Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

סטרטר ישיר? דילמה!!!

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7736 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

האם כדי לתת לסטרטר זרם ישירות מהמצבר?

האם יכול להגרם נזק כלשהו?

אני חושב שיש לי בעיה או בסטרטר או בממסר שלפניו,הממסר נראה בסדר ואני רוצה לבדוק את הסטרטר.

או שאולי כדי לפרק אותו ואז לבדוק כדי לא לגרום נזק...

פורסם

עדיף לפרק ואז לתת ישירות זרם מהמצבר.

רק שים לב שכשאתה מספק לסטרטר זרם - מנגנון הפעולה שלו אומר "לזרוק" ראש החוצה ולהסתובב - למעשה ברכב התפקיד של המנגנון הזה הוא להקפיץ גלגל שיניים מהסטרטר אל גלגל התנופה ולסובב אותו - וככה למעשה להניע את האוטו -

בשורה התחתונה - הפעולה הזו יוצרת "הדף" קטן, ואם לא תחזיק טוב טוב בסטרטר שלך, יש סיכוי שעם חיבור הזרם הוא פשוט יקפוץ לך מהיד.

-שים לב לזה.

בכל מקרה, מבחינה חשמלית זה לא אמור להיות מסוכן לסטרטר או למצבר - אך אל תשאיר אותו מחובר ליותר מידי זמן - סטרטר בנוי לטווחי פעולה של שניה-שתיים מקס' בכל פעם.

רון.

oo==00==00

למכירה אגזוז SEBRING אובלי, כניסה 2.5', פרטים בה"פ

פורסם
אני יודע שזה לא מסוכן לסטרטר או למצבר,

השאלה היא האם כשעושים את זה כשהוא מורכב יכול להגרם נזק?

לא. לא יכול להגרם נזק - אם אתה עושה את זה עם סוויץ' סגור אתה אפילו לא תניע את המנוע.

רון.

oo==00==00

למכירה אגזוז SEBRING אובלי, כניסה 2.5', פרטים בה"פ

• תוכן חדש...