Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

פגו 208 gti

Orcacaca
dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 2191 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם (נערך)

היי חברים שלום ממש אשמח לעזרה אני מאמין שכבר שאלו אבל אשמח לדעת בכל זאת ספציפית על ההצעה שיש לי ביד.

אז החלטתי לקנות רכב ואני ממש רוצה רכב ספורט זאת

הפעם הראשונה שלי לרכב מסוג זה והיחידה שעומדת בתקציב שלי זה הרכב הנל רציתי להתייעץ ההצעה היא מטרייד מובייל 

80 אלף שקל שנת 2016 67.000 קילומטר יד 1 

מה האמינות של הרכב לאחר 4 שנים והאם מספר הקילומטר סבבה יחסית לזמן?

ויש משהו ספציפי שעליי לבדוק?ברור שזאת מכונית שחרשו עלייה ומן הסתם נהגו עלייה בצורה קיצונית ואקח אותה לבדיקה

אני לא רוצה להיתקע בעיקר לא עכשיו בזמן קורונה שהכל לא ברור 

יש לציין שהרכב ללא תאונות ונראה מצויין

עריכה אחרונה על ידי Orcacaca
פורסם

67K ק"מ זה מספר סביר, אם הרכב בדיוק בן 4 זה מעט מתחת לממוצע (17.5 לשנה).

תבקש טופס היסטוריה ביטוחית כדי ראות אם באמת לא היו תאונות או לפחות לא תאונות רציניות (החלפת פגוש או תיקון כיפוף בדלת זה שטויות).

בדיקה עושים במכון/מוסך שאתה בוחר. הבדיקות שמגרשים (קטנים כגדולים) מציגים לך לרוב לא שוות את הנייר שהן מודפסות עליו.

מבחינת אמינות, המספר 4 שנים לא אומר כלום. הרכב יכול להיות נבלה מוחלטת גם אחרי חצי שנה, או להציג אמינות מוחלטת גם אחרי 10-15 שנה. הכל תלוי באיך תחזקו את הרכב. 

פרסמנו בזמנו מדריך שלם לרכישת רכב יד שניה. אתה יכול לקרוא אותו כאן.

הצטרפו לקהילת הרכב של ישראל בפייסבוק ובאינסטגרם

אוהבים את מה שאנחנו עושים? רוצים לתמוך בנו ולקבל הטבות בו זמנית? עשו מנוי לאתר.

• תוכן חדש...