Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

אחי עשה תאונה מה עכשיו?

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7623 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

בוקר טוב.

הבוקר חבר של אחי נסע באוטו שלו. הוא נסע ברחוב חד סיטרי אותת שמאלה וכשבא לפנות מישהו ניסה לעקוף אותו ונכנס לו בכנף שמאל קידמית. הם החליפו פרטים ועכשיו כמה שאלות:

1. האוטו השני הושבת (לא יכול לנסוע) והבחור הפוגע מנדנד עכשיו לאחי לאן לשלוח את הרכב שלו לתיקון זה אמור לעניין אותו או שהוא סוגר את זה עם החברת ביטוח שלו?

2. לאחי יש חיפושית. יש לו רק צד ג' של מועדון ה 5 ואין לו ביטוח מקיף. הוא רוצה למסור את התיקון למוסכניק שהוא מכיר. זה משנה למקרה שהוא יגיש תביעה יותר מאוחר נגד הנהג הפוגע?

תודה מראש לעונים.

"יושב לי כאן ומחכה לך, כמו עורב על עץ. ולא חבל לך על תפוח, שנפל והתפוצץ. הרחוב ריק, הלילה קר הגשם כבר שטף את כולי. אני יבש כמו מדבר, הרסת אותי שברת לי את הכלי." (תמוז)

פורסם

לפי תיאור התאונה, הפוגע הינו אשם.

לכן, הוא לא אמור לנדנד לאחיך על כלום, והוא צריך לתבוע את ביטוח צד ג' שלו כדי לתקן לאחיך את האוטו.

אור מעבר לדלת, שירותי פריצה לבית ולרכב 24/7

פורסם
לפי תיאור התאונה, הפוגע הינו אשם.

לכן, הוא לא אמור לנדנד לאחיך על כלום, והוא צריך לתבוע את ביטוח צד ג' שלו כדי לתקן לאחיך את האוטו.

יכול להיות, אבל אתה לא יכול לדעת זאת מתיאור המקרה כפי שנרשם. למשל, אם זה היה כביש חד סטרי, דו נתיבי ואחיו ניסה לפנות שמאלה מהנתיב הימני?

uʍop ǝpısdn sı ɹǝʇndɯoɔ ɹnoʎ sıɥʇ pɐǝɹ uɐɔ noʎ ɟı

פורסם

אזהרה!

יש לסגור עם חברת הביטוח של הפוגע פיצוי גלובלי משום שעל כל פגיעה קטנה עלולים להוריד את החיפושית מהכביש

וולוו XC40 T3 Momentum (נמכרה)

סקודה קודיאק 1.5 STYLE

טויוטה יאריס קרוס הברידית

פורסם

תודה רבה על התגובות.

אז ככה.

כבר הגיע שמאי שמתמחה בענתיקות צילם ובחן ויחזור לצלם אחרי פרוק המכלולים לצלם שוב. הנזק הוא כנף ואולי המוט פיתול (חיפושית גרמניה 70') שזה נזק המגיע ל 50% מערך הרכב. אז אם תוכל קצת להרחיב מה זאת אומרת פיצוי גלובלי (הרכב מבוטח אצל חמדה במועדון ה 5) ?

מדובר בכביש חד סיתרי עם נתיב אחד והחבר אותת ונכנס לחניה. הבחור שפגע בו נהג כ"כ מהר שמעוצמת הפגיעה לרכב הפוגע (אופל קורסה) ניתק הג'נט הקדמי ימני. החיפושית לעומת זאת הגיעה בעצמה למוסך...

אחי קצת נלחץ כי מסתבר שאחותו של הנהג הפוגע התקשרה אליו וטענה שהיא סוכנת ביטוח ושהוא צריך להפעיל את הביטוח שלו... אפשר לעשות לה משהו על ההתחזות הזו (באופן חוקי כמובן) ?

"יושב לי כאן ומחכה לך, כמו עורב על עץ. ולא חבל לך על תפוח, שנפל והתפוצץ. הרחוב ריק, הלילה קר הגשם כבר שטף את כולי. אני יבש כמו מדבר, הרסת אותי שברת לי את הכלי." (תמוז)

פורסם

פיצוי גלובלי: כסף שאתה מקבל בלי קשר לעובדה אם הרכב תוקן או לא ואז כל הנושא של כמה אחוז לא משנה.

וולוו XC40 T3 Momentum (נמכרה)

סקודה קודיאק 1.5 STYLE

טויוטה יאריס קרוס הברידית

פורסם
תודה רבה על התגובות.

מדובר בכביש חד סיתרי עם נתיב אחד והחבר אותת ונכנס לחניה. הבחור שפגע בו נהג כ"כ מהר שמעוצמת הפגיעה לרכב הפוגע (אופל קורסה) ניתק הג'נט הקדמי ימני. החיפושית לעומת זאת הגיעה בעצמה

תראה, העובדה שלא מסומן נתיב לא אומר שאין נתיב. נתיב בהגדרה הוא מקום מעבר של רכב אחד. עם זאת בהחלט ייתכן שהחבר לא נושא בכל האשמה, אם בכלל. זה נכון שהוא ביצע את הסטייה, אבל יכול להיו שיש כאן רשלנות תורמת רצינית מאוד מצד הרכב העוקף.

uʍop ǝpısdn sı ɹǝʇndɯoɔ ɹnoʎ sıɥʇ pɐǝɹ uɐɔ noʎ ɟı

פורסם
תודה רבה על התגובות.

אז ככה.

כבר הגיע שמאי שמתמחה בענתיקות צילם ובחן ויחזור לצלם אחרי פרוק המכלולים לצלם שוב. הנזק הוא כנף ואולי המוט פיתול (חיפושית גרמניה 70') שזה נזק המגיע ל 50% מערך הרכב. אז אם תוכל קצת להרחיב מה זאת אומרת פיצוי גלובלי (הרכב מבוטח אצל חמדה במועדון ה 5) ?

מדובר בכביש חד סיתרי עם נתיב אחד והחבר אותת ונכנס לחניה. הבחור שפגע בו נהג כ"כ מהר שמעוצמת הפגיעה לרכב הפוגע (אופל קורסה) ניתק הג'נט הקדמי ימני. החיפושית לעומת זאת הגיעה בעצמה למוסך...

אחי קצת נלחץ כי מסתבר שאחותו של הנהג הפוגע התקשרה אליו וטענה שהיא סוכנת ביטוח ושהוא צריך להפעיל את הביטוח שלו... אפשר לעשות לה משהו על ההתחזות הזו (באופן חוקי כמובן) ?

אח או חבר? תחליט...
פורסם

הבנת הנקרא גבר גבר...

החבר נהג ואחי (שהוא בעל האוטו) דיבר עם הבחורה.

• 3 חודשים מאוחר יותר...
פורסם

מוזר שהיה רק נתיב אחד - איפה בדיוק עברה המכונית הפוגעת אם אין שני נתיבים?

במידה ויש שני נתיבים - אם אני זוכר נכון בכביש חד סיטרי יש לפנות שמאלה מהנתיב השמאלי בלבד, אם אחיך/חברו פנה מהימני ייתכן ובוצעה פה עבירת תנועה.

• תוכן חדש...