Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

מחפש מצלמת SUPER ZOOM

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 2526 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אני לא מבין גדול במצלמות, הנה מה שחשוב לי:

1. זום גבוה ככל האפשר (לפחות 35X)

2. עינית

3. מחיר סביב ה-300 דולר

וזהו

המלצות?

.We apologise for the inconvenience

פורסם

300$ איפה? אתה קונה מאמאזון או מחנות כמו B&H?

האם ב-300$ צריך גם להתייחס לעלויות ייבוא או לעלויות משלוח או שזה 300$ נטו למצלמה?

קח בחשבון שלא תמיד שווה לרכוש בחו"ל, לעיתים המחיר של רכישה בארץ דומה מאוד לעלות של רכישה בחו"ל.

בעבר: Hyundai Getz Fun GLX 1.4 Automatic | Renault Clio MK3 1.2 Manual | Fiat 500 Pop 1.2 Manual | Mazda 3 Sport 2.0 Automatic | Seat Arona FR 1.0TSI DSG7 | Toyota Corolla Hybrid Limited Mitsubishi Space Star Supreme

בהווה:  Tesla Model 3 Highland SR | Hyundai Kona EV LR

פורסם

אתה צודק, המחירים בחו"ל (כולל משלוח) דיי דומים למחירים בארץ.

300$ הוא אמדן למחיר עד הבית.

אני כנראה אהיה במוסקבה בשבוע האחרון של אוגוסט. יש אאפשרות לרכישה גם משם. משיטוט קצר באתרים כמו mvideo.ru נראה שהמחירים זולים מהארץ ב-5%-10%.

.We apologise for the inconvenience

פורסם

במסגרת התקציב שלך אתה תצטרך להתפשר על משהו.

מצלמות דמויות רפלקס (סופר זום) במסגרת התקציב שלך לא יכללו עינית.

או שתתפשר על עינית או שתתפשר על דגם מיושן שאולי יש לו עינית.

הכי קרוב לתקציב שיענה על כל הדרישות ולא יהיה מיושן מדי:

https://www.zap.co.il/model.aspx?modelid=935752

בעבר: Hyundai Getz Fun GLX 1.4 Automatic | Renault Clio MK3 1.2 Manual | Fiat 500 Pop 1.2 Manual | Mazda 3 Sport 2.0 Automatic | Seat Arona FR 1.0TSI DSG7 | Toyota Corolla Hybrid Limited Mitsubishi Space Star Supreme

בהווה:  Tesla Model 3 Highland SR | Hyundai Kona EV LR

• תוכן חדש...