Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

סיכום 5 שנים עם GOLF GTI MK6 (ופרידה)

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 2521 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם
הגבתי על הגולף ולא על המיאטה.

תודה על ההארה.

נדמה היה כי דבריך היו מכוונים דווקא לתגובת אייל בנוגע למיאטה.

מקווה שלא נפגעת יתר על המידה - ואם כן, אז קבל את התנצלותי.

איציק

Deepal S05 MAX MY26 272Hp 
   Citroen Berlingo XTR MY17
 1.6
HDi 100Hp Automatic

• תגובות 38
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם
סתם שאלה שמעניינת אותי, האם הלכת על ריפוד לגג מאוורר יותר או היתה חשיבות לתואם מקורי? והאם התיקון אשר עושים בארץ מחזיק מעמד יותר מהמקורי?

Gesendet von meinem HRY-LX1 mit Tapatalk

תואם מקורי. אותו צבע וטקסטורה שיתאים לקורות אותן אין צורך לרפד.

מה שקורה שם הוא שהספוג בין הריפוד לגג מתפורר ולכן יש התרופפות. לא חושב שיש חשיבות לאיוורור.

האם הריפוד מחדש יחזיק יותר מהמקורי ? ימים יגידו... כרגע זה נראה מעולה (וסמוך עליי שכל הזמן אני חיפשתי ריג'קטים) .

GTI MK8
 Volvo V40 T5 R-Design - SOLD

GTI MK6 Premium - SOLD

GTI MK4 , MK5 - SOLD

פורסם

אצלי ב c4 היה בדיוק אותו סנריו, הספוג מת והריפוד צנח.

הרפד נתן לי אופציה לרפד שוב בבד עם ספוג (לטענתו, זה נקרא בד עם בידוד) או בד בלי ספוג ("ללא בידוד").

לא יודע עד כמה זה תורם או לא, אבל ההיגיון אומר שבאמת זה עם הספוג אמור לבודד טרמית יותר טוב מאשר כזה בלי ספוג ובסופו של דבר כמובן שבחרתי בבד עם הספוג, כמו שהיה המקורי.

Deepal S05 MAX MY26 272Hp 
   Citroen Berlingo XTR MY17
 1.6
HDi 100Hp Automatic

פורסם

זאת אחת המחלות של הגולף ואחותה בורה.

בזמנו כשגיסי החזיק בורה כרכב זמני, גם כן ריפוד הגג צנח. בגלל שהיה מדובר באוטו לכמה חודשים לא מצא טעם להשקיע את עלות התיקון, וכמה סיכות מאקדח עשו את העבודה יופי.

ציטוט

יבגניפ כתב:

אוף. למה אני מגיב פה? 

פורסם
זאת אחת המחלות של הגולף ואחותה בורה.

בזמנו כשגיסי החזיק בורה כרכב זמני, גם כן ריפוד הגג צנח. בגלל שהיה מדובר באוטו לכמה חודשים לא מצא טעם להשקיע את עלות התיקון, וכמה סיכות מאקדח עשו את העבודה יופי.

אכן גם בבורה, ההבדל הוא שבבורה שאני מכיר צנח הגג רק אחרי 17 שנה, למרות שמהאוטו לא נחסכה שמש בכל 19 שנותיו. מה שאולי מאשש במידת מה את הקלישאה ש"היום כבר לא עושים דברים כאלה".

פורסם
מבחינתי אם המצבר צלח את תקופת האחריות של השנתיים - דיינו.

רגע,מבחינתך מצבר אמור להחזיק גג שנתיים? תכף תגיד שיש לך פק"מ מיוחד כל חודש שכשתצטרך להחליף אז יש כסף זמין :lol::-P

בעיניי זה אבסורד,כמה מאושר הייתי (להבדיל אלף אלפי הבדלות) כשבפאביה המצבר המקורי החזיק 4 שנים,ואפילו אחרי המכירה עדיין חזק.

מה שכן המחירים אכן מופרכים של מצברי ה START STOP (מערכת משוקצת ומיותרת,אבל זה לדיון אחר) - אצלי בפולו הוא שבק (יותר נכון נמס) ופשוט מת בערב ראש השנה לפני שנתיים (קצת לפני הצהריים והפקקים..) - לאחר ההחלפה התברר שעצמאית להחליף כזה מתחיל ב1350ש"ח לפני מע"מ והתקנה :shock: (במורשה,איך לא,למזלי עוד לא הגעתי למצב לברר במקומות אחרים)

GTI

I'm not insane,My mother had me tested

סאאמק כולכם.

:lol:

פורסם (נערך)

קודם כל , אם אנחנו דנים במצברים ובקוסמטיקה אז אנחנו במקום טוב :-)

אני לא מאושר כשצריך להחליף מצבר אבל זה חלק מאחזקה של רכב וזה לא סוף העולם. אני גם לא אמשוך את ההחלפה כמה חודשים רק כדי להרגיש טוב יותר עם עצמי.

המצברים המקוריים מחזיקים הרבה יותר זמן וזו תעלומה בעיניי.

לפני חודשיים החלפתי אצל אחותי בטויוטה אוריס 2010 את המצבר המקורי, החזיק פאקינג 9 שנים !! פשוט לא יאמן.

האם ה VARTA שהרכבנו יחזיק עוד 9 שנים ? כנראה שלא.

לגבי סטארט-סטופ , מחירים גבוהים שכנראה ירדו ככל שהשימוש בהם יתגבר , אפשר להגיע למחירים של 3 ספרות

למצברי 60AH של VARTA או BOSCH אם עושים סקר שוק מקיף.

גם ממני ביקשו במוסך מורשה 1250 ש"ח.

עריכה אחרונה על ידי אייל

GTI MK8
 Volvo V40 T5 R-Design - SOLD

GTI MK6 Premium - SOLD

GTI MK4 , MK5 - SOLD

• תוכן חדש...