Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

Android auto להונדה CR-V 2015

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 2124 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

קניתי לאחרונה הונדה CR-V 2015 עם מערכת מולטימדיה מקורית (כמו שרואים פה). אני רוצה להשתמש ב Waze/google maps על המסך אבל לא הצלחתי להבין מה הדרך הכי מוצלחת לעשות את זה.

האם המערכת המקורית (בישראל) תומכת ב Android auto/ Honda Connect ואם לא האם יש דרך להוסיף את זה?

פורסם

הייתי ממליץ להחליף אותה באחד של מותגים ידועים רובם תומכים היום בצימוד של Car Play/Android Auto

המערכת המקורית ברכב שלך מאוד ישנה ולא תומכת בחיבור מסוג זה.

פורסם

דווקא בסרטונים שמצאתי ברשת (כולל זה שבלינק) נראה שזה כן אפשרי. אני חושב שזה רק עניין של תוכנה

פורסם

ראיתי את הסטרון שצירפת, איפה בדיוק ראית שם אפשרות של חיבור ל Android Auto? מציגים שם ממשק רכב הונדה כללי אם אפשרות חיבור לאפציקציות של הונדה וקצת GPS פנימי של הרכב. חוץ מזה לא ראיתי שם שום דבר קשור לנושא המדובר. ממשקים של Car Play ו Android Auto התחילו להכנס חזק לממשקים של הרכבים משנת 2017 וגם אז ממש כמות לא גדולה של מותגים. אפילו היום יש רכבים חדשים שאין בהם סוג חיבור זה.

ככה שלפי דעתי, לא לא הכל עניין של תוכנה. מערכת הפעלה במערכת בידור של הרכב צריכה לתמוך בזה (דוגמה טובה רכבים של מאזדה שרק בשנים אחרונות מערכת ברכב מאפשרת שדרוג המאפשר שימוש ב-AA וניתן לבצע את השדרוג הזה במוסכים מורשים בארץ או באופן עצמאי אם יודעים איך בדיוק. אך דגמים של מאזדה יותר ישנים לא מאפשרים זאת כי מערכת הפעלה של הרכב לא מאפשרת את השדרוג היא פשוט על פלטפורמה ישנה יותר).

היו כאן המון אנשים ששדרגו את היחידה המרכזית ברכב אם במוצר אנדרויד (מערכת הפעלה כמו בטלפון/טאבלט) או אחד המותגים אשר תומכים בחיבור זה, תעשה קצת חיפוש בפורום.

בהצלחה.

• תוכן חדש...