Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

שמן - אאודי A4

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 2203 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם (נערך)

שלום לכולם,

השבוע התחדשתי באאודי A4 מנוע 1.4 TSI, גיר DSG7 שנת 2016 ועם 67,500 קילומטר.

הדבר הראשון ששמתי לב ברכב הוא שאין מדיד שמן, אלא בודקים אותו במחשב ברכב, בדקתי וזה מה שראיתי:

IMG-5083.thumb.jpg.aa6bcecb96a3e166f48bb2ed93ab236c.jpg

אין לי כ"כ הרבה נסיון עם הרכב הזה (היה לי לקסוס, סובארו ופולקסווגן) ויש לי כמה שאלות:

1. האם מדובר בשמן מנוע או גיר? (אני די בטוח שמדובר במנוע אבל רוצה להיות בטוח)

2. כמה זמן / קילומטרים בערך הרכב יכול "לשרוד" במצב הזה?

3. יש שמן ספציפי שאתם ממליצים? (אני יכול לשער שכנראה זה יהיה קסטרול, אבל השאלה היא איזה)

4. איך הרכב הזה לדעתכם? אני חייב לציין שקניתי אותו בעיקר בגלל הנוחות שלו, יש לכם המלצות / דיס המלצות עליו? אשמח לקרוא כל דעה עליו בכל נושא (תחזוקה שוטפת, מחלות מנוע וגיר, סגנון נהיגה שתשמור עליו, טיפולים וכו)

תודה 

ניר

עריכה אחרונה על ידי niryehoshua
פורסם

קודם כל תתחדש!

1. ברכב שלי אין מסך כזה אבל אני בטוח ב99% שאכן מדובר במדידת שמן מנוע.
אישית לא הייתי בודק כמה הרכב שורד במצב כזה ופשוט מוסיף שמן :)

2. תצטרך לבדוק אותי אבל אני מאמין שמדובר באותו השמן כמו שיש ברכב שלי עם מנוע דומה.
השמן צריך לעמוד בתקן של אאודי/פולקסווגן ולהיות מסוג 5w40.
אישית אני ממליץ על קסטרול אדג׳.
לא משנה איזה שמן תשים תקפיד שהוא יהיה סינטטי מלא.

3. אין לי נסיון ספציפי על הרכב שברשותך אבל מהיכרות עם רכבים אחרים מקונצרן VAG מדובר בגרסה יחסית אמינה וה-A4 רכב איכותי ונעים לשימוש.
הייתי מקפיד על טיפולים בזמן ובמוסך שמבין ברכבים הללו (כמו מוסך רון או מוסך אלכס).
אם לא ידועה לך היסטוריית הטיפולים הייתי מתחיל בדף חדש ועושה לרכב טיפול יישור קו.
עצה נוספת היא לא לתת לרכב לזחול עם רגל על הברקס ובפקקים לנסות כמה שיותר לשמור על הרכב בתזוזה (כמו רכב ידני), דברים אלה יעזרו לשמור על אורך חיי הקלאץ׳.

Sent from my iPhone using Tapatalk

MINI Countryman SD F60 | Land Rover Discovery TD5
Lexus CT200h | Audi A1 1.4 TFSI Manual | Citroen C4 eHDI | VW Golf MK4 1.6 Manual

• תוכן חדש...