Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 2211 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכל האלופים, 

אני מחפש לקנות רכב ברמת אבזור 'מנהלים'   שנתונים  2014/15 

חשוב לי מאוד ספסל אחורי מרווח מאוד  שיתאים  ברווח ל3 ילדים עם כסאות בטיחות 

התקציב במקסימום עד  55,000 א' ש"ח 

בנוסף חשוב כמה שיותר טכנולגי ומאובזר , רוב הנסיעות בתוך העיר (הרבה כבישים שבורים :( )  אז חשוב שיהיה רך וסופג זעזועים

צריכת דלק נמוכה זה חשוב אבל  לא קריטי , פחות מתחשק  לי רכב בנאלי כמו מאזדה 3 וכד' בא לי משהו מפנק ונוח. 

עד היום אני מיצובישי לנסר 2009  מנוע 1.8 , מבסוט לגמרי על האוטו 0 תקלות ,רק  לשים דלק ולנסוע (תרגיעו, אני לא מוכר יש כבר רשימת המתנה) 

ובא לי לקפוץ ברמה . מעיון  ביד 2  הגעתי לאופל אינסגיה ושברלוט מאליבו אבל אני רוצה לשמוע חוו"ד  עליהם האם כדאי או רעיונות של רכבים  אחרים בסגנון 

תודה ענקית ומראש  לכל המגיבים 

פורסם

איזה קטע , לקחת לי את השאלה... גם אני עם 3 ילדים קטנים ומחפש רכב עם ספסל אחורי מרווח והגעתי גם רכבים שציינת. היום ראיתי אופל אינסיגניה 2014 1.6 ואישתי התלהבה מהרכב , המוסכניק שלי קצת פחות אבל לא קטל. אם יש למישהו תובנות או הצעות נשמח לשמוע.

פורסם

בכיף :)  

עוד לא החלטתי מה לקנות, אבל שמעתי גם מהמוסכניק שלי וגם ממנהל מגרש רכבים  שהמליצו לי להתקרב  לאופל אינסגניה  למרות שהוא מפנק...

בנוסף הספסל של המאליבו יותר ארוך (לא בדקתי בנתוני הרכב  אלא לפי העין) 

פורסם

לשלוש ילדים קטנים מאחור אתה צריך ספספל אחורי רחב, האורך פחות חשוב
המכוניות המושלמות להסעת שלושה ילדים עם 3 כסאות בטיחות מאחור הן מכוניות בעלות 3 מושבים נפרדים מאחור כמו הסיטרואן c4 פיקאסו, רנו גרנד סניק או טויוטה ורסו
ברכב מנהלים יכול להיות שגם יכנסו שלושה מושבים אבל אתה צריך לבדוק, לנסות למקם אותם 

• רעיון טוב! 1

גם אני גר במדינה עם 100% מס על מכוניות, איזה כיף לי :mm_sad:

• תוכן חדש...