Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 2128 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

סיכוי אפסי שקיימת באוונסיס, התיבה הזו היא פיתוח של השנים האחרונות בזמן שאוונסיס דגם וותיק שכבר הופסק יצורו.

אם כבר מדברים על זה, מה שרצו לעשות ב Direct shift CVT זה הדברים הבאים:

להתאים את הרכב יותר לטעם של השוק האמריקאי שלא אוהב תיבות רציפות ובפרט שינוי מהירות הרכב ללא שינוי סל"ד וגם שינוי סל"ד ללא שינוי מהירות הרכב. 

להקטין את המידות והמשקל של התיבה כי הגלגל שיניים הזה אפשר להקטין את תחום שינוי יחסי ההעברה של התמסורת הרציפה. 

לשחרר את התמסורת הרציפה העדינה יחסית מעומסים גדולים בזינוק ובנסיעת השטח במכונית בהן זה רלוומטי (כמו RAV4).

פורסם (נערך)

אעדכן, הרעשים וההרגשה קיימים בהתנעה קרה לרוב, שמתי לב שאם ממתינים כ20-30 שניות, משהו כזה, כשהרכב מתחמם יותר, הרעשים וההרגשה לא מופיעים כשמעבירים לD, ובכל מקרה מיד לאחר תחילת נסיעה הם מפסיקים, מה שגורם לי לחשוב שזה סוג התיבה, ככה היא מתנהגת, ופשוט אני לא רגיל לרציפות. 

אם מישהו חושב שאני טועה, תאמרו.

עריכה אחרונה על ידי imprezadude
פורסם

לא ראיתי איזה שנה הרכב ? כמה ק"מ הוא עבר?

האם טופל במורשה טויוטה כל הזמן? 

אם הרכב כבר עשה באיזור ה-70,000 ק"מ , אז לדעתי חסר לך קצת שמן גיר. 

אתה יכול להכניס את הרכב למורשה טויוטה ולבקש שרק יבדקו את המפלס + הוספה מה שחסר. 

או להוסיף לבד עד חצי ליטר ולבדוק. 

פורסם

עדיף שהמורשה שטיפל ברכב עד כה יבדוק. 

היטורית טיפולים 2013 (5).pdfתראה היסטורית טיפולים של קורולה 2013 (לא שלי).

כל 30,000 מבצעים בדיקה/החלפה של נוזל CVT , מחייבים על 0.04 נוזל ממיכל של 20 ליטר (שזה בערך ליטר).

מה שהבנתי שהם ממלאים קצת ואז מרוקנים למפלס הנכון. 

פורסם
לפני 19 שעות, Kooper כתב:

וה"קשקשן" הזה שמו סקוטי קילמר,

והוא במקרה טיובר שהוא גם 53 שנה מכונאי וכמעט 10 שנים (אם אני לא טועה) בתחום של ההסברה והלימוד של הנושא.

כמו שאמר דניאל, איש לא רצה לזלזל בך, אבל דווקא לסקוטי קילמר יש לי ערמות של זלזול.

הבן אדם במקרה הטוב ליצן יוטיוב, שעובד על עיקרון "מי צועק יותר חזק".

ממליץ בחום להתרחק מהערוץ שלו ומהעיצות העקומות שלו.

יש הרבה מכונאים ואנשי דיאגנוסטיקה מאוד רציניים ביוטיוב, ויש המון מה ללמוד מהם. סקוטי קילמר הוא לא אחד מהם.

יום טוב גם לך

פורסם

קצת אוף טופיק אבל אני חייב להסכים לחלוטין עם יגאל.

האידיוט הצווח הזה, משליך ממקרים בודדים "אל תקנו את זה !" "ואת זה !"

למי שמעוניין, יש ערוצים נ פ ל א י ם ביוטיוב ואפשר ללמוד מהם המון. (סקוטי הוא לא אחד מהם).

diagnose dan

south main auto

suslikrus (חבר'ה רוסים שמשפצים מנועי VW ברמת יצרן).

ויש עוד המון ערוצי דיאגנוסטיקה מעולים. 

• תוכן חדש...