Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 2032 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

טוב, ראיתי את הפרטים שיש באתר של סקודה עצמה לגבי הרשמה מוקדמת אך היכן האזכור לחבר? באתר חבר? לדעתכם דגם היברידי יגיע מתישהו בזמן הקרוב?

פורסם
לפני 1 שעה, liberfarb כתב:

אבל הכיוון שלך הוא הרכב הספציפי הזה או שאתה פתוח לאפשרויות לפי פרמטרים של מחיר , נוחות  וכו ?

אין לי שום צורך מיידי או הכרחי לקנות רכב, אם תהיה גרסא PHEV או חשמלית אשקול את גם הרכב הנל בין שאר האופציות.

פורסם (נערך)

לפי מה שכתוב כאן, זה נשמע לי יותר סביר

בתאריך 19.8.2020 בשעה 22:35, itsik170 כתב:

האוקטביה מגיעה אוטוטו והגולף מתוכננת לתחילת 2021 - הלאון כנראה תגיע ביניהם.

מאשר זה

בתאריך 20.8.2020 בשעה 10:36, liberfarb כתב:

סביר להניח שהגולף תגיע לארץ בתחילת 21 וקצת אחרי גם הלאון

עריכה אחרונה על ידי Coresh
פורסם
לפני 3 שעות, diller כתב:

טוב, ראיתי את הפרטים שיש באתר של סקודה עצמה לגבי הרשמה מוקדמת אך היכן האזכור לחבר? באתר חבר? לדעתכם דגם היברידי יגיע מתישהו בזמן הקרוב?

אתר "חבר".

פורסם

אם כבר נגענו באוקטביה. התקשרו אליי מצ'מפיון עכשיו אחרי שהשארתי פרטים ומסרו לי שהאוקטביה החדשה צודק בימי מכירות בין ה26 ל31 לחודש ולחברי חבר.

• רעיון טוב! 1
  • 4 שבועות מאוחר יותר ...
  • חודשיים מאוחר יותר...
פורסם
לפני 3 שעות, omri20 כתב:

נראה שלדגם אחד יש כבר מחיר ידוע:
image.png.3c140afa99ab7eeb8195a96d2b705dfa.png

שנה שעברה דגם ה FR עלה 146 אלף אז זה נראה אותו מחיר בתאכלס

Opel Adam S 2017

פורסם
לפני 5 שעות, omri20 כתב:

נראה שלדגם אחד יש כבר מחיר ידוע:
image.png.3c140afa99ab7eeb8195a96d2b705dfa.png

בתור אחד שמבין משהו במחירים של דגמים חדשים (ובדרך כלל) יודע לפני כולם. מדובר במחירו הרשמי של דגם ה-Style היוצא. אפשר להרגע.

• תוכן חדש...