Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

שאלה לגביי צמיגים

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 2537 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכולם :)

רציתי לשאול אם סיכת תפירה נתפסת על גלגל ממש בקטנה(רק השפיץ), ולא נכנסת עמוק לתוך הגלגל, האם זה משהו שיכול לגרום לפנצ'ר, או שהגלגל עמיד בפניי דברים כאלה?

פורסם

שהוצאת אותה, היית צריך לשים קצת רוק לראות אם יש בועות, תעקוב אם אתה רואה שאתה ממלא אוויר, שבכולם יש לדוגמה 33 PSI, ושאתה בא לנפח אותו יש בו 29 PSI, זה אומר שיש בריחת אוויר קטנה וצריך לתקן.

תעקוב.

פורסם
שהוצאת אותה, היית צריך לשים קצת רוק לראות אם יש בועות, תעקוב אם אתה רואה שאתה ממלא אוויר, שבכולם יש לדוגמה 33 PSI, ושאתה בא לנפח אותו יש בו 29 PSI, זה אומר שיש בריחת אוויר קטנה וצריך לתקן.

תעקוב.

בעיקרון הפגיעה היא בצד של הצמיג.

החור הוא ממש קטן ואני לא מצליח אפילו למצוא אותו.

מה לעשות במקרה הזה? אני פוחד שזה נכנס עמוק מדיי וזה יעשה נזק אבל החור ממש קטן אז אי אפשר לראות אותו...

פורסם

ליתר ביטחון תעקוב אחרי לחץ אוויר בצמיג ותוריד לחץ מעצמך.

אם יש חור קטן, האוויר יוצא ממש לאט. אם אתה לא רואה את המקום, כנראה שאין שום דבר.

toyota verso 2016 - יש מקום לכולם!

בעבר : ניסאן NV200 2012, סיטרואן ג'מפי 2007, רנו קנגו DCI  2007,  פולו סטיישן SDI 2000, לנסר 93, אופל קדט 84.

פורסם
ליתר ביטחון תעקוב אחרי לחץ אוויר בצמיג ותוריד לחץ מעצמך.

אם יש חור קטן, האוויר יוצא ממש לאט. אם אתה לא רואה את המקום, כנראה שאין שום דבר.

אבל הבנתי שאם יש פגיעה בחלק הצדדי של הגלגל, אז זה יכול להיות מסוכן.

האם זה נכון?

האם יכול להיות פיצוץ של הגלגל או כל דבר אחר מסוכן אם הסיכה נכנסה עמוק?

פורסם

לא יכול להיות פיצוץ.

תבדוק לחץ אוויר. רק אם האוויר יוצא, צריך להחליף את הצמיג ( לא מתקנים בדופן )

בעבר : ניסאן NV200 2012, סיטרואן ג'מפי 2007, רנו קנגו DCI  2007,  פולו סטיישן SDI 2000, לנסר 93, אופל קדט 84.

פורסם
לא יכול להיות פיצוץ.

תבדוק לחץ אוויר. רק אם האוויר יוצא, צריך להחליף את הצמיג ( לא מתקנים בדופן )

בעיקרון אין ירידה של האוויר....

2 שאלות:

1. רציתי לשאול אם לא יכול להיות פיצוץ, אז למה אומרים שמסוכן שיש פגיעה בדופן של הצמיג?

אני ממש פוחד שיקרה משהו במהלך נסיעה, אבל אין מה לבוא לפנצ'ריה כי אשכרה לא רואים את החור אבל אני פוחד שהסיכה נכנסה דיי עמוק....

2. במידה והסיכה נכנסה עמוק בדופן, אז למה זה יכול לקרות?

פורסם

פגיעה בדופן, כזאת שצריך להחליף צמיג אי אפשר לפספס - רואים קרע, רשת פנימית של הצמיג.

אצלך לא רואים שום דבר.

פורסם
פגיעה בדופן, כזאת שצריך להחליף צמיג אי אפשר לפספס - רואים קרע, רשת פנימית של הצמיג.

אצלך לא רואים שום דבר.

קודם כל המון תודה על המענה והסבלנות, זה לא מובן מאליו בכלל ואני מעריך את זה מאוד :)

נכון שלא רואים את החור, אבל אני אגיד לך על מה אני חושב ותגיד לי מה דעתך לגביי זה.

הבנתי שיש סוג של סלילים מברזל שאם במהלך פגיעה רואים אותם, אז זה מצריך טיפול.

באותו רגע שהסיכה נכנסה, לא ידעתי על זה ופשוט הוצאתי אותה.

הפחד שלי זה שלמרות שהחור קטן, אז אולי זה עדיין פגע בסלילים האלה וגרם לנזק.

1. מה אתה חושב?

2. מה התפקיד של הסלילים האלה בכלל?

3. אם החור הוא קטן ועמוק זה יכול לגרום למשהו?

המון תודה! D:

• תוכן חדש...