Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 2276 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכולם

מתעניין לרכוש אבארט 500 עד שנת 13

ומעניין אותי מאוד איך היא מבחינת בטיחות וכוכבי ריסוק

ואם הכל תקין רוצה לדעת מה מומלץ ומאיזה דגם עדיף להתרחק

תודה רבה

פורסם

האבראת' מבוססת על ה-500,

בזמנו ל-500 היו חמישה כוכבים (לפי המבחן של 2007),

היא נבחנה שוב לפי הדירוג של 2017 וקיבלה שלושה כוכבים.

היא איבדה גם חלק מהציון עקב היעדר מערכות בטיחות אקטיביות.

בעבר: Hyundai Getz Fun GLX 1.4 Automatic | Renault Clio MK3 1.2 Manual | Fiat 500 Pop 1.2 Manual | Mazda 3 Sport 2.0 Automatic | Seat Arona FR 1.0TSI DSG7 | Toyota Corolla Hybrid Limited Mitsubishi Space Star Supreme

בהווה:  Tesla Model 3 Highland SR | Hyundai Kona EV LR

פורסם

זה ציון מעולה 5 כוכבים לא?

מוזר בשבחדשה הכוככבים ירדו

אני מתכוון מבחינת בטיחות פסיבית במקרה של תאונה

זה ציון של 5 כוכבים יחסית לרכבי מיני או באופן כללי?

פורסם

הציון של 5 כוכבים הוא בסטנדרטים של 2007, לא בסטנדרטים של 2017 וכנראה שגם לא בסטנדרטים של 2020.

בעבר: Hyundai Getz Fun GLX 1.4 Automatic | Renault Clio MK3 1.2 Manual | Fiat 500 Pop 1.2 Manual | Mazda 3 Sport 2.0 Automatic | Seat Arona FR 1.0TSI DSG7 | Toyota Corolla Hybrid Limited Mitsubishi Space Star Supreme

בהווה:  Tesla Model 3 Highland SR | Hyundai Kona EV LR

פורסם

כול שנה הדרישות נהיות מחמירות יותר, גם מבחינת בטיחות פסיבית הרכב לא הגן בצורה טובה, אתה יכול לבדוק את המבחן ב euroncap.

602F1B15-B6E3-494E-8655-CA3E44E45DEC.png

היום: סיטרואן c3 2026 / סיטרואן c3 2024

פעם: פיאט דובלו 2002, פיאט פנדה 2011, רנו קליאו 2012, סיטרואן קקטוס 2016, מיצובישי ספייס סטאר 2014, רנו קליאו 2022.

פורסם

היתה לי אבארט 500 שנת 2013 סקורפיונה ידנית וזה היה רכב מצוין ובעיקר מהנה. לגבי שנתון, מציע לך לקנות 2013 מינימום כי בשנתון זה או אחד לפניו, שינו משמעותית את עניין הנוחות והרכב לא ״מתרסק״ מבחינת המתלים שלו על שיבושים בכביש, וזה מאוד חשוב למי שמשתמש בו גם ליום יום. כמו כן, שווה לך לחפש רכב נקי משיפורים וכל מיני. הסקורפיונה חזקה, כיפית לנהיגה וגם יחסית נוחה לרכב ספורט. הטוריזמו והקומפטיציונה מציעות ניהול מנוע שונה ויותר כוח, אבל זה בא על חשבון הנוחות. 

פורסם

dr6633 תודה רבה על התשובה עזרת לי מאוד.

אבל עדיין מטריד אותי העניין של הבטיחות הפסיבית בעיקר במקרה של תאונה כי אם היא גרוע אז אני פוסל את הרכב בצורה חד משמעית

פורסם

פיאט 500 יצאה ב 2007. 

לחפש בטיחות במכונית מ 2007 זה כמו לחפש בטיחות במורגן החדשה עם גוף מעץ.

רוצה ספוטיבי קטן לך על הקליאו או 208.

יעלה אותו דבר, הרבה יותר חזק, יותר ברווח ובטוח יותר בטיחותי.

אם אתה רוצה אבארט אז תקנה אבארט.

אייל

פורסם

אני מאוד מתלבט בין ה 208 לאבארט

אבל מכיון שהאבארט רכב פצפון אז מאוד חשוב לי נושא הבטיחות.

אני לא מחפש בטיחות..רק רוצה להיות בטוח שהרכב לא מלכודת מוות זה הכל

ראיתי באתר של ncap שלשניהם יש 5 כוכבי בטיחות

רק שהפיגו משנת 2012

פורסם
לפני 11 שעות, LotusElise כתב:

פיאט 500 יצאה ב 2007. 

לחפש בטיחות במכונית מ 2007 זה כמו לחפש בטיחות במורגן החדשה עם גוף מעץ.

רוצה ספוטיבי קטן לך על הקליאו או 208.

יעלה אותו דבר, הרבה יותר חזק, יותר ברווח ובטוח יותר בטיחותי.

אם אתה רוצה אבארט אז תקנה אבארט.

על איזה רכב היית ממליץ בהנחה שהוא ישמש כרב יום יומי?

פורסם

אני בעד ה208GTI, יותר רכב, בטוח, מהנה, בלי מתגים של דובלו ותנוחת ישיבה של נהג אוטובוס באבארט.

מה גם שככל הנראה הטיפולים והאחזקה השוטפת תהיה זולה יותר.

בדוק גם את הקליאו RS אם אתה מעוניין בגיר אוט'.

לגבי מורגן העץ משמש כסופג אנרגיה לא רע בקרה של תאונה והווה חיפוי לשלדה שעשויה ממתכות.

• מצחיק 1
פורסם

אני ממש בהתלבטות, מחפש רק ידני.

כנראה שבאמת אלך על ה 208 gti .

מישהו יודע איך השוק שלה ובכמה הם נסחרות?

מכוון לשנותנים 13-14

פורסם (נערך)

בדוק ב GTI האלו האם טופלו הבעיות של הפיח במנוע, כמדומני אלו השנתונים הבעייתיים.

מבחינת רכב מהנה לנהיגה לדעתי האבארט הכי כיפית, מבחינת סאונד ושובבות, ל GTI יש גם נטיה לעשות רעש משגע אוזניים בשיוט של 110-120 קמ"ש משום מה, לא יודע אם זה פתיר.

לפני שקניתי את האדם S הזמנתי אבארט אבל ביטלתי בסוף בגלל המחיר הגבוה והאחזקה, והאחריות הקצרה (שנתיים), גם התלבטתי לגבי ה GTI שנמכרה במחיר קצת יותר גבוה מהאדם אבל חיצונית לא היתה לטעמי.

בטיחות וכוכבי ריסוק משתנה כל כמה שנים ממה שאני יודע, אז חוסר בבטיחות אקטיבית מוריד את הציון..

עריכה אחרונה על ידי liav12

Opel Adam S 2017

• תוכן חדש...