Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 2427 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכולם

ברכב סוזוקי אלטו הוחלף קלאץ' חדש לפני 9000 קמ כולל כל המיסבים של הגיר ומיסב קלאץ וכולל ליטוש גלגל תנופה. הכל טופל במוסך היבואן. הקלאץ מחליק שאני לוחץ קצת חזק על הגז. מה יכולה להיות הסיבה? ומה כדאי לומר למוסך?

פורסם

118000 עבר הרכב. הוחלף כי היה מחליק. הקלאץ עצמו הוחלף בטיפול גדול לפני 9000 קמ ומחליק. החלפת קלאץ שניה ברכב באופן כללי.

פורסם

במקרה כזה המוסך אמור לטפל ללא עלות? אני יודע שלקלאץ אין אחריות אבל עברו 4 חודשים מאז הטיפול והוא עלה לא מעט.

פורסם
אתה לא נתלה עליו בעליות?

כשאתה נוהג, רגל שמאל נוגעת באופן קבוע בדוושת הקלאץ'?

אלו שני גורמים לבלאי מואץ שלו

Sent from my SM-G950F using Tapatalk

סליחה על הבורות אבל מזה נתלה עליו בעליות?

פורסם

קלאצ' מחליק זה תוצאה של בלאי !!

בכול מיקרה אתה תשלם הכול..

זאת רק נחמדות אינטרס של המוסך..

אם כבר יפרקו אז אין דרך חזרה.

מי שלא נשם אבק דרכים.. לא ישאף אוויר פסגות

פורסם

אם הבלאי הוא בקלאצ אז יחליפו רק קלאצ אבל לי יש הרגשה שמשהו לא תקין בחריטה שעשו לגלגל התנופה. אם יגידו שצריכים להחליף גלגל תנופה אז תדע בסבירות דיי גבוהה שזה לא בלאי שאתה יצרת לקלאצ אלא בעיה שלהם בתיקון הקודם.

פורסם
118000 עבר הרכב. הוחלף כי היה מחליק. הקלאץ עצמו הוחלף בטיפול גדול לפני 9000 קמ ומחליק. החלפת קלאץ שניה ברכב באופן כללי.
מאיזה ק"מ הרכב בבעלותך?
פורסם
מאיזה ק"מ הרכב בבעלותך?

מקמ 0. הרכב יד שניה 0 קמ.

החלפת קלאצ ראשונה בוצעה ב88k והחלפת קלאצ נוספת ב109k בשני המקרים הקלאץ החליק.

לאחר ביקור במוסך היה כבל קלאץ משוחרר וסידרו את זה. זה שיפר מעט א.ת המצב. אני אחזור למוסך שוב. בנוסף ששמו לרכב שמן גיר 80/90 בטיפול במקום 75/85(שהבנתי את זה כאן באחד השרשורים) ויש רטיבות בגיר. יכול להיות שזה משפיע על הקלאץ?

פורסם

תלוי מאיפה הרטיבות, אם זה בין התיבה למנוע יתכן כי נוזל לציר מצמד ואז מרטיב את המצמד וגורם לחלקה הידבקות ואז גם שילוב הילוכים קשה. זה לא קורה אצלך אז זה פחות סביר.

• תוכן חדש...