Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 2221 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

את הסיפור הזה שמעתי לפני כמה ימים מהשכן שלי שמשרת בתור נהג בצבא וחשבתי לשתף כאן.

אמנם לא קרה פה משהו רציני,אבל כן אירוע לא נעים.

אז שכן שלי שהיה בנסיעה בחזרה מהמוסך הצבאי באחד הבסיסים בדרום,ומרחוק באמצע הכביש הוא מבחין בקבוצה של אנשים עם שלטים שחוסמים את הדרך וצועקים,אז הבחור צופר להם שיפנו לו את הדרך,והם בתגובה מקיפיםאת האכב ומתחילים להתקרב ולצעוק,הוא נועל את הדלתות אבל פותח את החלון ושואל צה העניין ולמה הם חוסמים אותו,הם ממשיכים לצעוק ואומרים לו שמבחינתם הוא לא עובר ושכל הצבא זבל ומקללים אותו,תוך כדי שיותר ויותר אנשים מתקרבים לרכב ונותנים מכות,כעבור מספר רגעים הוא מרגיש אבנים עפים לרכב אבל הוא עדיין חסום,הבחור ממשיך לצפור להם ואז אחרי שהם עדיין חוסמים אותו הוא מעביר את הרכב לניוטרל,מרעיש עם המנוע ותוך כדי ממשיך לצפור כדי שאולי הם ישתכנעו לזוז מהכביש,אחרי שהם דופקים לו על הרכב,הוא מתחיל בנסיעה איטית(מבלי לפגוע באף אחד כמובן),בסופו של דבר אחרי שהם "מתופפים קצת על הרכב הוא מצליח לתפוס את הרגע שאין אף אחד מלפנים,נותן גז ונוסע משם.

אחר כך הוא דיווח למפקדים שלו על האירוע אבל רוב הסיכויים שלא יעשו עם זה כלום.

הוא סיפר את זה לפני כמה עמים וזה נשמע די מפחיד.

מה 

פורסם

רצים סיפורים כאלה על אירועים בכבישי הנגב גם לרכבים של אנשים פרטיים שלא מזוהים עם אף ארגון.

Ford Fiesta 2014- Manual 1.25

פורסם

בס"ד
אחרי הבדיחה העצובה האלים, מה אתה מצפה שיעשו?
הבדואים רואים ומרגישים שאין משילות ומנצלים את זה, והמב"ס מוציא הנחיה לא לרדוף אחריהם, בשבילם, אחד כמו החבר שלך, זו כניסה למארב.
שיעלה בשבת לתורה ויברך הגומל.

Sent from my SM-G950F using Tapatalk

אני קם כל בוקר בשביל הילדים, בלעדיהם הייתי קם בצהריים...:lol:

פורסם (נערך)
לפני 2 שעות, rotemb כתב:

בס"ד
אחרי הבדיחה העצובה האלים, מה אתה מצפה שיעשו?
הבדואים רואים ומרגישים שאין משילות ומנצלים את זה, והמב"ס מוציא הנחיה לא לרדוף אחריהם, בשבילם, אחד כמו החבר שלך, זו כניסה למארב.
שיעלה בשבת לתורה ויברך הגומל.

Sent from my SM-G950F using Tapatalk

הוא דיווח על האירוע למפקדים,אבל כמו שאמרת,סביר שלא יעשו עם זה כלום

עריכה אחרונה על ידי NEW10
  • תוכן חדש...