Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 2506 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

היי יש לנו טויוטה ספייס ורסו 2012.

הרכב באמת אחלה, אבל ברגע שמגעים לעליות האכב פשוט לא סוחב, עליות בכביש 1 לירושלים

הרכב לא עובר את ה80 קמ"ש ועם לא פחות מ3, 3.5 בטורים..

יודע שהרכב קצת חלש, אבל זה נראה לי טיפה מוגזם, אשמח לעצות, תודה!

פורסם

איך הרכב בנסיעה רגילה במישור ובעליות רגילות לא חזקות ?

לא תקין למקרה הזה שתיארת.

בגדול,העליות לירושלים הן לא עליות קלות וצריך ללחוץ קצת יותר על הדוושה ולא להיבהל גם מסל"ד מעט יותר גבוה אבל,אם לוחצים מספיק ועדיין העניין נמשך,

צריך להתחיל לבדוק מה הוחלף בטיפול האחרון או יותר נכון מה היה צריך להיות מוחלף ואולי לא בוצע.

בעיות סחיבה (אם הרכב לא מתחמם) בד"כ מקורן ממסנן אוויר /דלק סתומים/מצתים עייפים.

אין איש בעולם שיוכל אותי למחוק אצלך אני קיים.

פורסם

בס"ד

לפני שאתה מחליט שהרכב חלש, באיזה הילוך אתה נמצא, הרכב עמוס/לא עמוס, מזגן עובד?

הסל"ד זה נורמלי לעליות.

Sent from my SM-G950F using Tapatalk

אני קם כל בוקר בשביל הילדים, בלעדיהם הייתי קם בצהריים...:lol:

פורסם

בס"ד

מתי הרכב טופל?

כאשר הגיר יורד לרביעי, המהירות עולה, אתה לוחץ על הדוושה עם כל הלב?, או שרק מלטף?

לרכב שלך יש 147 כ"ס, לא חלש בכלל, עם סוזוקי אלטו, אתה מוציא תוצאה יותר טובה מ-80.

Sent from my SM-G950F using Tapatalk

אני קם כל בוקר בשביל הילדים, בלעדיהם הייתי קם בצהריים...:lol:

פורסם

לפני חודש טיפול אחרון, מדובר בדגם ספייס ורסו, לא ורסו, יש לרכב 99 כ"ס.. מנוע של יאריס על רכב טיפה גדול יותר.. ואני משתדל לא ללחוץ עד הסוף על הגז, אבל ממש לא מלטף..

פורסם
היי יש לנו טויוטה ספייס ורסו 2012.

הרכב באמת אחלה, אבל ברגע שמגעים לעליות האכב פשוט לא סוחב, עליות בכביש 1 לירושלים

הרכב לא עובר את ה80 קמ"ש ועם לא פחות מ3, 3.5 בטורים..

יודע שהרכב קצת חלש, אבל זה נראה לי טיפה מוגזם, אשמח לעצות, תודה!

תן גז. אתה לא לוחץ מספיק על הגז.

תן גז ותן לסל"ד להגיע ל 4.5 - 5.0. אל תעביר הילוכים ידנית. תישאר ב D. רק תן גז.

למה יש למנוע תחום פעולה עד 6 אלף סל"ד? כדי שתשתמש בו. עומס נמוך - סל"ד נמוך, עומס גבוה של עליה - הסל"ד צריך להיות גבוה. אחרת לא יהיה למנוע כוח.

99% שאין שום בעיה באוטו.

תקלה זה רק אם אתה נותן פול גז והמנוע נשאר על 3000 סל"ד, לא עולה. לא חושב שזה המצב אצלך.

פורסם

ומה יקרה אם הרכב יעלה לירושלים על 80 קמ"ש ולא על 100? 3500 סל"ד זה לא גבוה בעליות.

לא רוצה ללחוץ חזק/ עד הסוף על הגז - גם בסדר.

אבל זה המצב הקיים ברכב הספציפי כאשר הוא תקין ועולה בעליות עם מזגן פועל. לא הייתי מתחיל לחפש תקלות במקום שאין אותן .

toyota verso 2016 - יש מקום לכולם!

בעבר : ניסאן NV200 2012, סיטרואן ג'מפי 2007, רנו קנגו DCI  2007,  פולו סטיישן SDI 2000, לנסר 93, אופל קדט 84.

• תוכן חדש...