Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 2555 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

קניתי מצלמת רכב של blacksSyS

מאוד איכותית עם מצלמה קדמית ואחורית וחיישן gps וכו..

ראיתי שמתחבר למצלמה חיבור DC עגול ובמקום שבצד השני יסתיים ב USB, זה רק סה"כ 2 חוטים אחד לגוף הרכב והשני ל.... השם יודע איפה

מישו יכול לעזור לי?

על הקופסא כתוב DC Fuse power cable

0__05d22ef5799cc5.jpg

0__05d22f0001da78.jpg

IMG_20190708_100820.jpgIMG_20190708_100820.jpg,

פורסם
פלוס אחרי סוויץ, מינוס זה מינוס .

את החוט האדום לאן אני מחבר?

יש לי קופסאת פיוזים אבל אין לי מקום להכניס כזה חוט

פורסם

למה להמליץ על משהו לא מקצועי ואף מסוכן, למה לא להמליץ מוצר כזה

https://www.ebay.com/itm/5x-Mini-TAP-Add-a-circuit-Car-Auto-ATM-Low-Profile-Blade-Style-Fuse-Holder-New/163662100043?epid=12022871912&hash=item261b05764b:g:rawAAOSwCHJa~NWv

או

https://www.ebay.com/itm/2X-12V-Universal-Male-Car-Cigarette-Encendedor-Conector-Enchufe-15A-Fused-EW/173485181366?hash=item286485c9b6:g:~UYAAOSwtG1atpjr

בנוסף אם הבנאדם לא מבין בכלל בחשמל או במכוניות שווה לו פשוט ללכת למתקין מערכות והוא יעשה את זה בשיבילו.

פורסם
להיסתכן בקצר שיכול להתחיל שרפה או קצר שיהרוג לך מחשב כלשהו ברכב רק כי רציתה לחבר מצלמת רכב ולחסוך כמה שקלים, הגיוני :cry:

הזמנתי את זה

זה בסדר?

Screenshot_20190708-133348.jpg

עכשיו איך אני יכול לדעת איזה פיוז הוא פועל גם שהרכב קבוע? (אין לי רב מודד)

אין לי שום דבר שפועל כשהרכב כבוי חוץ מכפתור של החלון של הנהג (לא יודע למה) זה בסדר להשתמש בו?

צריך להיות וואט מסויים או העיקר שהפיוז פועל

פורסם

נפלא פתחנו תיבת פנדורה, דבר ראשון (Max.M) - פיוזים לא מודדים בוולטים אלה באמפרים ,דבר שני - לא יודע עם עם הצורה של בית פיוז שהוזמן מתאים לפיוזים שיש לך, כי יש גדלים שונים שתלויים ברכב ובשנתון, דבר שלישי - אתה צריך מעגל שדווקא עובד רק כשהרכב מונע עם אתה רוצה הפעלה/הפסקה אוטומטית.

מעגל עובד אפשר למצא בעזרת וולטמטר, טסטר 12V או מנורת בדיקה 12V.

פורסם (נערך)
הזמנתי את זה

זה בסדר?

[ATTACH=CONFIG]520484[/ATTACH]

עכשיו איך אני יכול לדעת איזה פיוז הוא פועל גם שהרכב קבוע? (אין לי רב מודד)

אין לי שום דבר שפועל כשהרכב כבוי חוץ מכפתור של החלון של הנהג (לא יודע למה) זה בסדר להשתמש בו?

צריך להיות וואט מסויים או העיקר שהפיוז פועל

זה אכן מה שאתה צריך אבל יש גדלים שונים של פיוזים אז תזמין הנכון או שתזמין את כל שלושת הגדלים זה גרושים..

תבדוק באינטרנט יש המון מידע איך להתקין ואיך מוצאים באיזה פיוז להתקין, חפש fuse tap או dashcam hardwire install

עריכה אחרונה על ידי Coro

לפני 8 שעות, זבובון כתב:

המוסכניק שלי באמת נראה שעובד בניסוי והטעיה

• תוכן חדש...