש היברידים שטובים רק לפקקים (יונדאי וקיה?) ויש כאלה שהמנוע החשמלי עוזר גם לשיוט (טויוטה)

מה דעתכם?

פורסם
לפני כשעה, nathun כתב:

השאלה היא מה עדיף דיזל או היברידי?
ממה שזכור לי מדיונים פה בפורום יש היברידים שטובים רק לפקקים (יונדאי וקיה?) ויש כאלה שהמנוע החשמלי עוזר גם לשיוט (טויוטה)

מה דעתכם?

הפוך גוטה הפוך.

צריכת הדלק של יונדאי/קיה ההברידיות מאד דומה בתוואי עירוני ובינעירוני. טויוטה פחות טובה בבינעירוני.

לו אני בפוזיציה של אביך הייתי (כנראה) רוכש קיה נירו.

וולוו XC40 T3 Momentum (נמכרה)

סקודה קודיאק 1.5 STYLE

טויוטה יאריס קרוס הברידית

פורסם

יש לי טויוטה פריוס דור שני. וצריכת הדלק בתוואי בין עירוני הרבה יותר טובה מאשר בתוואי עירוני, בצורה משמעותית.
הסוללה לא באמת מחזיקה טעינה בנסיעות בתוך העיר(בשונה מפלאג אין הייבריד וכמובן תלוי בתוואי של הנסיעה בתוך העיר). ברכב שלי, הסוללה בעיקר משמשת לעזר למנוע הבנזין. אני מגיע לצריכה במשאבה של 1 ל 19 בנסיעה שכוללת ירידה מהגולן לקרית שמונה וחזרה לגולן במהירות סבירה של עד 100-110 קמש מקסימום(בהתאם לתוואי הדרך כמובן). מאמין שבנסיעה מישורית זה היה משתפר

Sent from my MI 9 using Tapatalk

פורסם

הבעיה בקיה נירו היא שהוא פשוט לא נוח.

לדעתי עדיף דיזל, ואם כבר נוסעים ככה, אז להכניס בשיקלול את הנוחות.

ואז יש לצרפתיות דיזליות (פיז'ו 2008 פרימיום/ 3008/ המקבילות מבית סיטרואן) יתרון משמעותי פה.

Sent from my SM-G980F using Tapatalk

פורסם
לפני 2 שעתיים, ya_pl01 כתב:

לדעתי עדיף דיזל, ואם כבר נוסעים ככה, אז להכניס בשיקלול את הנוחות.

ואז יש לצרפתיות דיזליות (פיז'ו 2008 פרימיום/ 3008/ המקבילות מבית סיטרואן) יתרון משמעותי פה.

מה לא נוח בנירו ? יש לי נירו חדשה ודווקא די נוח 

פורסם

כל אחד ומה שנוח לו.

בשבוע האחרון יצא לי להיות עם נירו 2017 - לא סבלתי אבל גם לא מדהים.

חזרתי ל-208 שלי ומבחינתי מדובר על עולם אחר מבחינת נוחות.

פורסם

אכן ייתכן וחל שיפור.

אבל עדיין, נסועה של 200 ק"מ ויותר, כדאי להשקיע בנוחות.

זה עולם אחר לקום מנסיעה כזו מרכב נוח ביחס לרכב סביר. זה לקום רענן ורגוע ולא עצבני ועייף.

זה למשל שיקול שהנחה אותי בבחירת הרכב.

פורסם
לפני 4 שעות, ya_pl01 כתב:

אתה יכול לכתוב שנירו לא נוח לך נוחות היא משהו סובייקטיבי. אני מוצא את הנירו (למשל) מאד נוח.

• אהבתי 2

וולוו XC40 T3 Momentum (נמכרה)

סקודה קודיאק 1.5 STYLE

טויוטה יאריס קרוס הברידית

• תוכן חדש...