Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

עזרה בהתקנת פרקט

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 2175 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכולם,

מנסה להתקין פרקט לימינציה קוויק סטפ, אשר אמור להיות ללא פאזה (דגם clm1291).

חיבור לאורך נעשה ללא בעיה, בחיבור לרוחב הלוחות נכנסים אחד לשני, אין קליק ותמיד אחד מתרומם (בדקתי את כל הלוחות בחבילה). הפרקטים ישרים וכך גם הרצפה.

כל הנסיונות להכניס בזווית, עם דפיקה קלה וכדומה לא עוזרים.

אין לי חשק לדבר עם החנות.

רעיונות?

עדכון: מכה חזקה על הלוח קיבעה אותו.

9eff5f1d7b4df7133e37a16797afd150.jpg89fab240e854b078b3cbe66e461eec5f.jpg042829806350b1b0b4dd45744fdf2baa.jpg

Sent from my GM1900 using Tapatalk

פורסם

מהניסיון שלי לוקח קצת זמן עד שקולטים את הטריק ואז זה זורם במהירות.

אני לא בטוח שאתה אמור לשמוע קליק, אלא לראות שהם מחוברים אחד לשני בצורה טבעית.

לגבי השיפוע, הוא נראה משמעותי בתמונות, אבל שיפוע קל זה הגיוני וכשתחבר את שאר הלוחות הם יאזנו אותו.

• אחראי פורום
פורסם

קרה לי גם בהרכבות הראשונות. איפשהו לאורך החיבור חסר איזה כלום מ"מ שמתחכך שם ומפריע להרכבה יפה.

מה שעשיתי היה לקחת פרופיל דק וקשה כלשהו (אצלי זה היה גוש פלסטיק מכורסם, שארית מאיזה תבנית),

להצמיד אותו לאיזור שנראה לי משוחרר (שוב, זה ממש עשיריות) ולהכות עליו בעדינות עם פטיש תו"כ ניסיון ליישר אותו למטה. 

עברנו את פתח תקווה, נעבור גם את זה.

• תוכן חדש...