Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 2493 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אני מניח שלשרת יש קצב משיכת הודעות של כמה דק׳. אתה משלם על חבילת המייל ב-2.33$ לחודש ?

עריכה: בהנחה והדומיין שלך הוא לא co.il אני ממליץ בחום להשתמש בספקים בינלאומיים כמו Godaddy או Namecheap בהם גם מחיר הדומיין וגם מחיר השירותים הסובבים יותר נמוך.

עדכון: פניתי לספק הדומיין שלי - DOMAIN THE NET ופתחתי מייל. אז אני מסתדר כך, ובסוף ללא השירות של גוגל.

שאלה: מדוע אותו מייל שנשלח אלי מגיע לג'י-מייל בתוך פחות מדקה, ואילו המייל שבאמצעות הדומיין מגיע בתוך חמש, עשר ולעיתים 12 דקות? האם זה סינון אבטחה נוסף,שונה? זה ממש מציק שהמייל מגיע באיחור כזה גדול.

Time is never time at all, you can never ever leave without leaving a piece of youth

פורסם

אתה יכול לרכוש דומיין דרך גוגל דומיין.

יש להם שירות של העברת מיילים.

ואתה יכול לשלוח מייל מהגוגל שלך בשם של הדומיין.

הפתרון הכי זול אם אין צורך בייתרונות הנוספים של הsuite.

אני אוהב אותך.

סע לאט, סע לאט.

פורסם

מה שטוב ב suite שהעסק הוא בעצם כמו יישות

כל הדברים שיש לך בפרטי כגון אנשי קשר, קיפ, דרייב, לוח שנה וכו'. אז יש לך אותם בעסק וככה קל להפריד בין הדברים האישים לעסק והכל באותה פלטפורמה

Sent from my Redmi Note 4 using Tapatalk

לתגובה רצינית, ראה את הודעתו של gsi16v.
זה משפט שלא ציפיתי לראות בפורום הזה
פורסם

גם לזה יש פתרון. פתח תיבת מייל חינמית חדשה ב GMAIL שתהיה בשביל הישות. לדוגמא [email protected].

אח״כ תפעל לייצר את ההפניות כמו שתואר למעלה.

חינם זה הכי טעים!

מה שטוב ב suite שהעסק הוא בעצם כמו יישות

כל הדברים שיש לך בפרטי כגון אנשי קשר, קיפ, דרייב, לוח שנה וכו'. אז יש לך אותם בעסק וככה קל להפריד בין הדברים האישים לעסק והכל באותה פלטפורמה

Sent from my Redmi Note 4 using Tapatalk

Time is never time at all, you can never ever leave without leaving a piece of youth

• תוכן חדש...