Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 2139 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אהלן,
בעבר פתחתי פה פוסט בנושא, הפעם יש קצת רענון בדרישות אני אודה על כל מענה.
אני מחפש רכב בתקציב מקסימלי עד 50,000 ש"ח, השאיפה היא לקבל ביד2 את התמורה הכי גבוהה לתקציב כמובן,
אני עדיין חושש מפג'ו ורנו וכל הגרמניות / איטלקיות למיניהן ולכן הרכבים האלה לא רלוונטים, 
לאחרונה התחלתי להתעניין מאוד לגבי סוזוקי קרוסאובר שנתונים 2013-2015, אבל אז נתקלתי בנושא שיש שם בעיה כללית של גיר ששובק והאחריות מתנערת, אשמח לקבל הרחבה בנושא מעבר למה שאני מצאתי.
בכל אופן כל המלצה תעזור, הכיוון הוא ליפניות ואולי קוראינות.

אוטומט בלבד.

פורסם (נערך)

מה מפריע לך בדאציה סנדרו סטפווי למשל? רומנייה?

כי הבנתי שדגם הדיזל מוצלח (אם כי רובוטי)

עריכה אחרונה על ידי CHACHAM
פורסם

האמת לא מוכן להתפשר על ידני בשום רכב, אני מוצא את השיטת נהיגה הזו מאוד בעייתית עבורי, מעדיף 2 ידיים על ההגה בלי הרבה התעסקויות מיותרות (עשיתי רישיון על ידני וסבלתי מכל רגע, לפחות טסט ראשון חחח)

פורסם

לגבי סופר מיני.

הייתי בודק סוזוקי סוויפט למשל אשר תהיה אמינה, ביצועים סבירים שמירת ערך טובה.

יונדאי i20 מהדור החדש תתן לך סלון נעים ואיכותי יותר, מרווח עדיף מאחור.

היום: סיטרואן c3 2026 / סיטרואן c3 2024

פעם: פיאט דובלו 2002, פיאט פנדה 2011, רנו קליאו 2012, סיטרואן קקטוס 2016, מיצובישי ספייס סטאר 2014, רנו קליאו 2022.

פורסם

תגדיר מה זה "תמורה הכי טובה" , לפחות תרשום סדר עדיפויות שלך.
מרחב פנים/כוח/ חסכון/ נוחות/ תחזוקה זולה/ הנאה מנהיגה/ שמירת ערך.
כמה אנשים צפויים לנסוע ברכב?
צריך בגאז' גדול?
כמה קילומטרים בשנה הרכב צפוי לנסוע?
מה סוג הנסיעות ( בעיר/ כבישים פתוחים, הררי/ שפלה ).
כמה שנים הרכב מתוכנן להיות אצלך?

סופר מיני אמינה ויחסית חזקה - מאזדה 2.
אבל היא לא מרווחת ולא הכי חסכונית.

toyota verso 2016 - יש מקום לכולם!

בעבר : ניסאן NV200 2012, סיטרואן ג'מפי 2007, רנו קנגו DCI  2007,  פולו סטיישן SDI 2000, לנסר 93, אופל קדט 84.

פורסם

רוב הזמן רק אני נוהג ברכב לבד,
הנסיעה ברובה עירונית, מתכנן שהרכב יהיה לפחות 3-4 שנים.
בגז' גדול לא חייב אבל מן הסתם שלא יהיה קטן מידי סטייל סוזוקי סוויפט שטוב שלא וויתרו עליו.
תחזוקה זולה, כמה שפחות להתעסק עם תקלות יצרן למיניהן, שהרכב רק יצטרך דלק וטיפולים בזמן (לא יקרים מידי).
וחשוב שישמור ערך לכן אני לא מכוון לרנו וכו'.

פורסם

חוריד את עניין שמירת הערך מכמה סיבות:

1. כרוכש רכב מיד שניה יש יתרון לשמירת ערך ירודה - אתה מתקדם בשנתון באותו סכום. במכירה אותו אחוז ירידת ערך יתבוא הפחות הפסד.

2. אין לך שום דרך להעריך את השוק בעוד 4 שנים.

3. לשימוש עירוני לנהג לבד השאר בתחום הסוםרמיני. עדיף לתמרון וחניה. 

4. אם הנסועה שלך אינה גבוהה גם נושא צריכת הדלק משני, אבסולוטית יהיה מדובר בחסכון לע גדול. בכל מקרה, בנהיגה עירונית צריכת הדלק תהיה יחסית גבוהה.

לפני 5 שעות, David32 כתב:

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

• תוכן חדש...