Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 2541 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

היי לכם פורום יקר ומועיל!

אז אחרי שקראתי פה חרישית במשך חודש ויותר מאות שרשורים, השכנעתי לקנות פיקסו דיזל (על מי אני עובד? אני חולה על צרפתיות. סה"כ אישרתם את מה שרציתי גם ככה).

והנה מצאתי c4 פיקסו דיזל אקסלוסיב 2016 יד ראשונה מפרטי (דרך טרייד מוביל) עם 72,800 ק"מ שנראית נפלא פנים וחוץ.

אממה, עלו כמה דברים מטרידים בבדיקה, כמו סימני שריפת שמן ורעידה באמצע עקומת פעולת תיבת ההילוכים. תמונות:

https://ibb.co/B2s7TcS

https://ibb.co/sj961rL

מכיוון שאני 'בוגר' פג'ו 5008 שנת 2012, כל התקלות האפשריות, 20,000 שח מוסכים ב 3 שנים ואוטו שעומד עכשיו כמו מצבה עם בוכנה שבורה - לא בא לי שוב פעם... זה מתחיל בקילו שמן בין טיפולים, אחר כך זה 5 קילו שמן בין טיפולים ובסוף זה אוטו לפח.

הפעם אני משקיע הרבה מאד כסף, רוצה להיות רגוע.

מה דעתכם?

תודה

פורסם

בקש הסטוריית טיפולים במוסך מורשה ותעיין בה.

לרכב אין בעיות קשות כמו מה שהיה לך, המנוע, מערכת הקירור והגיר אמינים, תוודא שהריקול של מיכל האוראה התבצע.

פורסם (נערך)

באמת חסר שמן במדיד? בדקת כשהרכב קר ?

הילוכים : נסעת והרגשת משהו לא תקין ?

איפה היסטוריה טיפולים ?

הם מצחיקים : כותבים שאין אחריות על תיבת הילוכים ואז הולכים לבדוק עקומת הילוכים. למה ?

עריכה אחרונה על ידי save
פורסם

לא בדקתי שמן, לא עלה בדעתי... :-(

ביצעתי נסיעת מבחן לא קצרה, כולל כביש מהיר וכביש עירוני, ולא הרגשתי בדבר.

לצערי מיהרתי היום לחזור הביתה לאור הפקקים הצפויים אז לא הספקתי לקבל לידיי היסטוריית טיפולים. תועבר אליי מחר ואעדכן.

בהיסטוריה אוכל לבדוק גם את ארבעת הריקולים הידועים לרכב הזה.

תודה לכם!

פורסם (נערך)

בקיצור הגיר בסדר גמור והם סתם מבלבלים בשכל.

הערה : הדיזל הזה בעמידה רועד. יותר מבנזין. יותר או פחות: זה תלוי באוזן שלך ובמצב התושבות.

אני משער שהיום לא נדלקה שום נורית שמן בנסיעה (יש חיישן יעודי). כנראה ההערה בטופס על שמן גם זה סתם כסת"ח כי בדקו שמן על מנוע חם.

רק למען הסר ספק :תבוא למגרש איזה בוקר לבדוק שנייה שמן ומים . טעמת את המים ?

כמובן אם אתה כבר שם :לבקש צילום היסטורית טיפולים.

ביקשו ממך פיקדון ע"ס ₪2000 ?

נ.ב. גם אני בוגר 5008 מחזור 2011.

עריכה אחרונה על ידי save
פורסם

חחחח צריך להקים איזה עמותת נפגעי 5008... בחסות מועדון PSA ונט"ל :-)

לטעום את המים? :-o איזה טעם יש להם?! או שבשביל לראות אם הם שמנוניים?

אכן לא נדלקה נורית שמן (וטוב שכך... הייתי מקבל פלאשבק לימי ה "Top Up Engine Oil"...)

שמתי 1000 ש"ח מיוזמתי כדי לשמור על הרכב.

בשביל התיקונים במוסך מורשה הם רוצים עוד 4000 ש"ח פיקדון. עוד לא החלטתי מה דעתי בנושא...

חודש אני מתעסק עם זה. ראיתי כמעט את כל ה C4 שיש במגרשים מתל אביב דרומה. כמעט קניתי בנזין קומפורט 2017 מדהימה ובנזין אקסלוסיב 2016 מדהימה עוד יותר (שתיהן בפחות כסף!) - אני מקווה שהדיזל הזאת שווה את המאמץ וההשקעה :-)

פורסם (נערך)

החלפת נורת בלם עליונה אחורית: בעיה ידועה.

החלפת מותחן רצועת אביזרים : ידוע.

פקק אוריאה ועדכון תוכנה למיכל אוריאה:ידוע. שים לב הוחלף ביולי 2017, אחרי 52K: משאבת אוריאה כנראה תתפגר בכל מקרה. תהיה מוכן להחלפת מיכל אוריאה (בחינם, שלא ינסו לחייב אותך)

החלפת צמת חוטים למיכל אוריאה : ידוע.

הרכב תודלק בבנזין בטעות באחת הפעמים אז עשו לו שטיפת קיבה (ק"מ: 61K)

הידקו את חיישן הדלק - בעיה ידועה.

החליפו חגורת נהג - יותר נכון מנגנון רטט במעבר בין מסלולים - לא מכיר בעיה כזו אבל אולי בסדרה שלך זה קיים.

החליפו מצבר (זו נקודת חולשה ידועה. מצבר הולך כל שנתיים והוא עולה כ 1000 ש"ח)

מה חסר לי ?

חיזוק מסך LCD עליון למקומו.

החלפת גוף חימום למיזוג תא נוסעים. (לדעתי לא רלוונטי לארצנו החמה ממילא)

עריכה אחרונה על ידי save
פורסם (נערך)

לא .ריקול בורג משולש קידמי התגלה כבר בתחילת 2015 ואז הרכבים שיוצרו אח''כ כבר באו עם בורג מתאים.

וזה היה ממש ריקול בטיחות פומבי. לא קריאת שירות שקטה כמו צמת אוריאה.

עריכה אחרונה על ידי save
  • תוכן חדש...