Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7766 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אז ככה , הוולקן שלי מונמכת מקדימה ב-33 מ"מבעזרת קפיצים פרוגרסיביים יעודיים ומאחורה בכלום , כל ה-4 בולמים חדשים ויש לי תחושה שלאחר ההנמכה מקדימה ה"פרונט" נעשה "רגיש" : כל שיפוע קל בכביש משפיע על סטיית הרכב.

אני נועל כרגע 195/50/15 חדשים (אם יש לזה קשר...) , והרכב עבר כיוון פרונט ונמצא ישר לחלוטין.

רציתי לדעת אם למישהוא בפורום יצא להנמיך את הרכב רק מקדימה והאם הוא שם לב לתופעה שאני שמתי לב אליה?

בתודה מראש

ליום יום -כבר אין - פיג'ו 306 עם 167 כ"ס.

לסופ"ש (וליום יום)- קליאו ספורט עם 182 כ"ס.

פורסם

שאלה לי אליך

הוולקן שלך אדומה בקמרה?

תחיה את הרגע , כי יש רגעים שלא יחזרו לעולם אז בפעם הבאה שאתה רואה את הבלונדה במעבר חציה תילחץ כמו מטורף ותן לצמיגים להישרף :wink:

פורסם

ל-ASAF - הוולקן שלי לבנה .

ל-jlavi200 - מטרת הפורום היא להעביר ולחלוק יידע ולא למתוח ביקורת על שאלות של אנשים , הרכב הונמך רק מקדימה מכיוון שיש פרוייקט טורבו בקרוב והכוונה הייתה להעביר יותר מישקל לציר הקידמי כדי למנוע החלקת הגלגלים הקדמיים בתאוצות חזקות ("פתיחת" הטורבו למשל).

ליום יום -כבר אין - פיג'ו 306 עם 167 כ"ס.

לסופ"ש (וליום יום)- קליאו ספורט עם 182 כ"ס.

פורסם

אוקיי

אז טעות שלי כי אני ראיתי במקום מסויים סיטרואן וולקן שגם היא מונמכת רק מקדימה

ורציתי לשאול את הבעלים למה זה אבל לא מצאתי אותו ואני סגור על זה שהרכב מוגדש!

ומונמכת בצורה שרואים את זה לא מונמכת מעט מקדימה.

ו לזה שרשם "אולי לא צריך מנוע"

אני אל מבין בן אדם פונה בשאלה רצינית למה לעשות צחוק מהעניין???

גם אני אוהב לצחוק ואני צוחק המון אבל לא כשבן אדם מדבר כל כך ברצינות.

תחיה את הרגע , כי יש רגעים שלא יחזרו לעולם אז בפעם הבאה שאתה רואה את הבלונדה במעבר חציה תילחץ כמו מטורף ותן לצמיגים להישרף :wink:

• תוכן חדש...